Όπως και στο Ghosts of Mars: Επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι διαστημικοί άποικοι στον Άρη μπορεί να γίνουν κανίβαλοι

Πριν από λίγες μέρες ο Έλον Μασκ δήλωσε ότι η SpaceX θα μεταφέρει ανθρώπους στον Άρη με τον πύραυλο Starship σε 10 χρόνια, στη χειρότερη περίπτωση. Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Lex Fridman Podcast που κυκλοφόρησε την Τρίτη, ο Fridman ρώτησε τον Musk πότε πιστεύει ότι το SpaceX θα πάει ανθρώπους στον κόκκινο πλανήτη.

Μετά από μια παύση 20 δευτερολέπτων, απάντησε: «Στην καλύτερη περίπτωση περίπου πέντε χρόνια, στη χειρότερη 10 χρόνια». Ο Μασκ είπε στον Fridman ότι οι καθοριστικοί παράγοντες περιελάμβαναν τον σχεδιασμό του οχήματος, προσθέτοντας ότι το Starship είναι ο πιο περίπλοκος και προηγμένος πύραυλος που κατασκευάστηκε ποτέ.

Ωστόσο, ο Μασκ αγνοεί μια μικρή λεπτομέρεια. Οι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι όταν οι άνθρωποι «αναπόφευκτα» δημιουργούν διαστημικές αποικίες, θα μπορούσαν να στραφούν στον κανιβαλισμό εάν αποτύχουν οι καλλιέργειες και ξεμείνουν από τρόφιμα .

Εξήγησαν ότι οι μελλοντικοί άποικοι θα καταλήξουν να τρώνε ο ένας τον άλλον εάν ξεμείνουν από τρόφιμα και δεν λαμβάνουν τακτικές προμήθειες από τη Γη. Για να υπογραμμίσει την άποψή του,είπε για την εξερεύνηση της Αρκτικής του Sir John Franklin το 1845 που είχε ως αποτέλεσμα το πλήρωμα να κανιβαλίζει ο ένας τον άλλον.

Το πλήρωμα του Φράνκλιν προσπάθησε να βρει το βορειοδυτικό πέρασμα στα τέλη του 1800. ήταν η εξελιγμένη αποστολή τεχνολογίας που ήταν διαθέσιμα εκείνη την εποχή», δήλωσε ο Τσαρλς Κόκλ, καθηγητής αστροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Είχαν κονσερβοποιημένα τρόφιμα, που ήταν η νέα τεχνολογία, και όμως χάθηκαν, ξέμειναν από τρόφιμα και κατέληξαν να γίνουν κανίβαλοι».

Οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι χρειάζεται περισσότερη προετοιμασία αφού οι άνθρωποι θα μπορούσαν να αρχίσουν να αποικίζουν μέρη του διαστήματος στα τέλη του 21ου αιώνα. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Metro , τη βιωσιμότητα των τροφίμων και την αυτάρκεια μεταξύ των κύριων προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν πριν από τον επιτυχή αποικισμό. Πρότειναν την Καλλιστώ, το φεγγάρι του Δία ή το δεύτερο μεγαλύτερο φεγγάρι του Κρόνου, τον Τιτάνα, ως πιθανές τοποθεσίες για την πρώτη μόνιμη εγκατάσταση των ανθρώπων στο διάστημα.

«Ακόμη και με την καλύτερη τεχνολογία, οι απομονωμένες ανθρώπινες κοινότητες μπορούν να εκφυλιστούν πολύ γρήγορα», συνέχισε ο Δρ Cockell. «αν τα πράγματα αρχίζουν να πάνε στραβά και η μονάδα ανάπτυξης των φυτών αποτύχει, θα φάνε ο ένας τον άλλον αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επιβιώσουν».

Για το λόγο αυτό, ο Δρ Cockell πιστεύει ότι κάθε υπάρχον «σύστημα» πρέπει να δοκιμαστεί πριν οι άνθρωποι τολμήσουν να εγκατασταθούν. Ο Δρ Κάμερον Σμιθ, ανθρωπολόγος στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ, πρόσθεσε ότι πρέπει να εφαρμοστούν κατάλληλες μέθοδοι βιωσιμότητας της γεωργίας και των τροφίμων.

Ωστόσο, ήταν πιο αισιόδοξος ότι οι άνθρωποι δεν θα κατέληγαν να τρώνε ο ένας τον άλλον εάν αντιμετώπιζαν ελλείψεις, προσθέτοντας ότι ιστορικά υπάρχουν διαφορετικά παραδείγματα για το πώς οι άνθρωποι επιβίωσαν. Και οι δύο ακαδημαϊκοί πιστεύουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να δοκιμάσουν αποικίες πιο κοντά στο σπίτι, τον Άρη, ή ίσως ακόμη και τη Σελήνη μας, όπου οι προμήθειες από τη Γη θα ήταν πιο πιθανό να πάνε αν κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ο καθηγητής Cockell πιστεύει ότι η τεχνολογία με την οποία θα μπορούσαμε να ζήσουμε στο διάστημα υπάρχει ήδη, αλλά πρέπει να δοκιμαστεί διεξοδικά και ότι οι αποικίες στον Άρη είναι δυνατές σε 30 έως 40 χρόνια.

Κανιβαλισμός στον Άρη
Σε αυτό το σημείο είναι αναπόφευκτο να μην θυμηθούμε μια σπουδαία ταινία του τρόμου John Carpenter. Το Ghosts of Mars , η ταινία που κυκλοφόρησε το 2001, αναφέρεται σε μια μονάδα σε έναν φουτουριστικό και αποικισμένο Άρη. Έχουν ως στόχο να μεταφέρουν έναν επικίνδυνο εγκληματία γνωστό ως Desolation Williams από μια θέση εξόρυξης. Όταν φτάνουν, βρίσκουν το εγκαταλελειμμένο φυλάκιο εξόρυξης. Σιγά σιγά συνειδητοποιούν ότι όλοι οι κάτοικοι έχουν «καταληφθεί» από αρχαία αρειανά φαντάσματα που τους μετατρέπουν σε κανίβαλους που συμμετέχουν σε διάφορες μορφές βίας εναντίον των άλλων και εναντίον του εαυτού τους.

Και αυτό ακριβώς θα μπορούσε να συμβεί στον κόκκινο πλανήτη στο εγγύς μέλλον, ίσως προκληθεί από ελλείψεις τροφίμων ή κάποιου είδους εντελώς άγνωστου εξωγήινου ίου . Ίσως λοιπόν η ταινία του Carpenter να γίνει ένα προφητικό όραμα για το μέλλον.

Μυστικιστικές πληροφορίες λένε ότι η αποικία στο Άρη θα καταστραφεί
Πέρα από αυτά που λένε αυτοί μυστικιστικές πληροφορίες λένε ότι η αποικία στο Άρη θα καταστραφεί και θα ακολουθήσει η μεγάλη επανεκκίνηση (οχι των συμμοριτών ) στην Γη, δηλαδή μετά την καταστροφή στον Άρη, θα γίνει και στην Γη μεγάλη καταστροφή τύπου Νέμεσις και μια νεα χρυσή εποχή θα αρχίσει απο την αρχή στην Γη χωρίς συμμορίτες και βάρβαρες και μοχθηρές φυλές, μαλιστα οι μαύρες θα εξαφανιστούν απο την Γη , το σήμερα θα ειναι προϊστορία ο χρόνος θα αρχιζει απο το έτος ΜΗΘΕΝ και όλα αυτά τα δεδομένα σήμερα δεν θα υπάρχουν , μήπως γιαυτό βιάζονται να ξεπαστρέψουν το originan ευρωπαϊκό γένος ? γιατί είχαν ασχοληθεί και αυτοί με αυτές τις μυστικιστικές πληροφορίες , και άσχετα με αυτές όλως τυχαίως σε 300 χρόνια κλείνει ο κύκλος του μεγάλου ενιαυτού

Δηλαδή ακριβώς την ίδια εποχη που λένε αυτές οι μυστικιστικές πληροφορίες οτι θα έρθει ένα είδος Νέμεσις εις στην Γη για να ξεβρομίσει απο φυλές του κακού, και για αυτούς τους υλιστές και άσχετους που θα πουν τι με νοιάζει έμενα τι θα γίνει σε 300 χρόνια? οι θρησκείες θα καταργηθούν αλλα η γνώση θα ειναι άμεση και πνευματική και οχι με την μορφή σχολείων, τότε θα ξέρουν αυτά που έχει εξαφανίσει το κακό στην Γη , ένα εξ αυτών ειναι ότι ξανα γεννιέσαι και οχι μονο μια φορά όπως λενε οι θρησκείες τους που θα καταργηθούν μαζι σύνορα δόγματα και η δημοκρατία τους, άρα εμάς που ανήκουμε σε ανώτερα πνεύματα μας άφορα τι θα γίνει σε 300 χρόνια στην Γη γιατί θα ξανα γεννηθούμε σε κόσμο όπως θα έπρεπε να ηταν, οι κατώτεροι και υλιστές ούτως η άλλως δεν θα μπορούν να ξαναγεννηθουν θα υπάρχει και φυλετική υγειά μεταξυ αλλων ως δικλείδα ασφάλειας ανάμεσα σε λιγοστές άκακες φυλές που θα μείνουν στην Γη εκτος το originan ευρωπαϊκό γένος ,και επίσης καθε μωρό που θα γεννιέται θα του γίνονται ειδικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει το αυγό του φιδιού σε αυτήν περίπτωση στο Καιάδα κατευθείαν πριν καν προλάβει να μεγαλώσει το κακό ξανα στην Γη , να βρουν άλλον υλικό κόσμο να μαγαρίσουν εξάλλου εισβολείς ειναι στην Γη και ο νοών νοείτω ! οι άλλοι συνεχίστε να ζείτε στο μικρόκοσμο σας και στην μειωμένη αντίληψη σας για τα πάντα, και να λενε οτι αυτα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" και "ναζιστικές θεωρίες" και ολα αυτα τα σημιτικά , εξάλλου τελειώνουν τα ψωμιά σας στην Γη μετα από 3000 χρόνια που την μαγαρίσατε με την ίδια την παρουσία σας, γεμάτος πλανήτες ειναι ο Γαλαξίας να πάτε σε εναν να φτιάξετε δικό σας κόσμο και οχι να καπηλεύεστε το κόσμο που έφτιαξε το θεϊκό γένος στην Γη (ξερουν τα αυγα του φιδιου για τι πραγμα μιλάμε άφου παρακολουθουν ότι βάζουμε)...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications