«Το δικαστήριο της κοινής γνώμης»: Ξεκινά η «Μεγάλη δίκη» κατά των υπευθύνων για την πανδημία του κορωνοϊού

Για αρκετές εβδομάδες, ο Γερμανός δικηγόρος Reiner Fuellmich, είχε ανακοινώσει ότι η νομική διαδικασία που βασίζεται στο φυσικό δίκαιο, κατά των υπευθύνων για την πανδημία του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο, θα ξεκινούσε στις 5 Φεβρουαρίου 2022.

Η δικηγόρος Virginie de Araujo μίλησε επίσης για αυτό στο συνέδριο Γαλλοϊταλών διανοουμένων που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 29 Ιανουαρίου 2022. Αυτό το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου, στις 6:00 μ.μ., η Μεγάλη Κριτική Επιτροπή ξεκίνησε με τις εναρκτήριες ομιλίες των διαφόρων δικηγόρων και ενός δελτίο τύπου που κοινοποιούμε παρακάτω:

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ:
Εμείς, μια ομάδα διεθνών δικηγόρων και ένας δικαστής, ανακοινώνουμε ότι θα διεξαγάγουμε μια ποινική έρευνα βάσει των διαδικασιών του μεγάλου ενόρκου των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή η διαδικασία του Μεγάλου Ενόρκου χρησιμεύει ως πρότυπο νομικής διαδικασίας για την παρουσίαση σε μια κριτική επιτροπή (που αποτελείται από πολίτες του κόσμου) όλων των αποδεικτικών στοιχείων που είναι διαθέσιμα μέχρι σήμερα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας Covid-19 εναντίον «ηγετών, διοργανωτών, υποκινητών και συνεργών» που βοήθησαν, υποστήριξαν ή ενεργά συμμετείχε στη διαμόρφωση και εκτέλεση ενός κοινού σχεδίου για μια πανδημία. Τα υπό διερεύνηση εγκλήματα περιλαμβάνουν όλες τις πράξεις που διαπράττονται από ένα άτομο με κοινή πρόθεση να διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και όλες αυτές οι εγκληματικές πράξεις θα διώκονται ποινικά στις διάφορες κοινότητες των ενόρκων σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η διαδικασία αφορά τον λαό. Ονομάζεται «λαϊκό δικαστήριο, της κοινής γνώμης».
Επειδή δεν μπορέσαμε να βρούμε ένα δικαστήριο για να ακούσει τα πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία στα δικαστήρια του τρέχοντος συστήματος, συνεχίζουμε αυτή τη διαδικασία εκτός του τρέχοντος συστήματος, βασιζόμενοι στο φυσικό δίκαιο. Αυτό, με τη σειρά του, βασίζεται στη σταθερή πεποίθηση ότι κάθε άτομο μπορεί εύκολα να διακρίνει μεταξύ του καλού και του κακού.

Ο κύριος ισχυρισμός βασίζεται στο γεγονός ότι: «Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο βρίσκονται υπό την επιρροή διεφθαρμένων δομών και εγκληματικών εξουσιών. Έχουν συναφθεί συμφωνία για την εκδήλωση μιας πανδημίας που σχεδιαζόταν εδώ και χρόνια. Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί εσκεμμένα μαζικός πανικός, υποστηριζόμενος από ψευδείς δηλώσεις γεγονότων. Σχεδιάστηκε επίσης μια κοινωνική ψυχολογική επιχείρηση «psy-ops», τα μηνύματα της οποίας μεταδόθηκαν και αναμεταδόθηκαν μέσω των εταιρικών μέσων.

Σκοπός αυτού του μαζικού πανικού ήταν να πείσει τον πληθυσμό να δεχτεί τα λεγόμενα «εμβόλια», τα οποία στο μεταξύ έχουν αποδειχθεί όχι μόνο αποτελεσματικά και μη ασφαλή, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνα, ακόμη και θανατηφόρα.

Η οικονομική, κοινωνική και υγειονομική ζημιά που προκάλεσαν αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στον παγκόσμιο πληθυσμό μπορεί να μετρηθούν σε τετράδισεκατομυρια δολάρια.

Αυτή η διαδικασία της Μεγάλης Κριτικής Επιτροπής θα διεξαχθεί από τους δικηγόρους [που παρατίθενται παρακάτω], με τη βοήθεια μεγάλου αριθμού επιστημόνων και ειδικών με μεγάλη εκτίμηση από όλο τον κόσμο και υπό την αιγίδα ενός δικαστή από την Πορτογαλία.

Θα παρέχουν έτσι στην κριτική επιτροπή (τους πολίτες του κόσμου) μια πλήρη εικόνα αυτών των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Η έρευνα του Λαϊκού Δικαστηρίου Δημόσιας Γνώμης έχει διπλό σκοπό: αφενός, να χρησιμεύσει ως δικονομικό πρότυπο και να αποσπάσει κατηγορίες εναντίον ορισμένων από τους κύριους εγκληματίες και αστικούς δράστες αυτών των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Από την άλλη πλευρά, δείχνοντας μια πλήρη εικόνα του τι αντιμετωπίζουμε, συμπεριλαμβανομένου του γεωπολιτικού και ιστορικού πλαισίου, σημαίνει ευαισθητοποίηση σχετικά με:

– Η ουσιαστική κατάρρευση του σημερινού καταδιωκόμενου συστήματος και των θεσμών του, και ως εκ τούτου
-Η ανάγκη να ανακτήσει ο ίδιος ο λαός την κυριαρχία του
-Η ανάγκη να σταματήσουν πρώτα τα μέτρα αυτής της «πανδημίας» με την άρνησή τους να συμμορφωθούν με αυτά
-Η ανάγκη επανενεργοποίησης ενός νέου συστήματος υγείας, παιδείας, οικονομίας και δικαιοσύνης, ώστε να αποκατασταθεί η δημοκρατία και το κράτος δικαίου με βάση τα συντάγματά μας.

Το Λαϊκό Δικαστήριο της κοινής γνώμης λειτουργεί ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κυβέρνηση και κάθε μη κυβερνητικό οργανισμό. Η υλικοτεχνική υποστήριξη παρέχεται από την Επιτροπή Ερευνών για τον κορωνοϊό του Βερολίνου: www.corona-ausschuss.de

Οι ειδικοί της Μεγάλης Κριτικής Επιτροπής είναι:
Virginie de Araujo Recchia, δικηγόρος στη Γαλλία
Δικαστής Rui Fonseca E Castro, δικηγόρος στην Πορτογαλία
Claire Deeks, δικηγόρος, Νέα Ζηλανδία
Viviane Fischer, δικηγόρος στη Γερμανία
Δρ. Reiner Fuellmich, δικηγόρος στη Γερμανία
N. Ana Garner, δικηγόρος στις Ηνωμένες Πολιτείες
Δρ. Renate Holzeisen, δικηγόρος στην Ιταλία
Tony Nikolic, δικηγόρος στην Αυστραλία
Dipali Ojha, δικηγόρος στην Ινδία
Dexter LJ Ryneveldt (Adv.), δικηγόρος στη Νότια Αφρική
Deana Sacks, δικηγόρος στις Ηνωμένες Πολιτείες
Michael Swinwood, δικηγόρος στον Καναδά

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications