Το περιστατικό της Varginha- πώς οι εξωγήινοι περπατούσαν στην πόλη της Βραζιλίας και τους μάζεψε ο στρατός

Η Varginha-Βαργκίνια είναι μια πόλη στη Βραζιλία όπου το 1996 έλαβαν χώρα μια σειρά από πολύ περίεργα γεγονότα,το λεγόμενο «περιστατικό της Varginha» στη Βραζιλία, σηνέβη όταν ένα UFO φέρεται να συνετρίβη και αρκετοί άνθρωποι είδαν περίεργα πλάσματα στην πόλη Varginha.

Οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το περιστατικό ανακάλυψε ο Αμερικανός χειρουργός και ερευνητής Roger Leir, ο οποίος επισκέφτηκε τη Varginha λίγο μετά το περιστατικό. Μετά από αυτό, δημοσίευσε το βιβλίο «UFO Crash in Brazil» .

Όλα ξεκίνησαν στις 20 Ιανουαρίου του 1996, όταν κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να καλούν την αστυνομία και να τους ενημερώνουν με αγωνία ότι πραγματικοί εξωγήινοι περπατούσαν στο πάρκο. Εθεάθησαν δύο εξωγήινοι, ήταν ανθρωποειδείς με μεγάλο κεφάλι και τεράστια κόκκινα μάτια,είχαν κάποιου είδους εξοχές στα κεφάλια τους, το δέρμα τους ήταν σκούρο και είχαν ύψος όσο τα παιδιά 10 ετών.

Η αστυνομία που έφτασε, για άγνωστο λόγο, άνοιξε αμέσως πυρ εναντίον των εξωγήινων και ένας από αυτούς τραυματίστηκε. Για κάποιο λόγο, μετά τη συμπλοκή, και οι δύο μεταφέρθηκαν σε ένα τοπικό νοσοκομείο (πιθανώς απλά δεν ήξεραν τι να τους κάνουν και πώς να τους αντιμετωπίσουν) και στη συνέχεια οι νοσοκόμες και οι γιατροί είπαν επίσης πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Ως γιατρός, ο Leir αναφέρθηκε ιδιαίτερα σχετικά με τα ασυνήθιστα πόδια των πλασμάτων.

Στην κλινική, ο τραυματίας εξωγήινος νοσηλεύτηκε, αλλά στη συνέχεια και οι δύο μεταφέρθηκαν από τον στρατό σε άλλο μέρος και δεν τα ξανά είδαν ποτέ στην πόλη.

Ανάμεσα στους αυτόπτες μάρτυρες που είδαν προσωπικά αυτά τα πλάσματα ήταν δύο 14χρονα δίδυμα κορίτσια Lillian και Valkyrie Fatima Silva και η 22χρονη μεγαλύτερη αδερφή τους Katya Andrade Javier. Είδαν ένα από τα πλάσματα και σύμφωνα με αυτές ήταν πολύ λεπτό, και τα πόδια του ήταν αξιοσημείωτα, επειδή είχαν το σχήμα του γράμματος V.

Το πλάσμα που είδαν καθόταν τρεκλίζοντας, έτσι τα κορίτσια υπέθεσαν ότι ήταν τραυματισμένο και έτρεξαν στο σπίτι και το είπαν στη μητέρα τους ότι είχαν δει τον «Διάβολο». Η μητέρα τους δεν τα πίστεψε, αλλά όταν πήγε στο μέρος όπου βρισκόταν το πλάσμα, μύρισε εκεί μια έντονη μυρωδιά αμμωνίας. Το πλάσμα δεν ήταν πια εκεί, αλλά παρέμειναν ασυνήθιστα ίχνη, και τα σκυλιά συμπεριφέρθηκαν περίεργα.

Αφού τα κορίτσια άρχισαν να μιλούν για αυτό που είδαν στους φίλους και τους συγγενείς τους, οι φήμες εξαπλώθηκαν γρήγορα σε όλη την πόλη. Την ίδια στιγμή, εμφανίστηκε η είδηση για την αστυνομία, η οποία πυροβόλησε τους εξωγήινους και στη συνέχεια τους μετέφερε στο νοσοκομείο. Δύο μέρες αργότερα συνέβη ένα άλλο περίεργο γεγονός. Ένα πλάσμα που ταιριάζει με την περιγραφή εθεάθη νεκρό και ξαπλωμένο στην άκρη του δρόμου. Ωστόσο, κανείς δεν πρόλαβε να το δει, εκτός από έναν αυτόπτη μάρτυρα, καθώς τρία φορτηγά του στρατού έφτασαν σε αυτό το μέρος και πήραν αυτό το πλάσμα.

Έτσι, παρέμεινε ασαφές αν αυτό ήταν ένα τρίτο ίδιο πλάσμα ή ένα από τα δύο που είχαν δει πρώτα ή αν ήταν τέσσερα από αυτά και το τέταρτο ηταν αυτό που είδαν τα κορίτσια. Τις επόμενες μέρες, οι κάτοικοι της περιοχής συνέχισαν να συναντούν περίεργα πλάσματα. Ένας από αυτα φέρεται να εθεάθη στον ζωολογικό κήπο, ο θυρωρός που εργαζόταν εκεί είπε γι' αυτό. Και τρία ζώα σε αυτόν τον ζωολογικό κήπο πέθαναν σύντομα με έναν ακατανόητο θάνατο. Στο μεταξύ, στα προάστια της πόλης, παρατηρήθηκε ένας μεγάλος ιπτάμενος δίσκος (UFO). Οι αγρότες είπαν ότι αυτός ο δίσκος αιωρούνταν πάνω από το χωράφι τους για 40 λεπτά και τα ζώα στο αγρόκτημα ήταν πολύ ανήσυχα κατά τη διάρκεια αυτών των λεπτών.

26 ημέρες μετά το περιστατικό, ο Marco Eli Sherezi, ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επίθεση στους εξωγήινους, πέθανε απο άγνωστη αιτία. Λέγεται ότι είχε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη μόλυνση. Επισήμως, οι αρχές της Βραζιλίας δήλωσαν ότι οι αδελφές είδαν έναν άρρωστο άστεγο και ο στρατός απλώς έκανε ασκήσεις. Όταν ρωτήθηκαν τι περίεργα πλάσματα ήταν με τους στρατιωτικούς στο νοσοκομείο,είπαν ότι ήταν άνθρωποι με νανισμό (!). Αλλά οι ντόπιοι πολύ ορθά δεν το πιστεύουν.

Πρόσφατα, ο ερευνητής των UFO Edison Bonaventure εντόπισε έναν άνδρα που το 1996, ήταν ένας από τους στρατιώτες που κλήθηκαν στον Varginho. Το όνομα του άνδρα είναι Saulo José Machado και είπε πώς βοήθησε στη μεταφορά ενός από τους εξωγήινους.

Ένα βίντεο αυτής της συνέντευξης στα πορτογαλικά δημοσιεύτηκε στο κανάλι YouTube "Enigmas e Mistérios" (αργότερα, το βίντεο εξαφανίστηκε). Σύμφωνα με τον Machado, ήταν στρατιώτης τον Ιανουάριο του 1996, όταν η ζωή του άλλαξε για πάντα αφού ταξίδεψε με άλλους στρατιώτες από τη βάση του στο Belo Horizonte στη νοτιοανατολική Βραζιλία στο Varginho για μια επιχείρηση, οι λεπτομέρειες της οποίας για κάποιο λόγο δεν τους είπαν. Το ότι η επιχείρηση ήταν περίεργη το υποψιάστηκαν αμέσως οι στρατιωτικοί, αφού τους δόθηκε εντολή να πάρουν όπλα, αλλά όχι σφαίρες. Και πριν προλάβουν να φτάσουν στο σωστό μέρος, κοντά στο δάσος, είδαν ότι άλλοι δύο στρατιώτες έσερναν ένα ασυνήθιστο πλάσμα από το δάσος.

Υπήρχε και ένα βίντεο επίσης από την Βραζιλία πριν μερικά χρόνια με έναν εξωγήινο σε ένα δάσος που το έσερναν στρατιώτες και έσπευσαν οι συμμορίτες να πουν ότι ηταν ομοίωμα εξωγήινου και φάρσα ως συνήθως αυτές οι ηλιθιότητες που λένε σε πνευματικά κατώτερους όταν δεν μπορουν να καλύψουν κάτι λέγοντας άπλα την μασονικη ταμπέλα "θεωρίες συνωμοσίας" , προφανώς με αυτη την φυλη εξωγήινων έχουν σχέση οι ίδιοι οι γνωστοί συμμορίτες συγκεκομμένης φυλής, πως έχουν σχέση? δεν θα θέλατε να μάθετε, και καθόλου τυχαίο που φαινόταν σαν διάβολος,και δεν ειναι απίθανο οι ίδιοι να σκότωσαν τον αστυνομικό που πυροβόλησε τους συγγενείς τους , για την ιστορία οι γνήσιοι άνθρωποι ειχαν άνω των 2 μέτρων ύψος και στα σατανικά μάτια των εξωγήινων αυτής της φυλης έμοιαζαν ως γίγαντες ετσι προέκυψαν οι " γίγαντες " και ο νοών (δεν έχουν μείνει και πολλοί) νοείτω .

"Το πρώτο πράγμα που τράβηξε την προσοχή μου ήταν το πολύ μεγάλο κεφάλι. Το κεφάλι ήταν εντελώς δυσανάλογο με το σώμα. Και πολύ μεγάλα κόκκινα μάτια. Και μετά, στα 10 περίπου δευτερόλεπτα που τον είδα, παρατήρησα ότι το σώμα του ήταν καλυμμένο με λίπος. Σκούρο, κοκκινωπό, αλλά πολύ λιπαρό, με μια περίεργη μυρωδιά που μου θύμιζε ασετόν", λέει ο Machado.

Η περιγραφή του για την εμφάνιση του πλάσματος συμφωνεί με την περιγραφή που ήταν προηγουμένως γνωστή από τους κατοίκους της περιοχής (τρεις αδερφές και η μητέρα τους). Είπαν ότι το πλάσμα ήταν μικρό σε ανάστημα, με μεγάλο κεφάλι, μεγάλα κόκκινα μάτια, λεπτό σώμα, και καφέ δέρμα. Η μητέρα των κοριτσιών είπε ότι όταν έφτασε στο σημείο που είδαν τα παιδιά της αυτό το πλάσμα ένιωσε αμέσως μια έντονη μυρωδιά αμμωνίας. Σύμφωνα με φήμες, περίπου δύο ημέρες μετά τη σύλληψη του πρώτου πλάσματος, ανακαλύφθηκε ένα δεύτερο τέτοιο πλάσμα. Υπήρχαν επίσης αναφορές για στρατιώτες που επισκέφτηκαν το σημείο συντριβής του UFO και πήραν μαζί τους τα συντρίμμια.

Ο Edison Bonaventure θεωρεί τον Saulo José Machado αξιόπιστο στρατιωτικό μάρτυρα σε αυτό που θα μπορούσε να περιγραφεί ως το ανάλογο του περιστατικού Roswell στη Βραζιλία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications