Πρωτοφανής επίθεση στον Ν. Μαυραγάνη στον Ant1: «Και οι εμβολιασμένοι νοσούν» - «Είσαι ψεύτης»!

Καλεσμένος σε πρωϊνή εκπομπή του Αντ1 o Nίκος Μαυραγάνης προσπάθησε να αναφερθεί σε κάποιες σκοτεινές παραμέτρους που αφορούν την υπόθεση της πανδημίας αλλά οι οικοδεσπότες με την συνδρομή και των άλλων καλεσμένων «ειδικών» κατά την πάγια τακτική τους επιχείρησαν να τον λοιδορήσουν διακόπτοντας συνεχώς.

Ο Ν. Μαυραγάνης παρουσίασε στοιχεία από επίσημες μελέτες έγκυρων επιστημονικών περιοδικών όπως το The Lancet που αποδεικνύουν ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν με το ίδιο ιικό φορτίο.

Επίσης παρουσίασε επίσημα στοιχεία της Βρετανικής κυβέρνησης που αφορούν θανάτους και βαριές νοσηλείες εμβολιασμένων στα βρετανικά νοσοκομεία.

Οι παριστάμενοι «ειδικοί» γνωστοί και μη εξαιρετέοι Ν. Βατόπουλος και Α. Τζανάκης αμφισβήτησαν τα στοιχεία αποκαλώντας τον Ν. Μαυραγάνη "ψεύτη".

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του «ΕΝΩΝΩ» αναφέρθηκε στις ΜΕΘ λέγοντας ότι λειτουργούν φέτος μόνο οι μισές από τις 1000 που λειτουργούσαν πέρσι λόγω της πολιτικής των αναστολών εργασίας που εφάρμοσε η κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Σε αυτό το σημείο ο διάλογος έγινε πολύ έντονος με τους «ειδικούς» καθηγητές να αποκαλούν τον Ν. Μαυραγάνη ψεύτη.

Και ο Ν. Μαυραγάνης έκλεισε την δεκαπεντάλεπτη παρουσία τους στην εκπομπή παρουσιάζοντας στοιχεία σχετικά με την τεχνολογία του τσιπαρίσματος σε ανθρώπους αναφερόμενος μάλιστα και σε πρόσφατη ομιλία υπουργού στην ελληνική Βουλή όπου ξεκάθαρε αναφέρθηκε στην εφαρμογή της συγκεκριμένης τεχνολογίας στους ανθρώπους.

Ειναι επίσης χαρακτηριστικό της Βορειοκοκορεάτικης μορφής που έχει λάβει η ενημέρωση από τα καθεστωτικά και καλομπουκωμένα με τα «πακέτα Πέτσα» media πως οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν τήρησα ούτε τα προσχήματα με μια κάπως πιο ουδέτερη στάση αλλά από την αρχή διάλεξαν στρατόπεδο σε αυτό το άτυπο ντημπέιτ.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications