Απάντηση Α.Ζέρβα στην προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ: Βιώνουμε εποχές Μεσαίωνα - Εφαρμόζονται μέθοδοι Ιεράς Εξέτασης

«Όταν η τεκμηριωμένη επιστημονική άποψη είναι διαφορετική από εκείνη που επιθυμεί ο ηγεμόνας, αποτελεί τότε αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας και διώξεως;»

Ο παιδίατρος, Απόστολος Ζέρβας, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνει τη δική του απάντηση στην «προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ», όπως ο ίδιος τα αποκαλεί,και τονίζει ξεκάθαρα ότι θεωρεί προσβλητικό τον χαρακτηρισμό «αρνητής» για έναν γιατρό που διαφωνεί με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Αφορμή για να κάνει αυτή την ανάρτηση στάθηκε ένα ρεπορτάζ στο Mega, το οποίο αναφέρεται σε ένα ημερολόγιο μοναχών, το οποίο έχει την ονομασία «Ημερολόγιον του σωτήριου έτους 2022».

Στο ημερολόγιο αναφέρεται και η διαφωνία του Απόστολου Ζέρβα με τους εμβολιασμούς παιδιών, ενώ μάλιστα οι δημοσιογράφοι χαρακτηρίζουν τους επιστήμονες που διαφωνούν με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ως «αρνητές».

Η ανάρτηση του:
«ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ :
Αρχικώς να ευχαριστήσω τον καλό φίλο Δημήτριο Πιτσιάνη , ο οποίος είχε την ευγενή καλωσύνη να μου αποστείλει το video από τις χθεσινό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA , όπου εμφανώς φαίνεται το ονοματεπώνυμο μου και υπάρχουν απαξιωτικά σχόλια ..

Έχω δηλώσει επανειλλημένα ότι από το 2005 δεν παρακολουθώ ειδήσεις των τηλεοπτικών σταθμών , καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι επηρεάζουν την ψυχική υγεία , γιαυτό ενημερώνομαι μέσω του Διαδικτύου, θεωρώ υποχρέωση μου όμως να απαντήσω μέσω ερωτημάτων που θα υποβάλλω :

• Όταν η τεκμηριωμένη επιστημονική άποψη είναι διαφορετική από εκείνη που επιθυμεί ο ηγεμόνας , αποτελεί τότε αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας και διώξεως;

• Μήπως βιώνουμε εποχές Μεσαίωνα και εφαρμόζονται μέθοδοι Ιεράς Εξέτασης (όπως Γαλιλαίος ο οποίος αρνήθηκε στην ακρόαση ότι η γη γυρίζει προκειμένου να αποφύγει την λαιμητόμο ..);

• Δεν αποτελούν προσβολή της προσωπικότητος οι χαρακτηρισμοί Ιατρών (αρνητές - αντιεμβολιαστές) οι οποίοι δεν επιθυμούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ;

• Όσον αφορά το άτομο μου, να σας ενημερώσω ότι η άποψη μου για την αντιμετώπιση της πανδημίας και του εμβολίου της Pfizer είναι γνωστή στην κοινωνία της Πιερίας και στο Πανελλήνιο , λόγω της συμμετοχής μου σε ενημερωτικές εκπομπές (ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ALERT - FOCUS FM - RADIO ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM ) και παραμένει σταθερή αταλάντευτη από την έναρξη της περιπέτειας του πλανήτη λόγω της νόσου από τον κορωνοϊό ..

• Με ποιο δικαίωμα χαρακτηρίζετε ως αντιεμβολιαστή έναν Παιδίατρο, ο οποίος κατέχει την ειδικότητα πλέον των 30 ετών ( από το 1990 ) , έχει εκπαιδευτεί επί διετία σε Νοσοκομείο Λοιμωδών Νοσημάτων , υπήρξε επί 7ετια Επιστημονικός Σύμβουλος Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής , διενήργησε δεκάδες χιλιάδων εμβολιασμούς και τέλος ως Ιατρός θεραπεύει σχεδόν αποκλειστικά λοιμώξεις ( Ρινοφαρυγγίτιδες - Ωτίτιδες - Αμυγδαλίτιδες - Λαρυγγίτιδες - Πνευμονίες - Γαστρεντερίτιδες - Μηνιγγίτιδες - Εγκεφαλίτιδες κ.α. ) ?

• Ποια είναι τα ανθρωπιστικά σας αισθήματα όταν εμμέσως θίγετε τους συναδέλφους Ιατρούς και Νοσηλευτές (ήρωες του 2020 ) που αρνούνται τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ και τιμωρούνται εκδικητικά από την Κυβέρνηση με αναστολήεργασίας άνευ αποδοχών , οδηγούμενοι σε λιμοκτονία;

• Γιατί η Πολιτεία δεν αναγνωρίζει ως " πιστοποιητικό ελευθερίας " το test αντισωμάτων έναντι του κορωνοϊού;
Προσωπικά έχω νοσήσει τον Νοέμβριο του 2020 και εξακολουθώ να έχω υψηλό τίτλο αντισωμάτων IgG έναντι της νόσου COVID , επομένως γιατί να εμβολιαστώ και να μην απολαμβάνω τις βασικές ελευθερίες μου ( εστίαση - ψυχαγωγία κ.α. );

• Αμφισβητείτε την επιστημονική αξία και την διεθνή αναγνώριση επιφανών Ιατρών , όπως οι κ. Ιωαννίδης - Lucas Montagnier - Soucharit Bhagdi και επαινείτε συναδέλφους οι οποίοι έχουν υποπέσει σε #αντιφατικές δηλώσεις ( γάντια - μάσκες );
• Δεν έχετε πληροφορηθεί για την χαμηλή αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι του κορωνοϊού και για τις ανεπιθύμητες ενέργειες όπως οι αιφνίδιοι θάνατοι - μυοκαρδίτιδες - παραλύσεις Guillain Barre - αλλεργικά shock κ.α. ?

Τέλος γιατί δεν λέτε ευθαρσώς ότι καταρρίφθηκε ως χάρτινος πύργος το αφήγημα των ειδικών και φυσικά της Κυβέρνησης ότι οι εμβολιασμένοι δεν μολύνονται - δεν μεταδίδουν - δεν νοσούν - δεν απαιτείται νοσηλεία σε Νοσοκομείο ( ειδικά σε ΜΕΘ ) και δεν αποθνήσκουν;»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications