Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της

Αναγκασμένη να φιλοξενείται σε σπίτια φίλων της είναι, πλέον, η 24χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε πολυτελή σουίτα 5άστερου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, καθώς δέχεται απειλές για τη ζωή της.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο εργοδότης της, λόγω των απειλών που δέχεται και καθώς βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, φοβάται να μείνει μόνη της και πάντα υπάρχουν άνθρωποι γύρω της. «Φιλοξενείται αυτήν την στιγμή από κάποια άτομα, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές και προσπαθεί και φυλάγεται. Το να προστατέψει τον εαυτό της, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της, καθημερινά γίνεται μία συσπείρωση δίπλα της, δεν είναι μόνη της», ανέφερε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο εργοδότης της στο MEGA, πρόκειται για μία έμπιστη και σοβαρή κοπέλα, που έχει ένα κρίσιμο πόστο στην επιχείρησή του. «Είναι ένα έμπιστο άτομο της εταιρίας, έχει, δηλαδή, μία θέση στην εταιρία, η οποία είναι πάρα πολύ έμπιστη, το να πηγαίνει στις τράπεζες επιταγές, να βλέπει υπηρεσίες και να πηγαίνει χαρτιά, έγγραφα», σημειώνει.

«Η ελληνική αστυνομία, ανεπηρέαστη από ονόματα, δε μας ενδιαφέρουν τα ονόματα, θα κάνει στο ακέραιο το καθήκον της, δε μας προβληματίζει το ονοματεπώνυμο του καθενός, ούτε εάν είναι πλούσιος ή φτωχός, αν είναι επιχειρηματίας ή εργάτης», αναφέρει από την πλευρά του ο Χρήστος Συμεωνίδης, αρχιφύλακας και αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications