Ακρωτηρίασαν τα πόδια σε εμβολιασμένο  20χρονο μοντέλο αλλά λένε ότι ειναι επιπλοκές από το COVID !

Ένα υγιές μοντέλο από τη Φλόριντα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο παλεύοντας για την ζωή της μετά από καρδιακή προσβολή στις αρχές του μήνα. Η Claire Bridges, 20 ετών, εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο της Τάμπα στις 16 Ιανουαρίου με έντονο πόνο στο πόδι και διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, ραβδομυόλυση, ήπια πνευμονία, κυανωτικόκαιαλκαλική ύφεσις αίματος. Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή, η καρδιά της σταμάτησε.

Το πλήρως εμβολιασμένο 20χρονο μοντέλο Claire Bridges υπέστη καρδιακή προσβολή στις αρχές του μήνα.
Πριν από δύο εβδομάδες, η υγεία της Claire επιδεινώθηκε γρήγορα όταν η καρδιά και άλλα όργανά της προσβλήθηκαν. Γρήγορα μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ για υποστήριξη ζωής.

Ο πατέρας της, Γουέιν, είπε για τη δοκιμασία: «Έχει περάσει τόσα πολλά με αυτό. Οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν σαν δύο μήνες».
Ο Γουέιν έλαβε κλήση από τον γιατρό της ΜΕΘ λέγοντας ότι χορηγείται ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση), επειδή η καρδιά της κόρης του είχε σταματήσει.

Το επόμενο πρωί, τοποθετήθηκε σε πρόσθετη υποστήριξη ζωής. Και μόνο λίγες ώρες αργότερα, τέθηκε σε συνεχή αιμοκάθαρση λόγω της ανεπάρκειας των νεφρών της. Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, η πίεση στα πόδια της δεν άφηνε το αίμα να ρέει. Τελικά, αποφασίστηκε ότι η βλάβη στα πόδια της ήταν πολύ σοβαρή και μη αναστρέψιμη – έπρεπε να ακρωτηριαστούν. Και τα δύο της πόδια αφαιρέθηκαν χειρουργικά.

Έγκυρες πήγες τους λένε ότι τα κάνει αυτά ο Covid και ότι γεννήθηκε με καρδιακή πάθηση την βρήκαν αμέσως "την αίτια" , με ζορι αναφέρουν ότι είχε εμβολιαστεί .

Woman born with heart condition faces amputation after COVID-19 infection, μάλιστα σε μια έγκυρη πήγη τους στο εξωτερικό newsweek.com αναφέρουν :20-Year-Old Woman With COVID to Lose Both Legs Amid Life-Threatening Infection
" Οι ακρωτηριασμοί λόγω των επιπλοκών του COVID-19 είναι σπάνιοι αλλα οχι ανύπαρκτοι. Ο COVID-19 μπορεί να προκαλέσει θρόμβους αίματος και ορισμένοι ασθενείς και να αναπτύξουν γάγγραινα, η οποία μπορεί να είναι θανατηφόρα εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία".
Οι συμμορίτες δεν θα εχουν παράπονο βάλαμε και αυτά που λένε αυτοί (μεταξύ μας για να μην μπορουν να το βγάλουν fake news με σημιτικές ασυναρτησίες ανάμεικτες με μοχθηρή πονηριά (απευθυνόμενοι σε goim) του τύπου δεν ειναι Γιάννης ειναι Γιαννάκης ) καθώς μονο κατι δούρειους ίππους δεν ενοχλούν και δεν βγάζουν τίποτα απο αυτούς ως fake news ακομα και αν βαζουν το ίδιο θέμα για να το παίζουν οτι ειναι κατα του συστήματος και ο νοών νοείτω...

Μια μάτια να ρίξει κάποιος νοήμων στην έγκυρη πηγή τους newsweek.com και ποιοι γράφουν εκεί στο "άποψη" καταλαβαίνει αμέσως σε ποιους ανήκει :

Αυτό δεν συμβαίνει για εκατομμύρια μειωμένης νοημοσύνης όπως γίνεται και στην Ελλάδα που δεκάδες έγκυρες πήγες τους ειναι επίσης στην πρώτη θέση,απο εκεί και πέρα η λογική σηκώνει τα χεριά, και επειδή ορδες δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνουν όλα αυτά : αυτές οι έγκυρες πήγες τους ανήκουν στους ίδιους που ειναι πίσω από τα μπόλια ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications