Στο φως νέα ιστορικά ντοκουμέντα: Μόνο το 10% του ΔΣΕ ήταν εθελοντές

Περισσότερα στοιχεία για τον ελληνικό εμφύλιο έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της ΕΣΣΔ από τα ρωσικά αρχεία.

Σε γράμμα που έστειλε στους Σοβιετικούς, ο Μάρκος Βαφειάδης αναφέρει τις “δυσκολίες” που αντιμετώπιζε το ΚΚΕ στην προσπάθειά του να στρατολόγησει άτομα για τον “Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας”

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι το 1947 η στρατολόγηση είχε “εξαναγκαστικό χαρακτήρα”. Στην επιστολή του διαβάζουμε ότι μόνο το 10% των νεοσύλλεκτων εντάχθηκε εθελοντικά.

Έως και σήμερα λένε την ταμπέλα φασίστας οχι μονο οι συμμορίτες αλλά και κάτι τέτοιοι χωρίς ίχνος τροπής και οι ορδες ανεγκέφαλοι τους θεωρούν και πατριώτες και δήθεν κατα του "συστήματος" αυτούς που παπαγαλίζουν τα ίδια με τους συμμορίτες :

Τι σχέση ο αστυνομικός με τους φασίστες? αλλα πως θα περάσουμε στην μάζα να ακούσει αυτη την ταμπέλα και θεωρεί αυτόματα ως κάτι κακό ? κατα τα αλλα ο Γκέμπελς τους φταίει ...Και έχουν φτάσει στο σημείο εντελώς στόκοι που νομιζουν ότι ειναι άνθρωποι να αποκαλούν ακόμα και τους συμμορίτες με δίκες τους λέξεις ταμπέλες για τους εχθρούς τους , δηλαδή λένε για φασίστες ναζι και για χούντα ενώ ο κομμουνισμός τους μπολιάζει και όλοι που ειναι και φανερά σε ολα αυτα ειναι με αριστερό-κομμουνιστες τάσεις, αλλα για ορδες ανεγκέφαλους ακομα και αυτοί ειναι "κακοί φασίστες" συκοφαντούν την μνήμη όσων πολεμησαν τον διεθνή κομμουνισμό/ιουδαϊσμό , καμιά σωτηρία.

Και φυσικά οι περισσότεροι αν οχι όλοι που ακούν αυτήν την λέξη δεν ξέρουν καν ότι προέρχεται από την Ιταλία επι Μουσολίνι και παραπέμπει σε πατριώτες αντικομμουνιστές , δηλαδή συκοφαντούν με μια λέξη ταμπέλα τους αντικομμουνιστές απίστευτο ε? γιαυτό ο κομμουνισμός μετα την μόλυνση των πάντων και της ίδιας την λογικής τώρα μολύνει οχι μονο μεταφορικά αλλά και στην κυριολεξία εκατομμύρια ζωντανά με ενέσεις , και έτσι δικαιώνει τους κατα-συκοφαντηένους φασίστες της Ιταλίας που ηξεραν απο τοτε τι θα γίνει αν πάρουν την εξουσία συμμορίτες ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications