Η Αυστρία γίνεται η πρώτη χώρα της ΕΕ που επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό για άτομα άνω των 18 ετών

Η αυστριακή κυβέρνηση συμμοριτών (βλέπε σημιτική φάτσα του Καρλ Νεχάμερ) παρουσίασε πριν από λίγες εβδομάδες το σχέδιο που θεσπίζει υποχρεωτικό εμβολιασμό για άτομα άνω των 18 ετών από αυτήν την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου, καθιστώντας την την πρώτη χώρα στην ΕΕ που υιοθέτησε παρόμοιο μέτρο για να μην ξανα γεννηθεί κανένας Φύρερ πάλι .

Η "ψηφοφορία" έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη.Μετά την έναρξη ισχύος, αναμένεται να εγκατασταθούν έλεγχοι σε δρόμους και αυτοκινητόδρομους για να ελεγχθεί εάν οι πολίτες έχουν εμβολιαστεί με αναφορά στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, που ήδη υπάρχει. Το κείμενο παρέχει εξαιρέσεις στον εμβολιασμό, όπως η περίπτωση εγκύων γυναικών ή ατόμων που δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους. Όσοι έχουν βγει θετικοί και ξεπέρασαν τη νόσο έχουν παρατεταμένη περίοδο έξι μηνών.

Σε πρώτη φάση, από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 15 Μαρτίου, ο κανόνας δεν προβλέπει κυρώσεις για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Έκτοτε, θα μπορούσαν να επιβληθούν πρόστιμα από 600 έως 3.600 ευρώ. Ο νόμος δεν περιλαμβάνει ποινές φυλάκισης. Μια πιθανή τρίτη φάση περιλαμβάνει, εάν χρειαστεί, τον ορισμό υποχρεωτικών ραντεβού για εμβολιασμό.

Το σχέδιο παρουσιάστηκε από τον καγκελάριο, Karl Nehammer, μαζί με την υπουργό για την ΕΕ, Karoline Edtstadler. και ο Υπουργός Υγείας Βόλφγκανγκ Μούεκσταϊν. Ο Νεχάμερ εξήγησε ότι ελπίζει να έχει τις ψήφους του κυβερνητικού συνασπισμού – Λαϊκό Κόμμα και Πράσινοι (τύπου ΣΥΡΙΖΑ)– καθώς και με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Αυστρίας (SPO τύπου Νέα Δημοκρατία) και το φιλελεύθερο κόμμα Neos (τύπου ΚΙΝΑΛ). Το "ακροδεξιό" Κόμμα Ελευθερίας της Αυστρίας (FPO το μονο αληθινά Αυστριακό ) παραμένει κατά του εμβολίου.

«Δεν πρόκειται για μάχη μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων», αλλά για το «κοινό καλό», της «διατήρησης της ελευθερίας», υποστήριξε ο πρωθυπουργός Nehammer, ο οποίος υπενθύμισε ότι ο ίδιος είχε μολυνθεί, αλλά χάρη στον εμβολιασμό την γλίτωσε λέει (όλοι στο ίδιο σενάριο των συμμοριτών το «κοινό καλό» «διατήρησης της ελευθερίας» και επίσης κόλλησαν αλλα γλίτωσαν επειδή δήθεν είχαν κάνει το εμβόλιο τους )...

Kαι έχεις κάτι ιστοσελίδες δούρειους ίππους και ψευδό-πατριώτες στο Ελλαδιστάν που διαβαζουν ορδες κοιμισμένοι και σου λενε για ναζιστικά μετρά και ότι δήθεν επιβαλει εμβολιασμούς ο "ναζισμός" και πως ειναι η χωρα που δηθεν γέννησε την ναζισμό (χωρίς βεβαία να λενε πως δεν ηταν η Αυστρία αλλα η αρχαία Σπάρτη, τι ηταν οι Σπαρτιατες ? δημοκρατες? όπως έλεγε και η Ελληνικής καταγωγής Εθνικοσοσιαλίστρια Savitri Devi «Κόρη του Ήλιου» το κίνημα ειναι νέο αλλα οι ιδέες ειναι παλιές ), τι και αν δεν εχει την εξουσία ακροδεξιό κόμμα στην Αυστρία, τι και αν ολα αυτα ειναι απο τους γνωστούς συμμορίτες ανεξάρτητου χωράς αυτοί οι "πατριωτες" εντελώς παρανοϊκά λενε για ναζισμό ακομα και σέλιδες τύπου pronews ( η κοιτιδα του ναζισμου γραφει έδω λες και εισαι σε κομμουνιστικη σελιδα, σημειωση το archive.is ειναι σελιδα αποθηκευσης των συμμορητων ωστε να συκοφαντουν σελιδες αλλα χωρις να δίνουν επισκεψιμότητα ), να γιατί δεν ξύπνησαν ούτε αυτοί που δεν διαβαζουν σελίδες συμμοριτών τόσα χρόνια,αφού και οι "πατριωτικές σελίδες" που διαβαζουν αναπαραγουν τα ίδια με τους συμμορίτες σε πληθώρα θεμάτων και η μονή σχέση με το μυστικισμό και την πνευματικότητα ειναι να λενε περί χριστιανισμού ουδεμιά σχέση δηλαδή με αρχαίους μύστες που αποκαλούν φιλόσοφους,ο άλλος στο χριστιανό-el έβαλε προ μηνών προπαγάνδα Ιουδαίας πως πίσω απο όλα αυτά ειναι επίσης οι "κακοί ναζι" ως αποκλειστικότητα έκανε και μετάφραση σε βιντεο , γιαυτό δεν τους ενοχλούν κατι τέτοιους "πατριώτες" οι συμμορίτες στο ίντερνετ, ειναι προτιμότερο να διαβαζουν τέτοιες σελίδες όσοι δεν διαβαζουν δίκες τους πάρα άλλες που ανήκουν στο original ευρωπαϊκό γένος όποτε μην προκαλεί εντύπωση σε κάποιους γιατί έχουν κόσμο αυτές οι σελίδες,μεταξύ άλλων οι περισσότεροι που διαβάζουν τέτοιες σελίδες εχουν ακριβώς την ίδια "λογική" με αυτούς που διαβάζουν που σημαίνει ότι οι αληθινά λογικοί και οι σκεπτόμενοι ειναι πολύ λιγότεροι απο όσο φαίνονται κατι που φαινεται και απο τα σχολια σε αυτες τις σελιδες .

Η Αυστρία είναι μια από τις χώρες της ΕΕ με το χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμού. Το Σάββατο περίπου 27.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βιέννη κατά του εμβολιασμού σε μια εκδήλωση που υποστηρίζεται από το μοναδικό ανεξάρτητο κόμμα που δεν ανήκει στους συμμορίτες και αποκαλούν ακροδεξιά οπως σε όλη την Ευρώπη το FPO. Έγιναν αρκετές συλλήψεις για μη χρήση μάσκας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications