«Γάλλοι αστυνομικοί» σκίζουν τις γαλλικές σημαίες για να καταστείλουν το «Κονβόι της Ελευθερίας»! (βίντεο)

Το "Κονβόι Ελευθερίας" κατά των μέτρων περιορισμού και του υγειονομικού πάσου έφτασε και στο Παρίσι όπου συνάντησε ισχυρότατες δυνάμεις της γαλλικής αστυνομίας που από ότι αποδείχθηκε είχαν εντολές καταστολής με κάθε μέσο, σε σημείο να θυμίζουν οι αστυνομικές δυνάμεις πραιτωριανούς (πιστούς στον ηγέτη που τους πληρώνει) που δεν σέβονται ακόμα και τα σύμβολα της χώρας τους.

Ο Μακρόν κατέβασε χιλιάδες πάνοπλους αστυνομικούς και τεθωρακισμένα οχήματα σε κομβικά σημεία της πρωτεύουσας για να ανακόψουν τους διαδηλωτές αλλά αυτό δεν ανέκοψε τους Γάλλους που κατέβηκαν μαζικά στο κέντρο όπου πολλά από όσα έγιναν μόνο προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν.

Πέρα από τις εικόνες με τη ρίψη χημικών ακόμα και κατά ανυποψίαστων πολιτών σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης (ακόμα και μέσα σε εστιατόρια), εκείνο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις αφορά τις αποτρόπαιες πράξεις των "Γάλλων" αστυνομικών.

Σε βίντεο που έχουν ανέβει στο twitter και αλλού τις τελευταίες ώρες διακρίνονται ένστολοι άνδρες με τα διακριτικά της γαλλικής αστυνομίας να παίρνουν δια της βίας από διαδηλωτές τις γαλλικές σημαίες και να τις σκίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη!

Υπάρχουν βίντεο που κατέγραψαν περιπολικά να καταδιώκουν και εν τέλει να σταματάνε οχήματα πολιτών που είχαν γαλλικές σημαίες:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications