Λογοκρισία καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στην Αυγή!  ενώ οι ίδιοι δεν κάνουν λογοκρισία με κομμουνιστικες ηλιθιότητες?

Καταρχήν για να πάει κάποιος κάποια σε αυτή την άναρχο-κομμουνιστική φωλιά και να γραφει κομμουνιστικες προπαγανδες και ψέματα είτε πρέπει να ειναι σπορά του Γιαχβέ (δηλαδή από φυλές μη ευρωπαϊκού γένους με αριστερό-κομμουνιστικες τάσεις εκ γενετής ) είτε να γίνει σαν τους συμμορίτες στην πορεία, εύκολο ειδικά γυναίκες επειδή τις ρίχνουν εύκολα στο επίπεδο τους,ενώ ήδη έχουν πέσει απο τα σχολεία πέφτουν ακόμη πιο χαμηλά έχοντας άπλα στο κύκλο τους τέτοιες φυλές .

Αν τσεκάρει κανεις τα προφίλ αυτών που εμφανίζονται εκεί οι περισσότεροι όντως ειναι αριστερό-κομμουνιστες και μοιάζουν με λαθρο άραβες και λοιπες σημιτικές ράτσες, ειναι σαν βγαίνουν οι συμμορίτες του Ελληνικά Hoaxes και να κατηγορούν για λογοκρισία την ΝΔ όπως ήδη είχε κάνει ένας αριστερός που έφυγε δεν φτάνει που ειναι αριστερό-συμμορίτες υπηρέτες του Γιαχβέ αλλα ειναι και κουτοπόνηροι αυτής της κατηγορίας τα χρήσιμα αγρίμια , δεν ξέρουν καν ότι και η ΝΔ ανήκει στα αληθινά αφεντικά τους που δημιούργησαν την ψυχοπάθεια τους που ονομαζουν "ιδεολογία" .

Οι ίδιοι μεταξύ άλλων κάνουν λογοκρισία στα πάντα με την έννοια της λέξης με σημιτικές ταμπέλες ώστε ο όχλος να μην κοιτάει τι λέει κάποιος αλλα να μένει στην ταμπέλα, δείγμα για το πως γίνεται η πλύση εγκεφάλου και ο νοητικός έλεγχος από όλους αυτούς : λες αληθινή ιστορια? ειναι ναζι φασίστας, λες ότι τα αφεντικά τους ειναι πίσω από γεγονότα? είσαι αντισημίτης ή συνωμοσιολόγος και ψεκι, και όλες αυτές οι σημιτικές ταμπέλες, και έτσι ο όχλος δεν καταλαβαίνει καν οτι όλες αυτές λέξεις ταμπέλες ειναι για τον κρατούν υπό νοητικό και πνευματικό έλεγχο με την βοηθεια αυτών εδώ :

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο / Συνεχίζουμε τον αγώνα για δουλειά και αξιοπρέπεια
Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της ΑΥΓΗΣ ομόφωνα με 46 ψήφους ΥΠΕΡ αποφάσισε σήμερα τα έξης:
Απευθύνουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που εκφράζει μαζικά τη στήριξη και αλληλεγγύη του στον αγώνα για να διατηρηθούν η καθημερινή και κυριακάτικη έκδοση της ΑΥΓΗΣ και οι θέσεις εργασίας. Καλούμε εκ νέου τους αναγνώστες και φίλους της ΑΥΓΗΣ, τον κόσμο της αριστεράς, την κοινωνία, τους συναδέλφους μας στον κλάδο των ΜΜΕ, τους εργαζόμενους και τα σωματεία άλλων κλάδων, που συγκινητικά ανταποκρίθηκαν, να παραμείνουν σε εγρήγορση και να δυναμώσουν το κύμα στήριξης στην ιστορική εφημερίδα, ώστε να συνεχίσει να κυκλοφορεί και το επόμενο διάστημα.

Στο πλαίσιο του αγώνα για τη διαφύλαξη των εργασιακών μας δικαιωμάτων μας και εν όψει της απόφασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον της εφημερίδας, προγραμματίσαμε την υλοποίηση 24ωρης απεργίας την Τρίτη 18/1 και την έκδοση απεργιακού φύλλου με αίτημα να διατηρηθεί το καθημερινό φύλλο της ΑΥΓΗΣ και οι θέσεις εργασίας. Την ίδια μέρα προγραμματίσαμε να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στήριξης και αλληλεγγύης στις 12 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της εφημερίδας στην Πλ. Καραϊσκάκη.

Τη στιγμή που γραφόταν η ανακοίνωση διέρρευσαν οι πληροφορίες ότι το Πολιτικό Συμβούλιο αποφάσισε τελικά να μην κλείσει το καθημερινό φύλλο της ΑΥΓΗΣ! Κάτι φυσικά που θεωρούμε ως θετική εξέλιξη απόρροια του μεγάλου κύματος αντιδράσεων και της πίεσης, που ασκήσαμε από κοινού εργαζόμενοι και ο αλληλέγγυος κόσμος που μας υποστηρίζει. Τηρούμε στάση αναμονής να δούμε αναλυτικά την απόφαση και το «πρόγραμμα εξυγίανσης εν λειτουργία», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που περιλαμβάνει την εξουσιοδότηση στο ΔΣ για «απαραίτητες κινήσεις εξυγίανσης, όσο δύσκολες και να είναι» για να τοποθετηθούμε αναλυτικά και να καθορίσουμε τη στάση μας σε νέα γενική συνέλευση την Παρασκευή 14/1.

Επαναλαμβάνουμε ωστόσο προς κάθε κατεύθυνση ότι μετά από 7 δεκαετίες αδιάλειπτης καθημερινής μάχης για την ενημέρωση, η οποία ανετράπη μόνο από το καθεστώς των συνταγματαρχών, οι εργαζόμενοι της ΑΥΓΗΣ παραμένουμε ακόμη εδώ και θα συνεχίσουμε τη μάχη για να παραμείνει ανοιχτή η καθημερινή και κυριακάτικη έκδοση της, θα παλέψουμε για τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά μας.

Η χρεωκοπία της εφημερίδας και η απαξίωση του δημοσιογραφικού της στίγματος έχει πρόσωπα και διευθύνσεις, και σίγουρα τα πρόσωπά αυτά δεν είναι των εργαζομένων, οι οποίοι επί σειρά ετών έχουμε βάλει πλάτη για τη διάσωση της εφημερίδας. Από το 2014 μέχρι σήμερα οι μισθοί της ΑΥΓΗΣ έχουν περικοπεί κατά το 1/3 και οι θέσεις εργασίας, κυρίως από αποχωρήσεις, έχουν μειωθεί κατά το 1/4, την ίδια στιγμή που υπάρχουν σημερινές οφειλές 600.000 ευρώ προς τους εργαζόμενους από δεδουλευμένα προηγούμενων ετών

Διατυπώνουμε ξανά το εξόφθαλμα οξύμωρο γεγονός οι ιθύνοντες να επικαλούνται την επί σειρά ετών δυσχερή οικονομική κατάσταση του οργανισμού, προκειμένου να δικαιολογήσουν οδυνηρά μέτρα για το μέλλον της εφημερίδας, τη στιγμή που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν προχωρήσει σε αύξηση δαπανών και σε προσλήψεις διευθυντικών στελεχών με υψηλούς μισθούς. Επιπλέον, δεν έχουν προβεί σε κανένα απολογισμό τι έχουν επιτύχει ως προς τα έσοδα από διαφημίσεις, τις συνδρομές και τις ανείσπρακτες οφειλές πελατών προς την εφημερίδα, ενώ εκκρεμότητα παραμένει μέχρι σήμερα η κατάθεση ενός συνολικού δημοσιογραφικού και οικονομικού σχεδίου.

Τέλος, δηλώνουμε την πλήρη καταδίκη μας στην πρακτική λογοκρισίας, αντιδεοντολογικής και αντισυναδελφικής στάσης που εφάρμοσε ο διευθυντής της ηλεκτρονικής έκδοσης της ΑΥΓΗΣ, ο οποίος αρνήθηκε να ανεβάσει στο σάιτ το κείμενο της συνέλευσης με τη συλλογή υπογραφών αλληλεγγύης και στήριξης για να παραμείνει ανοιχτή η ΑΥΓΗ…

Η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων της ΑΥΓΗΣ»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications