«Υπήρχε κάτι μέσα τους που έμοιαζε με λάμπα»: Ένας κάτοικος των ΗΠΑ εξέτασε ιπτάμενες σφαίρες από κοντινή απόσταση

Η Fortean Society of America επικοινώνησε πρόσφατα με τον 44χρονο Shane Taylor , ο οποίος αφηγήθηκε τη συνάντησή του με πολλές πορτοκαλί σφαίρες που είδε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2014.

Ο Taylor οδηγούσε στην οδό Zion Church κοντά στο Hickory της Βόρειας Καρολίνας περίπου στις 8 μ.μ. όταν μια πορτοκαλί μπάλα πέρασε γρήγορα μπροστά του. "Ξαφνικά αυτή η πορτοκαλί μπάλα φωτός σφύριζε δίπλα από το παρμπρίζ μου, περίπου μια ίντσα μακριά από εμένα. Οδηγούσα με 55 μίλια την ώρα, μόλις μείωσα ταχύτητα, αυτή η πορτοκαλί μπάλα φωτός πέρασε ακριβώς δίπλα μου».

Ο Taylor σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητό του δίπλα σε ένα χωράφι και βγήκε έξω. Είδε αμέσως πολλές σφαίρες να λάμπουν με φωτεινό φως, να επιπλέουν δίπλα του. Σύμφωνα με τον ίδιο, μερικές από αυτές αιωρούνταν στο ύψος των ματιών, ενώ άλλες ήταν λίγο ψηλότερα, αλλά ήταν τόσο κοντά που ο Taylor νόμιζε ότι αν άπλωνε το χέρι του, θα να αγγίξει μια από αυτες.

Η λάμψη κάθε σφαίρας τακτικά και τυχαία γινόταν πιο φωτεινή ή πιο αμυδρή, και η κίνησή τους ήταν επίσης διαφορετική, ενώ μερικές αιωρούνταν σχεδόν ακίνητες, άλλες κινούνταν ομαλά στον αέρα.

"Μπορεί να νόμιζες ότι ήταν ζωντανά όντα, γιατί ο παλμός της λάμψης τους έμοιαζε με καρδιακό παλμό, αλλά ο παλμός τους δεν ήταν ρυθμικός. Το να αιωρούνται στον αέρα ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω δει ποτέ, πολύ χαριτωμένο, σαν πεταλούδες.Φαινόταν ότι μπορούσαν να κινηθούν με όποια ταχύτητα ήθελαν".

Όταν ο Taylor επιθεωρούσε τις μπάλες, παρατήρησε ότι υπήρχε κάτι μέσα τους παρόμοιο με λάμπες. «Δεν ήταν απλώς ένα φως, ήταν σαφώς κάποιο είδος κατασκευής», εξήγησε , "αυτές οι μπάλες θα μπορούσαν απλώς να εξαφανιστούν εντελώς και μετά εμφανιστούν ξανά."

"Κοιτούσα αυτά τα πράγματα και στο μυαλό μου έψαχνα για μια λογική εξήγηση, αυτές οι μπάλες φαινόταν να έχουν κάποιου είδους λογικής και ηταν σαν ζωντανές."

Έκπληκτος, ο άντρας παρακολούθησε τις μπάλες φωτός για αρκετά λεπτά μέχρι να συγκεντρώθηκαν και πέταξαν μακριά:"Η μόνη φορά που παρατήρησα ένα μοτίβο στις ενέργειές τους ήταν όταν έφυγαν. Όλες πέταξαν στην ίδια γενική περιοχή και πέταξαν μακριά, τεντώνοντας σε μια γραμμή. Τις παρακολούθησα μέχρι να χαθούν ".

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν προσπάθησε να φωτογραφίσει τις μπάλες, ο Taylor απάντησε ότι δεν του φαινόταν σωστό εκείνη τη στιγμή.

"Τότε δεν είχα ακόμη κάλο κινητό τηλέφωνο. Είχα ένα τηλέφωνο εργασίας με μια πραγματικά άθλια κάμερα και το κρατούσα στα χέρια μου ενώ συνέβαινε αυτό, και ορκίζομαι ότι είναι το πιο περίεργο πράγμα στον κόσμο , αλλά ένιωσα ότι θα ήταν αγενές. Θυμάμαι ότι σκέφτηκα, "Θα μπορούσα να προσπαθήσω να βγάλω μια φωτογραφία, αλλά μάλλον δεν θα βγει έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν θα το κάνω».

Αμέσως μετά την αποχώρηση τους, ο Taylor παρατήρησε μια εκκλησία η οποία ήταν περίπου ένα τέταρτο μακριά. Και είδε ότι ο κόσμος έφευγε από την εκκλησία μετά τη λειτουργία των Χριστουγέννων. Πήγε κοντά τους και άρχισε να τους ρωτάει αν είχαν δει αυτό που είδε. «Ήταν ίσως τέσσερις ή πέντε από αυτούς, πήγα στην εκκλησία και ρώτησα αυτούς τους ανθρώπους: «Το είδατε αυτό;» Ένας τύπος είπε: «Ναι, ήταν ο Άγιος Βασίλης και ο τάρανδος του» ή κάτι τέτοιο. Αλλά υπήρχε και μια γυναίκα που ενδιαφερόταν πραγματικά για την ερώτησή μου, με ρώτησε, "Πώς έμοιαζαν;"

Την επόμενη μέρα, την ημέρα των Χριστουγέννων, η Taylor ξύπνησε με πρησμένα μάτια. «Τα μάτια μου κάηκαν και έγιναν κόκκινα, και ήταν έτσι για δύο ή τρεις ημέρες», είπε. Μετά από αυτό, ο Taylor δεν σκέφτηκε αυτή την υπόθεση για αρκετά χρόνια πριν αποφασίσει να τη μελετήσει λεπτομερέστερα. Όταν το έκανε, διαπίστωσε ότι υπήρχαν πολλές αναφορές για θεάσεις UFO την παραμονή των Χριστουγέννων και την ημέρα των Χριστουγέννων του 2014.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Αναφοράς UFO (NUFORC), αρκετές δεκάδες UFO αναφέρθηκαν εκείνες τις δύο ημέρες, πολλά από τα οποία περιγράφηκαν παρόμοια με αυτά που είχε δει ο Taylor - ως πορτοκαλί σφαίρες. Από τότε, ο Taylor δεν μπορεί να ξεχάσει τι του συνέβη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications