Το SpaceX κόβει την ζωντανή μετάδοση  καθώς ένα UFO εμφανίζεται  στον πύραυλο Falcon 9

Όσο κι αν έχει αλλάξει ο κόσμος από την γνωστή άκρως επικίνδυνη φυλή που ενώ ειναι φανερή παντού ειναι άγνωστη για την μάζα(!) που δεν έχει καν την αίσθηση του γένους ούτε ότι πρόκειται για μη φυσιολογική φυλή που έχει και σχέση και με εξωγήινους, υπάρχει κάτι που παραμένει: τα UFO απο δεκάδες φυλές (μεταξύ αυτών και μια ανθρωπινής μορφής )και η ασχετοσύνη της μάζας λόγω πνευματικότης φτώχειας και έλλειψη λογικής γιατι αν ειχαν ανθρωπινή λογική θα ειχαν καταλάβει έστω τα μισά που συμβαίνουν και στην ζωή τους (κοινός πνευματικά κατώτεροι που ρίχνουν στο επίπεδο τους τους πάντες), και ενώ αυτά που εκπαιδεύτηκαν (σαν τα ζώα) να τα θεωρούν "θεωρίες συνωμοσίας" έχουν σχέση με τα δεινά τους σε ολα τα επίπεδα, δεν καταλαβαίνουν τίποτα ακόμα και αν τους τα πεις (!) πνευματικο επιπεδο επιπεδου ζουλου με πτυχια, σε συνδιασμο την πληρη διαστρεβλωση των πάντων, ο διαβολος που διαβάλλει δεν ειναι αυτο που λένε οι θρησκειες.

Άλλα εδώ θα ασχοληθούμε με το κομμάτι της συνωμοσίας τα UFO, και οχι θεωρίας που ένα κομμάτι έχει σχέση με τα δεινά της Γης εφόσον αυτα τα UFO ειναι πιθανό να ειναι απο φυλη εξωγήινων εχθρική προς το (γνήσιο) ανθρωπινό γένος :Ένα περίεργο αντικείμενο πάνω από τους ουρανούς της Ελβετίας. Παράξενα πράσινα φώτα που σβήνουν στα σύννεφα πάνω από τον Καναδά. Ένα σκάφος σε σχήμα πιάτου που βυθίζεται στον ωκεανό.

Το έτος 2021 έδωσε στους «αναζητητές της αλήθειας» και στους ερευνητές μια σειρά από μυστήρια για να συλλογιστούν.
Αλλά τους έδωσε επίσης απαντήσεις, από μια πολυαναμενόμενη έκθεση του Πενταγώνου για στρατιωτικές παρατηρήσεις UFO, σε νέες γνώσεις για κατοικήσιμους εξωπλανήτες, στην αλήθεια για το λεγόμενο «σήμα εξωγήινων» από το πλησιέστερο γειτονικό αστέρι στον ήλιο. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι εξωγήινοι συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για τις διαστημικές αποστολές.

Ένα μυστηριώδες αντικείμενο εμφανίστηκε κοντά στον πύραυλο Falcon 9 κατά την εκτόξευσή του την Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022. Η SpaceX ξεκίνησε τη νέα χρονιά με την εκτόξευση του πρώτου πυραύλου Falcon 9, που μεταφέρει 49 δορυφόρους Starlink σε τροχιά πριν επιστρέψει στη Γη. Κατά τη διάρκεια εκτόξευσης του πυραύλου που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο live βίντεο, ένα μυστηριώδες UFO εμφανίστηκε που μπορεί να δει κανείς να κινείται κάτω από τον πύραυλο.

"Αυτό το UFO εμφανίστηκε κατά την εκτόξευσην του Falcon 9 στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στη Φλόριντα", εξήγησε το κανάλι The Hidden Underbelly στο YouTube . «Όσο ο πύραυλος βρισκόταν στη Γη μας, εμφανίστηκε αυτό το αντικείμενο και μετά άλλαξαν κάμερες».

Μέχρι στιγμής ούτε ο Μασκ ούτε η SpaceX έχουν σχολιάσει το μυστηριώδες αντικείμενο και δεν θα το κάνουν. Κάποιοι κουτοπόνηροι πιστεύουν ότι το μυστηριώδες αντικείμενο ήταν απλώς «συσσώρευση πάγου». Επιμένουν μάλιστα ότι μπορείτε να δείτε κομματάκια πάγου κολλημένα στην κορυφή του δεύτερου σταδίου.Ωστόσο, αυτή η χαζομάρα δεν εξηγεί γιατί το κέντρο ελέγχου αποφάσισε να αλλάξει κάμερες ακριβώς την στιγμή της εμφάνισης του UFO. Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που το SpaceX κόβει ζωντανή μετάδοση μόλις εμφανιστεί UFO το ιδιο κανει και η NASA.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications