«Κραυγή» από σύζυγο αγνοούμενου: «Κ.Μητσοτάκη σώθηκε ο ξυπόλυτος και εσείς αφήνετε τους Έλληνες να καούν ζωντανοί»!

Μια πραγματική «κραυγή» από τη Βάνα Μπεκιάρη, σύζυγος ενός εκ των τριών αγνοουμένων Ελλήνων, που βρίσκεται στο Euroferry Olympia, το οποίο συνεχίζει να φλέγεται.

«Γιατί δεν ήρθε και άλλη βοήθεια όπως θα κάνανε αν ήταν αδελφός ή σύζυγος κάποιου από τους κυβερνώντες», είπε αρχικά η Β.Μπεκιάρη και συνέχισε λέγοντας «12 άνθρωποι! κ. Μητσοτάκη, κ. Πλακιωτάκη εσείς που βγαίνετε στην τηλεόραση από τις καρέκλες σας και λέτε ότι υπάρχουν μεγάλες θερμοκρασίες, απαντήστε μου αυτός ο άνθρωπος, που κατέβηκε από αυτές τις θερμοκρασίες που υποστηρίζετε, ξυπόλητος, πως τα κατάφερε; Αν ήταν ο αδελφός σας τι θα κάνατε; Κάντε το ίδιο!»

Ο δημοσιογράφος αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ένας Λευκορώσος βρέθηκε ζωντανός, κάτι που όπως είπε αναπτερώνει τις ελπίδες των οικογενειών των αγνοούμενων.

«Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μου, αλλά μεγάλωσε και η αγανάκτηση για όλους τους αρμόδιους που δεν κινητοποιήθηκαν να φωνάξουν από την αρχή δυνάμεις από την Ιταλία. Έπρεπε να έρθει από την Αλβανία το πυροσβεστικό το μεγάλο; Δύο μικρά πυροσβεστικά προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά σε αυτό το καράβι. Γιατί δεν ήρθε και άλλη βοήθεια; Οι άνθρωποι είναι ζωντανοί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ανθρώπου που βρέθηκε, και φωνάζουν βοήθεια. Και δεν μπορούν να πάρουν ειδικές στολές για να μπουν», είπε η κ. Μπεκιάρη.

«Έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας. Ο σύζυγός μου είναι ζωντανός, είναι επαγγελματίας και περιμένει βοήθεια. Το γνώριζε το πλοίο για αυτό και αρνήθηκε να πάρει καμπίνα. Για αυτόν τον επιχειρηματία υπάρχουν καταγγελία ότι καίει τα πλοία του για να πάρει αποζημιώσεις. Γιατί αφήνετε 12 ανθρώπους να καίγονται;», συνέχισε η ίδια εμφανώς ταραγμένη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications