«Εισβολή» εξωγήινων  ανθρώπινης μορφής  στην ισπανική στρατιωτική βάση του Πένι το 1971

Αυτό το περιστατικό εξακολουθεί να θεωρείται απόρρητη υπόθεση στην Ισπανία, παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι είδαν τον εξωγήινο και τουλάχιστον 60 άτομα είδαν το UFO πάνω από τη βάση.

Η ισπανική στρατιωτική βάση του Πένι αποτελείται από την 4η Μοίρα Αεροπορικής Επιτήρησης (EVA-4), μια μονάδα μάχης πρώτης γραμμής της Πολεμικής Αεροπορίας που εξαρτάται από το Ισπανικό Υπουργείο Άμυνας. Η βάση διαθέτει ραντάρ, το οποίο αποτελεί μέρος του κρατικού δικτύου και είναι ενσωματωμένο στο αμυντικό σύστημα του ΝΑΤΟ.

Το βράδυ της 25ης Μαρτίου 1971, ένας στρατιώτης ονόματι Leandro είδε στον ουρανό ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο άστραψε ξαφνικά τόσο έντονα που ο Leandro κόντεψε να τυφλωθεί. Ούρλιαξε και άλλοι στρατιώτες που άκουσαν την κραυγή πήγαν τρέχοντας κοντά του. Μεταξύ αυτών ήταν ο Jesus Jofre , ο οποίος αργότερα είπε όλη την ιστορία στον Ισπανό ερευνητή Antonio Ribera (το άρθρο του Ribera σχετικά με αυτό το περιστατικό δημοσιεύτηκε το 1972 στο περιοδικό "Algo").

Σύμφωνα με τον Jesus Jofre , ο Leandro καθόταν στο έδαφος, σκυμμένος από φόβο και καλύπτοντας τα μάτια του με τα χέρια του ηταν σε νευρικό σοκ. Επίσης, τα σκυλιά υπηρεσίας στη βάση γάβγιζαν δυνατά και ανήσυχα, κάτι που δεν είχε ξανα γίνει.

Όταν μαζί με άλλους στρατιώτες τον ηρέμησαν λίγο , και όταν έβγαλε τα χέρια του από τα μάτια του, τα μάτια του ήταν κατακόκκινα, σαν από κάποιο δυνατό ερεθισμό. Και τότε όλοι αυτοί οι στρατιώτες είδαν ένα φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό. Το UFO αιωρούνταν ακριβώς πάνω από τη μεγάλη κεραία. Αφού έμεινε λίγο, το αντικείμενο απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Στη συνέχεια ο Jesus Jofre πήγε να ηρεμήσει τα σκυλιά καθώς συνέχιζαν να γαβγίζουν ανήσυχα. Είδε ότι ένας σκύλος γάβγιζε ιδιαίτερα δυνατά προς μια κατεύθυνση και ήθελε να πάει εκεί αλλα ηταν δεμένος, αποφάσισε να αφήσει και ο σκύλος αμέσως έτρεξε προς τα κτίρια των γραφείων, τα οποία βρισκόταν 300 μέτρα από το σημείο.

Όταν ο Jofre και οι άλλοι στρατιώτες έφτασαν στο σημείο που πήγε ο σκύλος, είδαν ότι ο σκύλος στεκόταν και γρύλιζε κοιτάζοντας το σκοτάδι. Μετά από λίγο, οι στρατιώτες είδαν μια πρασινωπή λάμψη. Σύντομα η λάμψη έσβησε, και τότε οι στρατιώτες άκουσαν έναν θόρυβο, κάποιος κινούνταν στους θάμνους κοντά στον φράχτη. Μετά ακούστηκε ένας κρότος - κάτι μεγάλο περπατούσε προς το μέρος τους.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, οι στρατιώτες είδαν με τρόμο ένα παράξενο ανθρωποειδές πλάσμα να τους πλησιάζει, με ύψος πάνω από δύο μέτρα. Όταν πέρασαν τα πρώτα δευτερόλεπτα φόβου, θυμήθηκαν ότι ήταν στρατιωτικοί και διέταξαν τον άγνωστο πλάσμα να σταματήσει. Αγνόησε τα λόγια τους και συνέχισε να κινείται προς το μέρος τους. Τότε οι στρατιώτες άρχισαν να το πυροβολούν, αλλά οι σφαίρες δεν φάνηκε να προκαλέσουν καμία ζημιά στο ανθρωποειδές. Υπό το φως των πυροβολισμών, ο Jesus Jofre μπορούσε να καταλάβει ότι φορούσε ένα είδος στολής και μια ζώνη με το σύμβολο ενός ανεστραμμένου τριγώνου.

Αφού είδαν ότι οι σφαίρες δεν προκάλεσαν τίποτα στο παράξενο πλάσμα, οι στρατιώτες έμειναν να παρακολουθήσουν το ανθρωποειδές να απομακρύνεται ήρεμα από κοντά τους. Λίγο αργότερα, ένα σήμα εμφανίστηκε στο ραντάρ ότι ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο βρισκόταν στον ουρανό πάνω από τη βάση, το οποίο απομακρύνθηκε γρήγορα.

Σύμφωνα με τον Jesus Jofre , είχε μια «αγγελική» εμφάνιση με μακριά μαλλιά. Σύμφωνα με τους ερευνητές, πιθανότατα ήταν ένας από τους λεγόμενους «Σκανδιναβούς εξωγήινους» - η ανθρωπινή φυλή εξωγήινων οι οποίοι ήσαν και οι αρχαίοι "θεοί" τύπου Θεά Αθήνα κτλ και ουδείς μιλάει για αυτούς τους "εξωγήινους" που είχαν και στενές σχέσεις με την Γερμανία επι Φύρερ αλλα και με την Αρχαία Ελλάδα, ούτε καν κατι ερευνητές της φακής γιατί τους χαλάει το αφήγημα και το γεγονός ότι δεν ήρθαν στην Ελλάδα ξανα οι "θεοί" ,τι να έρθουν να κάνουν? να δουν ένα λαό που δεν καταλαβαίνει τίποτα έχει γίνει ένα με φυλές των ερπετών και ειναι στην λίθινη εποχη πνευματικά και ηθικά ? οπως αυτοί που συμπεριφέρθηκαν ως άγρια ζώα και αρχισαν να πυροβολούν(!) και κάποιοι μέσα στην αλαζονεία τους την κατωτερότητα τους ή την μοχθηρία τους λένε δεν υπάρχουν εξωγήινοι και την ίδια ώρα οι φίλοι τους οι γυναικά τους η άντρας τους μπορεί να ειναι απο τις φυλές που δημιούργησαν τα ερπετά πριν 2000 χρόνια και οχι ένας κάλος Θεούλης αν ηταν έτσι δεν θα υπήρχε καν το κακό στην Γη .

Όταν ανέφεραν αυτό που είχαν δει στους ανωτέρους τους, δεν πήραν το περιστατικό στα σοβαρά, μερικοί μάλιστα τους κατηγόρησαν ότι ήταν μεθυσμένοι. Η φήμη τους σώθηκε από το γεγονός ότι δύο ημέρες αργότερα, τη νύχτα της 27ης Μαρτίου, ένα UFO εμφανίστηκε ξανά πάνω από τη βάση και οι αυτόπτες μάρτυρες είχαν χρόνο να ειδοποιήσουν τους αξιωματικούς και άλλους ανθρώπους που βρίσκονταν στη βάση. Αυτή τη φορά το UFO φαινόταν κάπως μικρότερο από την πρώτη φορά. Περίπου 60 άτομα μπορούσαν να τον δουν.

Το βράδυ της 29ης Μαρτίου 1971, ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίστηκε ξανά στο ραντάρ της βάσης και αυτή τη φορά στάλθηκαν αμέσως σε αυτό δύο στρατιωτικά μαχητικά. Καθώς πλησίασαν το UFO, άρχισε να φεύγει από κοντά τους με εκπληκτικό τρόπο. Αυτά λέει η ανεπίσημη ιστορία, η επίσημη αρνείται ότι σήκωσαν μαχητά για το UFO.

Σύντομα, άνθρωποι ντυμένοι με στολές της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ έφτασαν στη βάση του Πένι. Ανάκριναν προσεκτικά όλους τους μάρτυρες και στη συνέχεια έδωσαν στους στρατιώτες μια σαφή σύσταση να ξεχάσουν τι είχε συμβεί και να μην δώσουν περισσότερη σημασία σε αυτό.

Τότε, για κάποιο ακατανόητο σκοπό, οι στρατιώτες διατάχθηκαν να βγουν έξω από τη βάση και οδηγήθηκαν σε ένα μέρος όπου υπήρχε ένας λευκός τοίχος που αντανακλά τον άμεσο ήλιο. Τους βάλαμε σε αυτόν τον τοίχο και βγάλαμε μια ομαδική φωτογραφία με ένα πολύ δυνατό φλας. Το γιατί υπήρχε μια τόσο ισχυρή λάμψη στο ηλιακό φως, παρέμεινε επίσης ακατανόητο. Υπάρχουν φήμες ότι 5 χρόνια μετά από αυτό το περιστατικό, το ίδιο συνέβη σε μια άλλη ισπανική στρατιωτική βάση, την Talavera la Real. Και αυτή η υπόθεση συγκαλύφθηκε αμέσως.

Όσο για άλλα περιστατικά στην περιοχή που σχετίζονται με αυτά τα περιστατικά, ντόπιοι βοσκοί ανέφεραν ότι τη νύχτα της 26ης Μαρτίου, τα πρόβατά τους συμπεριφέρθηκαν πολύ ανήσυχα και στη συνέχεια πολλά από αυτά εξαφανίστηκαν και αργότερα οι βοσκοί βρήκαν δύο πρόβατα σκοτωμένα από κάποια άγνωστη δύναμη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications