Κούβελας: «Πειραματική γενιά ενός σύντομα φτιαγμένου εμβολίου - Μιλάμε για σχιζοφρένια - Φερετζές η επιστήμη» «Μιλάμε για διαστροφή»

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

«Όσο ασφαλές και καλό να είναι δεν είναι δυνατόν να είναι υποχρεωτικό, δεν γίνεται για να υποχρεώνουμε τον κόσμο να κάνει ένα καλό ή κακό εμβόλιο και να αποτελέσει την επόμενη πειραματική γενιά ενός επίσης σύντομα φτιαγμένου εμβολίου, μιλάμε για σχιζοφρένεια. Αυτό το πράγμα είναι πολιτικό και πρέπει να το πάρουν πίσω, δεν υπάρχει επιστήμη στις αποφάσεις τους. Η επιστήμη είναι προσχηματική, είναι άλλοθι, είναι φερετζές», είπε ο Δ.Κούβελας.

Όσον αφορά γενικώς τα μέτρα που έχουν παρθεί για τον Covid-19 είπε:

«Αυτά τα μέτρα δεν θα έρπεπε να τα πάρουμε ποτέ έτσι, να σας θυμίσω ότι η ιστορία με τα παιδιά με τον εμβολιασμό των παιδιών ήταν για να κάνουμε τείχος ανοσίας, η ίδια η επιτροπή βγήκε και είπε ότι δεν γίνεται, αφού δεν γίνεται γιατί το συνεχίζουν;

Γιατί να εμβολιαστούν παιδιά; Ήμουν μάρτυρας σε μια δίκη σε οικογένεια που ο ένας γονής ήθελε να εμβολιάσει τα παιδιά και ο άλλος όχι, τα παιδιά ήταν 7 χρονών. Δεν έχουμε απώλειες σε αυτή την ηλικία. Ο πατέρας που ήθελε να τα εμβολιάσει το πρόσχημα ήταν να μην με κολλήσουν γιατί έχω διάφορα νοσήματα. Ενώ λοιπόν έχει αποδειχθεί ότι δεν έχει καμία σημασία αν είναι ή δεν είναι εμβολιασμένα, ενώ έχει αποδειχθεί ότι κανένας δεν προστατεύεται παρά μόνον, ίσως, αν ο ίδιος εμβολιαστεί το δικαστήριο πήρε απόφαση τα παιδιά δεν πειράζει να εμβολιαστούν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτά είναι διαβολές, διαβάλλεται η αλήθεια, δεν είναι αυτή η αλήθεια, δεν υπάρχει καμία κρυστάλλινη απόφαση. Συνεχίζει μια καθεστωτική προσέγγιση του αποφασίζω και διατάζω και τιμωρώ. Οι υγειονομικοί συνεχίζουν να μην παίρνουν μισθό και αυτό δεν έχει να κάνει με την προστασία. Καταλαβαίνετε γιατί διαστροφή μιλάμε. Αυτός που έχει κάνει το εμβόλιο, έχει νοσήσει και μεταδίδει μπορεί να δουλέψει, ο άλλος που έχει αρνητικό τεστ και δεν έχει τίποτα δεν μπορεί να δουλέψει. Καταλαβαίνετε γιατί παρανοϊκή κατάσταση μιλάμε;»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications