Η διαφορά μεταξύ ενός υπουργού Άμυνας και μιας γελοίας μοδίστρας ντυμένης «Μάγια η μέλισσα» που το παίζει στρατιώτης

Μια τέτοια αξιολύπητη σύγκριση είναι δύσκολη. Αριστερά, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου. Είναι ο κύριος υπεύθυνος ενός από τους πιο ισχυρούς και καλύτερα εξοπλισμένους στρατούς στον κόσμο, ένας φύλακας της ρωσικής κυριαρχίας. Δεξιά η «Μάγια η μέλισσα», η Ισπανίδα ομόλογός του, Margarita Robles.

Με αυτο το σούργελο δήθεν επικεφαλής υπουργός Άμυνας της Ισπανίας, ακολουθείται η αριστερό-κομμουνιστική παράδοση της κάθαρσης των καλύτερων διοικητών, των πατριωτών, και των πιο έντιμων όπως γίνεται παντού και οχι μονο στην Ισπανία . Βλέποντας αυτο το αριστερό νούμερο ως υπουργός Άμυνας της Ισπανίας καταλαβαίνει κανεις οτι ο στρατός εκεί ειναι ΜΚΟ (δηλαδή συμμορία των διεθνών συμμοριτών που βαζουν παντού χαμηλής νοημοσύνης και μοχθηρούς ταυτόχρονα να τους υπηρετούν ), όπως αυτή που πάντα υποστηρίζει τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης των συμμοριτών .

Και οι δύο εικόνες συνάγουν την απόλυτη ξεφτίλα μεταξύ ενός πραγματικού στρατιώτη και ενός αριστερού δημοσίου υπαλλήλου που το παίζει στρατιώτης εκτός την γελοιότητα της ενδυμασίας υπηρετεί ως σκύλος τους γνωστούς συμμορίτες συγκεκριμένης φυλης που και πίσω από όλα αυτά τα αριστερα σούργελα με δείκτη νοημοσύνης οχι παραπάνω από αυτη των ζώων σε παγκόσμιο επίπεδο .

Στο μεταξύ υπέπεσε στην αντίληψη μας πως αυτή εδώ κάποια super kiki έχει ορδές ακολούθους προφανώς με ίδια μυαλά με αυτήν :

Και μάλιστα νομίζει πως την ζηλεύουν που έχει τόσους και βγάζει και λεφτα όπως λέει σε ένα βίντεο,οχι ότι εκφυλίζουν την κοινωνία, αυτή τώρα ειναι πρότυπο και "σπουδαία" για αυτό την ακολουθούν ορδές, η παρακμή δεν έχει πιάσει πάτο ακόμα.

Καλά του ότι ορδές στην Ελλαδα που έχουν την εντύπωση πως ειναι και απόγονοι αρχαιων διαβαζουν Ιουδαίο-κομμουνιστικες σελίδες για ελληνικές ηταν γνωστό (όλες στην πρώτη θέση ), αλλα και ότι υποστηρίζουν και κάτι τέτοια άτομα σε ξεπερνάει... Και ύστερα απορούν για τα δεινά τους και πως έχουν εκφυλιστεί τα πάντα όταν οι ιδιοι υποστηρίζουν τον εκφυλισμό και αυτούς που ευθύνονται για τα δεινά τους

Όπως φαίνεται σημερα για να σε υποστηρίζουν οι μάζες είτε πρέπει να είσαι σαν αυτήν , είτε να το παίζεις "πατριώτης" απο αυτούς τους γελοίους που έχουν μείνει στην επιφάνεια (δηλαδή έχουν ορδές ακολούθους ) και το παίζουν κιόλας και σούπερ φωστήρες και σούπερ ερευνητές και σούπερ αφυπνισμένοι, όταν πάνω απο τα μισά που λενε ειναι τα ίδια με αυτα που λένε οι συμμορίτες ,ο άλλος γράφει μονο στο ..... (στην σελιδα του ) ως κατόρθωμα και αποκλειστικότητα ενώ άπλα έκανε μετάφραση ενός βίντεο, και όμως ο συγκρινόμενος πάρα το γεγονός οτι αντιγράφει τι λενε άλλοι στο εξωτερικό και ο ίδιος δεν λέει τίποτα δικό του ούτε έχει ανακαλύψει κάτι ο ίδιος καθώς δηλώνει και ερευνητής, έχει ορδές που τον υποστηρίζουν ως φωστήρα, και πάνω απο 5 χρόνια δεν έχουμε δει να έχει πει κάτι νέο η κάτι αποκλειστικά δικό του , κοινός ακόμα και οι δήθεν φωστήρες που υποστηρίζει μεγαλη μερίδα του πληθυσμού που δεν έχει πέσει εντελώς σε ζωώδες επίπεδο ειναι να πάρεις τον εναν και κτυπάς των άλλον αφού τους ενδιαφέρει άπλα να έχουν κόσμο στην σελίδα τους και στα καναλια τους στο youtube, ή αλλιως κοπάδι στο μαντρί τους εκτός οτι παπαγαλίζουν τα ίδια με τους συμμορίτες σε πληθώρα θεμάτων αλλα κατα αλλα ειναι κατα του "συστήματος" τοσο κατα που δεν τους ενοχλούν καν οι συμμορίτες στο ίντερνετ όταν απο 2016 εκαναν δικτυακό πόλεμο αποδήμησης σε πραγματικά ανεξάρτητες φωνές, πριν καν πάρουν το έλεγχο του ίντερνετ ώστε να ελέγχουν τι θα βγαίνει στην αναζήτηση google και τι θα βλέπουν οι μάζες στο facebook ..

Με τέτοιο λαό δεν πας πουθενά ....Έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν κακούς όσους δεν έχουν γίνει σαν αυτούς δηλαδή μια ανεγκέφαλη αγέλη που καθοδηγείται απο τους συμμορίτες σε ολους τους τομείς στην ζωή της ακομα και πως να σκέφτεται , "Θέλουμε το δικό μας κόσμο" δήλωνε ένας συμμορίτης της γνωστής φυλης πάνω απο 50 χρονιά πριν , που σημαίνει πως οι περισσότεροι σε όλη την ζωή τους ειναι σαν ένα κοπάδι προβάτων και δεν το έχουν καταλάβει ... Και περιμένουν να εμφανιστεί κάποιος φωστήρας να του σώσει ( που θα τον βρουν? στην Lifo ή στο πρώτο θέμα που διαβάζουν? ) άλλοι περιμένουν να έρθει κάποιος θεός να τους σώσει, και δεν καταλαβαινουν πως ακομα και αυτός θα φύγει τρέχοντας βλέποντας την κατάντια τους και σε τι κατώτερο ζωώδες επίπεδο έχουν πέσει , ακομα και στο ίντερνετ φαίνεται έντονα αυτό .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications