Ο δικηγόρος του ιερέα επιτίθεται στη Φαίη Σκορδά: «Θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα;»

Σάλος έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα με τις δηλώσεις που είχε κάνει χθες στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι», ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικο κορίτσι στα Κάτω Πατήσια, καθώς δήλωσε πως οι βιασμοί έγιναν μόδα.

«Βλέπω με πολλή συμπάθεια τα πραγματικά άτομα που έχουν υποστεί βιασμό, που έρχονται στις αίθουσες των δικαστηρίων με ιατροδικαστικές εκθέσεις. Μήπως να δούμε τις καταγγελίες που δεν υφίστανται; Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις, μην κατηγορούμε και μην καταδικάζουμε έναν άνθρωπο.

Αν έρθει κάποια και καταγγείλει τον κύριο Βασάλο που είναι όμορφο παιδί και έρθει μία 15χρονη και τον καταγγείλει σημαίνει ότι είναι ένοχος; Έχουμε καταντήσει να έγινε μόδα πλέον. Θα πρέπει τα κορίτσια να σπάσουν τη σιωπή τους όχι να περιμένουν τρία χρόνια αυτό λέω», είπε μεταξύ άλλων.

Τις ίδιες δηλώσεις όμως έκανε και σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη να γίνεται έξαλλος, λέγοντάς του ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για όσα υπαινίσσεται.

Λίγη ώρα αργότερα ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό» όμως κι εκεί δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα.

«Καταλαβαίνετε ότι κάποιες υποθέσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης, πόσω μάλλον βιασμού, και πόσω μάλλον όταν προέρχονται από ανήλικα παιδιά. Σε αυτές τις υποθέσεις, ό,τι κι αν αποφασίσει το δικαστήριο, χρειάζεται να έχουμε μία ευαισθησία, χαμηλούς τόνους… Ακόμα κι όταν υπερασπίζεστε τον πελάτη σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους, έστω και ως προς σεβασμό έστω και μία τοις χιλίοις, ένα κοριτσάκι να έχει βιαστεί», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον εν λόγω δικηγόρο να απαντάει: «Σας εξηγώ ότι δεν υπάρχει υλικό από τη δικογραφία που να δικαιολογεί ότι ο ιερέας έχει βιάσει την ανήλικη. Μη δικάζουμε στον τηλεοπτικό αέρα. Θα αποφασίσει ο κύριος ανακριτής και το δικαστήριο. Οφείλω να βγάλω τη θέση του ιερέα»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής φανερά ενοχλημένη με τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρόπουλου του απεύθυνε τον λόγο σημειώνοντας πως: «Εσείς προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν ντόρο γύρω από το όνομά σας από τις δηλώσεις σας στην εκπομπή της Χρηστίδου μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα…».

«Ο κύριος Παπαδάκης έκανε σόου ο ίδιος και έχω προσβληθεί και θα του κάνω και αγωγή», απάντησε εκείνος. «Και η Σίσσυ τι έκανε που βγήκατε και κάνατε μία τέτοια δήλωση από το πρωί ως το βράδυ ότι είναι μόδα οι βιασμοί; Τι κάνετε τώρα; Έτσι κάνετε καριέρα;», του απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Εκείνη την στιγμή ξεχείλισε το ποτήρι με τον δικηγόρο να επιτίθεται στην παρουσιάστρια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να σας πω κ. Σκορδά, θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Επειδή μου πετάτε το μπαλάκι; Μην με προσβάλλετε. Να μη σας θυμίσω μία εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία Tv με τον Αγαμέμνωνα, ο οποίος κινείται εναντίον σας! Σας παρακαλώ πολύ»
«Με πάρα πολλή δουλειά», του απάντησε εκείνη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications