Το Ισπανικό βίντεο για την τρέχουσα κατάσταση που πρέπει να δουν όλοι

Ενώ μεγάλο μέρος της κοινωνίας παραμένει κοιμισμένο και υπάκουο στα συνθήματα του συστήματος, εμβολιάζεται μαζικά για να επιτύχει μια ανύπαρκτη δήθεν ανοσία και το πολυαναμενόμενο πάσο για τον Covid, που απαιτείται ακόμη και για να μπεις στον "παράδεισο"

Αυτό το βίντεο συνοψίζει την άθλια πραγματικότητα : τη μεγάλη φάρσα για την υγεία για να καταστρέψει την οικονομία, να ακυρώσει τη θεϊκή μας ουσία και να λυγίσει κάτω από μια ολοκληρωτική κομμουνιστική δικτατορία απόλυτου ελέγχου μέσω τεχνητής νοημοσύνης, ακολουθώντας το κινεζικό μοντέλο παρακολούθησης των πολιτών τον εκφυλισμό των πάντων, έλεγχος ιδεών και κλίσεως της μάζας.

Θα προσθέταμε ότι το πέρασμα του Covid είναι μόνο η δοκιμή του κώδικα που θα φέρουν οι εμβολιασμένοι άνθρωποι στο σώμα τους, όπως ανακοίνωσε ο Bill Gates στη διατριβή του για τις «κβαντικές κουκκίδες» για την καταγραφή του παγκόσμιου πληθυσμού.

Οι ίδιοι μιλούν ξεκάθαρα . Ωστόσο το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού ζει στο σκοτάδι για την διαδικασία που έχει δρομολογηθεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications