Hulk Hogan κατά εμβολίου : «Οι εμβολιασμένοι πέφτουν σαν μύγες – Δείτε τι έγινε με τον Μπομπ Σάγκετ»

Μετά τον σταρ του NBA Kyrie Irving και τον τενίστα Novak Djokovic ο θρύλος της αμερικανικής πάλης (WWE) Hulk Hogan τάσσεται κατά του εμβολίου για τον COVID-19 λέγοντας ότι οι «άνθρωποι πέφτουν σαν μύγες».

Ο θρύλος του WWE δεν συγκρατήθηκε αναφέροντας δυσπιστία του για το εμβόλιο.

Ο Χόγκαν ένα τεράστιο όνομα στην αμερικανική πάλη κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1980 και του 1990, κάνοντας όνομα στα ρινγκ τόσο με την προσωπικότητά του όσο και με το εντυπωσιακό στυλ του είπε στους θαυμαστές του ότι δεν είναι υπέρ του εμβολίου για τον COVID-19.

«Μπορεί να μην χρειαζόμαστε το εμβόλιο», είπε ο Χόγκαν στους ακόλουθούς του στο Facebook.

«Ο Bob Saget, η Μπέτυ Γουάιτ και ο Σίντνεϊ Πουατιέ ήταν όλοι τους εμβολιασμένοι. Πέφτουν σαν μύγες, αλλά οι αρχές δεν θα μας το πουν αυτό.»

Πολλοί δεν περίμεναν ότι ο 68χρονος Χόγκαν θα ανακοίνωνε την αντίθεσή του με το εμβόλιο για τον COVID-19, λόγω του γεγονότος ότι πρόσφατα ήταν στην επικαιρότητα, αφού πληροφορίες ανέφεραν πιθανή επιστροφή του στο ρινγκ στο εγγύς μέλλον.

Ο 68χρονος δεν διέψευσε τις φήμες για επιστροφή στο WWE, επιμένοντας ότι οι οπαδοί του δεν πρέπει να αποκλείουν τίποτα.

Η καριέρα του στην επαγγελματική πάλη ξεκίνησε το 1977, αλλά κέρδισε φήμη αφού υπέγραψε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης (WWF) το 1983, η οποία τώρα είναι γνωστή ως World Wrestling Entertainment (WWE).

Ο Χόγκαν εισήχθη στο International Professional Wrestling Hall of Fame το 2021 για τη συνεισφορά του στην πάλη όλα αυτά τα χρόνια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications