«Έκανα το εμβόλιο και δείτε τι έπαθα»: Η Χρυσηίδα Δημουλίδου δείχνει σε ζωντανή μετάδοση φωτογραφίες-ντοκουμέντο

Η γνωστή συγγραφέας, Χρυσηίδα Δημουλίδου, λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση που έκανε και με την οποία κατήγγειλε ότι έπαθε λύκο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Γολγοθά της! H συγγραφέας δημοσίευσε φωτογραφίες του δέρματός της που προκαλούν σοκ και τονίζει ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Pfizer.

«Η δική μου ιστορία ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου 2021, όταν πήγα να κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Αμέσως μετά την επόμενη ημέρα, σαν να είχα τρακάρει με τρένο. Δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα τρομερό πονοκέφαλο και αδιαθεσία. Τη μεθεπόμενη ξύπνησα με αυτά που βλέπετε στο χέρι μου. Πάνω στην παραζάλη μου, κάπου έξυσα το χέρι μου και το μελάνιασα, δεν έδωσα σημασία. Πέρασε σε 10 ημέρες και στη συνέχεια σε δύο ημέρες ξαναβγήκε. Και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα» δήλωσε η Χρυσήιδα Δημουλίδου και συνέχισε:

«Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από τον Ιούλιο. Όταν άρχισε η ραγδαία πτώση μαλλιών, το πρόσωπό μου να παραμορφώνεται και να βγάζω εξανθήματα, να έχω κούραση και πονοκεφάλους και να μυρίζω οσμή καπνού. Την νύχτα αυτό με ξυπνούσε και ήταν πολύ ενοχλητικό. Επίσης, δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Στους τρεις μήνες παραμονής μου στη Μύκονο ζήτημα να βγήκα πέντε φορές. Πήγα σε δερματολόγο γιατί νόμιζα ότι έπαθα καρκίνο δέρματος. Τότε μου είπαν να πάω σε αιματολόγο. Επέστρεψα Αθήνα και ο ρευματολόγος μου διέγνωσε λύκο».

«Αυτό το πράγμα συνδέεται με το εμβόλιο. Δημιουργήθηκε αμέσως μετά την δεύτερη δόση. Δεν το είχε ποτέ. Ούτε είχε ποτέ αυτοάνοσα. Ο γιατρός μου ζήτησε απαλλαγή εμβολίου. Δεν πήραμε ακόμα απάντηση. Θα κινηθώ νομικά κατά της φαρμακευτικής εταιρείας», πρόσθεσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications