O Ρώσος επιστήμονας που ανακάλυψε σε μυστικά αρχεία του Βατικανού χειρόγραφα για UFO και εξωγήινους

Ο Genrikh Mavrikiyevich Ludvig ήταν ένας Ρώσος επιστήμονας, ο οποίος ήταν επίσης αρχιτέκτονας, φιλόσοφος και μελετητής αρχαίων γλωσσών. Ήταν επίσης γνωστός για την εκτεταμένη γνώση του αποκρυφισμού και για τις σημαντικές εσωτερικές του γνώσεις.

Είχε εκτεταμένη γνώση του αρχαίου πολιτισμού των Σουμερίων και των Ετρούσκων, καθώς και για τα φαρμακευτικά βότανα. Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ήταν σχεδιαστής στρατιωτικής τεχνολογίας .Ωστόσο, ένα πολύ περίεργο κεφάλαιο στη ζωή αυτού του μυστηριώδους ανθρώπου ήταν η εποχή που του επετράπη η πρόσβαση στα μυστικά αρχεία του Βατικανού, όπου θα είχε βρει κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με τους αρχαίους εξωγήινους επισκέπτες.

Η ιστορία του καθηγητή Ludvig αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από τη γνωστή ρωσική εφημερίδα "Sovershenno Sekretno" το 2011, σε ένα άρθρο με τίτλο "The Worlds of Professor Ludvig by Vladimir Kucharyants. Ο συγγραφέας περιέγραψε τον Ludvig ως άτομο που είχε πολλά προβλήματα με το καθεστώς του Στάλιν, και η σοβιετική ομοσπονδιακή υπηρεσία τον ανακήρυξε πράκτορα, στέλνοντάς τον σε στρατόπεδα συγκέντρωσης το 1938.

Σύμφωνα με τον Kucharyants, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920, ο καθηγητής Ludvig είχε πρόσβαση στα Μυστικά Αρχεία του Βατικανού, όπου μπόρεσε να διαβάσει μερικά παράξενα αρχαία χειρόγραφα.

Ισχυρίστηκε ότι βρήκε πολλά κείμενα για αρχαίους κώδικες, αλχημεία και περίεργα πράγματα για τα ΑΤΙΑ και τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τη Γη στην αρχαιότητα. Τα κείμενα μιλούσαν για την επιρροή των εξωγήινων σε διάφορους αρχαίους πολιτισμούς, όπως οι Αιγύπτιοι, οι Μάγια και στην Μεσοποτάμια.

Αργότερα, ξεκίνησε την έρευνά του για τον πολιτισμό των Μάγια. Ο Ludvig μετέφρασε τα σύμβολά και εικόνες με σκάφη και διαστημικές στολές. Βρήκε επίσης ιστορικά αρχεία για τη χρήση πυρηνικών όπλων στην αρχαιότητα και έδειξε τις φωτογραφίες του από τα τείχη του βαβυλωνιακού φρουρίου λιωμένα από μια εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία.

Ο καθηγητής Ludvig ενδιαφερόταν πολύ για τον πολιτισμό των Σουμερίων και είχε μεγάλη γνώση γι' αυτόν. Δεν είναι γνωστό από πού κατάγονταν οι Σουμέριοι στη Μεσοποταμία, αλλά στα μέσα της τέταρτης χιλιετίας π.Χ., τους συνέβη μια ξαφνική και απίστευτη μεταμόρφωση. Ξαφνικά έμαθαν να χτίζουν πόλεις και να τις περικλείουν με γερά τείχη, να ανοίγουν αρδευτικά κανάλια και να δημιουργούν τα πρώτα σύνθετα συστήματα άρδευσης στον κόσμο. Επινόησαν τον τροχό και το σύστημα γραφής.

Μίλησε επίσης για την εσωτερική έννοια των αιγυπτιακών πυραμίδων, που κάτω από ορισμένους τελετουργικούς χειρισμούς, δημιουργούν μια ανταλλαγή ενέργειας-πληροφοριών με τον κοσμικό νου. Μελέτησε τον πολιτισμό των Ετρούσκων και συγκεκριμένα, πίστευε ότι οι εικόνες των αγγέλων στον Χριστιανισμό προέρχονται από τον πολιτισμό των Ετρούσκων.

Ο Genrikh Mavrikiyevich Ludvig πέθανε το 1973, αφήνοντας πίσω του πολλές πληροφορίες για διάφορα σημαντικά θέματα για την ανθρωπότητα που κρατήθηκαν στο σκοτάδι τα κλασικά δηλαδή, και εκτός ότι αποκαλούν θεωρίες συνωμοσίας όλα αυτά λένε ψευδώς ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι και ότι δήθεν ψάχνουν και διδάσκουν στα σχολεια ηλιθιότητες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications