Eπιβεβαιώθηκε τελικά ο θάνατος του Λυκ Μοντανιέ (μπορεί να ηταν και δολοφονία γιατί ενοχλούσε )

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον διάσημο Γάλλο ιολόγο να έχει αποβιώσει σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής Λυκ Μοντανιέ. Ο Γάλλος ιολόγος είχε τιμηθεί με Νόμπελ Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού HIV.

Την είδηση του θανάτου του μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο τον δήμαρχο της γαλλικής πόλης Νεϊγϊ-Συρ-Σεν. Είχε προηγηθεί σχετική είδηση από το γαλλικό περιοδικό France Soir, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθεί από την οικογένεια του εκλιπόντος.

O πολυβραβευμένος επιστήμονας είχε εργαστεί σε πολλά επιστημονικά ιδρύματα. Υπήρξε ομότιμος διευθυντής έρευνας στο CNRS, καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ, διευθυντής του Κέντρου Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College του City University της Νέας Υόρκης και διευθυντής ερευνητικού ινστιτούτου στο Πανεπιστήμιο Jiao-tong της Σαγκάης. Υποστήριξε, επίσης, μέσω της έρευνάς του την Ακαδημία Επιστημών, αλλά και την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής.

Η άλλη λέει ακούω μονο τους "ειδικούς" και την λέει η "επιστήμη" όταν ούτε για τον θάνατο του δεν είπαν οι καθεστωτικές έγκυρες πήγες της και τα ΜΜΕ...τι θα έκαναν οι συμμορίτες άραγε αν ο κόσμος δεν είχε τόσους πολλούς ηλίθιους? η ψευδό-επιστήμη της που έχουν βαφτίσει επιστήμη έκαιγε στην πυρά όσους έλεγαν κάτι διαφορετικό δηλαδή τους έξυπνους που δεν ακολουθούσαν το κοπάδι, οι ίδιοι ηταν και τότε ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications