Γυναίκα πέθανε μυστηριωδώς αφού ισχυρίστηκε ότι οι φωνές στο κεφάλι της σώπασαν(!)

Μια Καναδή μπλόγκερ από το TikTok πέθανε ξαφνικά λίγο αφότου ανέβασε ένα βίντεο υποστηρίζοντας ότι οι φωνές στο κεφάλι της είχαν σιωπήσει.

Η 36χρονη Candice Merley ήταν μια αρκετά δημοφιλής blogger στην υπηρεσία βίντεο του TikTok, αυτοί οι άνθρωποι ονομάζονται influencer (κάποιος που έχει κάποιο είδος επιρροής στην κοινωνία).

Δύο μέρες πριν από το θάνατό της, η Candice, μια ανύπαντρη μητέρα, ανέβασε ένα σύντομο βίντεο με τις λέξεις " Μισώ όταν οι φωνές στο κεφάλι μου σιωπούν γιατί τότε δεν ξέρω τι διάολο θα συμβεί".

Πριν από αυτό το περίεργο βίντεο, η Candice δεν είχε ανεβάσει τίποτα ασυνήθιστο. Είχε μια σειρά από χριστουγεννιάτικα βίντεο στα οποία έπαιζε με τη γάτα της, ευχόμενη στο κοινό της «Καλή χρονιά».

Την ώρα του θανάτου της, η Candice Merley είχε περίπου 17 χιλιάδες συνδρομητές, αλλά αφού πέθανε και το βίντεο της για τις «φωνές» έγινε viral, ο αριθμός των συνδρομητών εκτινάχθηκε στις 32 χιλιάδες.

Δύο μέρες μετά το βίντεο για τις «φωνές στο κεφάλι» στη ιστοσελίδας της GoFundMe , η οποία ασχολείται με τη συγκέντρωση χρημάτων, εμφανίστηκε μια ανάρτηση από την αδερφή της Candice, Marsha McAvoy.

"Λάβαμε κάποια νέα που κανείς δεν θέλει να ακούσει, απόψε χάσαμε ένα τεράστιο μέρος της οικογένειάς μας, την αδερφή μου Candice. Ήταν πολύ απροσδόκητο και οι καρδιές μας διαλύθηκαν. Η Candice ήταν τόσο γεμάτη ζωή και πάντα ζούσε με τον δικό της τρόπο. " - έγραψε

Για κάποιο λόγο, δεν ανέφερε την αιτία του θανάτου της αδερφής της, κάτι που είναι μάλλον ασυνήθιστο, καθώς οι περισσότεροι έρανοι στο GoFundMe δημοσιεύουν λεπτομερείς αναρτήσεις σχετικά με το γιατί χρειάζονται χρήματα και υποστήριξη. Σε λίγες μέρες συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 17 χιλιάδες δολάρια, τα οποία, όπως έγραψε η Marsha, θα πάνε για να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας της Candice Merley και τα υπόλοιπα χρήματα θα μεταφερθούν στον γιου της. Εν τω μεταξύ, οι οπαδοί της Candace στο TikTok συζήτησαν τι θα μπορούσε να προκάλεσε τον θάνατό της και αναζήτησαν μια σχέση μεταξύ του θανάτου της και του μυστηριώδους τελευταίου βίντεο της. Κάποιοι έχουν υποθέσει ότι πέθανε από χρήση ναρκωτικών και επέκριναν το TikTok ότι «δόξαζε τον εθισμό της».

"Πολλοί άνθρωποι εδώ είναι πραγματικά επικεντρωμένοι στον διαδικτυακό εκφοβισμό και τα αρνητικά σχόλια που έλαβε η Candice. Ναι, ήταν σίγουρα ένα σοβαρό πρόβλημα, αλλά μην αγνοήσετε το γεγονός ότι αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι η ψυχική ασθένεια, ο εθισμός και η κατάχρηση ουσιών τι μπορεί να κάνει σε ένα άτομο", έγραψε ένας χρήστης με το ψευδώνυμο Not Benard.

Τα περισσότερα σχόλια ηταν άπλα συλλυπητήρια και έγραψαν για το πόσο γλυκιά ήταν η Candice. Δεν υπάρχουν στοιχειά για το αν είχε κάνει μπόλιασμα ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications