Κηρύσσουν συναγερμό για το Chupacabra στην Αργεντινή μετά από πολλαπλούς ακρωτηριασμούς βοοειδών

Για τους Αργεντινούς αγρότες, μια νεκρή αγελάδα είναι φυσιολογικό, δύο νεκρές αγελάδες προκαλούν ανησυχία και τρεις νεκρές αγελάδες είναι συναγερμός για το Chupacabra .

Και αυτό συνέβη στο Corrientes της Αργεντινής, όπου ένας αγρότης θέλει να μάθει τι σκότωσε τρεις από τις αγελάδες του, αφαίρεσε τα όργανά και δεν άφησε ίχνος αίματος. Η Αργεντινή έχει ιστορικό ακρωτηριασμών βοοειδών που αποδίδονται στο Chupacabra λόγω παρόμοιων συνθηκών.

«Έχουν περίεργες χειρουργικές τομές, δεν υπάρχει ίχνος αιμορραγίας, ούτε καν ίχνη που δείχνουν ότι το ζώο προσπάθησε να σωθεί », περιέγραψε ο Hugo Valenzuela, ιδιοκτήτης της γης. «Σαν να είχε πέσει λιπόθυμο στο σημείο. Λείπουν η γλώσσα, οι μαστοί και τα αναπαραγωγικά όργανα».

Ο Valenzuela εξήγησε ότι το χωράφι όπου βρέθηκαν τα πτώματα απέχει μόλις 400 μέτρα από τις κατοικίες. Ενώ οι αγελάδες σκοτώθηκαν από κάτι, είναι πεπεισμένος ότι δεν ήταν σκυλιά ή αλλα ζώα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ζώα επιτέθηκαν στις αγελάδες του. Επίσης δεν υπήρχαν ανθρώπινα ίχνη και οι αγελάδες, πριν τον ακρωτηριασμό και το θάνατό τους, ήταν υγιείς».

Σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα Misiones Online , η δημοφιλής πεποίθηση αποδίδει αυτά τα επεισόδια στο chupacabra, στο πλάσμα υποτίθεται ότι επιτίθεται σε διάφορα είδη σε ζώα και αγροτικές περιοχές και εχει σχέση και εξωγήινους . Αναφέρει επίσης ότι σε διαφορετικούς αγροτικούς τομείς της πόλης Esquina, παρόμοια κρούσματα είχαν ήδη αναφερθεί το 2013, το 2018 και το 2019.

Το 2019, σημειώθηκε μια σειρά ακρωτηριασμών βοοειδών στη βορειοδυτική επαρχία Καταμάρκα, στα σύνορα με τη Χιλή, με αποτέλεσμα πολλά τοπικά μέσα να καλύψουν το μυστηριώδες γεγονός. Ενώ μερικοί άνθρωποι νόμιζαν ότι ήταν εξωγήινοι (τα κινητά τους τηλέφωνα σταμάτησαν να λειτουργούν κοντά σε νεκρές αγελάδες).

Το 2018, παρόμοιοι ακρωτηριασμοί βοοειδών αναφέρθηκαν στην επαρχία Santiago del Estero της βόρειας κεντρικής Αργεντινής, με τους περισσότερους να συμφωνούν ότι επρόκειτο για το Chupacabras. Ανεξάρτητα από την αιτία, αυτό που είναι σαφές είναι ότι οι Αργεντινοί αγρότες ανησυχούν πραγματικά.

Αν και πανικός έχει κυριεύσει τους κατοίκους του Corrientes, οι "ειδικοί" στον τομέα λένε ηλιθιότητες και συνειδητά ψέματα ως συνήθως που δεν έχουν καμιά βάση , προτείνουν ότι οι πραγματικοί δολοφόνοι είναι άγρια σκυλιά, και δεν αποκλείεται να είναι οικόσιτα σκυλιά, σκοτώνουν με ένα δάγκωμα στο λαιμό και μετά αφήνουν το πτώμα (το πως αυτα τα σκυλιά αφαιρούν όργανα και δεν αφήνουν αίμα δεν εξηγούν ).

Το καλοκαίρι του 1995, ένα κύμα δολοφονιών βοοειδών συγκλόνισε τις πόλεις του αγροτικού Πουέρτο Ρίκο. Τα νεκρά ζώα βρέθηκαν με τρύπες στο λαιμό, άδεια από αίμα, σκοτεινές φήμες εξαπλώθηκαν σε όλο το νησί. Εκείνο τον Αύγουστο, μια γυναίκα με το όνομα Madelyne Tolentino ανέφερε ένα περίεργο θέαμα έξω από το σπίτι της μητέρας της στο Canóvanas. Στην αυλή εμφανίστηκε, είπε, ένα πλάσμα με μακριά άκρα, χωρίς αυτιά, με ακανθώδη πλάτη, με τεράστια μάτια. Ξαφνιασμένο από την κραυγή της τρόμου, το πλάσμα πήδηξε στη ζούγκλα και χάθηκε.

Η chupacabra είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μυστήρια και αναπόσπαστο μέρος της λαογραφίας σε πολλά μέρη του κόσμου. Στα 21 χρόνια από τις πρώτες εμφανίσεις του πλάσματος, η επικρατέστερη θεωρία και η πιο λογική ειναι ότι ειναι ένα είδος εξωγήινου κατοικίδιου . Κάποιοι λένε μια άλλη εξήγηση για ένα τέρας από γενετικά πειράματα που ξέφυγε η το άφησαν, αλλα σε τετοια περίπτωση μάλλον θα σκότωνε με συνηθισμένο τρόπο τα ζώα, αυτη η εξήγηση δεν εξηγεί , πως γίνεται αφαίρεση οργάνων των ζώων που προφανώς γίνεται κάποιου είδους ύπνωσης η παράλυσης πρώτα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications