37ΧΡΟΝΟΣ (υγιής και εμβολιασμένος) πέθανε “από κορονοϊό” (έτσι λένε)  λίγο μετά τον πατέρα του

Πέθανε “από κορονοϊό” ε? μην βαλουν όμως μετά κανένα μισάνθρωπο που παριστάνει τον εισαγγελέα ότι ειναι διασπορά ψευδών ειδήσεων ότι τα εμβόλια τους δεν προστατεύουν από την "πανούκλα" ούτε κανένα κομμουνιστικό μίασμα που παριστάνει τον δήθεν ειδικό στα δηθεν Fake news (εκτός τα δικά τους που ειναι γεμάτες όλες οι έγκυρες πήγες τους), ότι ειναι fake news ότι και οι μπολιασμένοι πεθαίνουν απο covid (με τα δικά τους )..

Ποιος θα το έλεγε ότι ακόμα και τα δικά τους ψέματα αν πάρεις και τα "κολλήσεις" μεταξύ τους δεν υπάρχει λογική αλλά εκατομμύρια τα έχουν κάνει δεδομένα ακόμα και όταν έχουν άμεσες επιπτώσεις ? ειναι σαν τους λένε πηδά στο γκρεμό με βράχια απο κάτω αλλα δεν θα πάθεις τίποτα και να πιστεύουν τους συμμορίτες και οχι την στοιχειώδες λογική που ακόμα και τα ζωα μπορούν να καταλάβουν ..

Και τωρα δεν ειναι όπως χιλιάδες αλλα ψέματα τους που δεν έχουν άμεσες επιπτώσεις οι μάζες που λειτουργούν ως κοπάδι, ακομα και κατι ψευδό-πατριώτες του ίντερνετ για να μαζέψουν κόσμο στις σελίδες η στο κόμμα τους λενε κομμουνιστικα ψέματα πέραν καθε έννοιας λογικής και επι σειρά ετών και έχουν κόσμο , για παράδειγμα όπως διαπιστωθεί πριν 5 χρονια που έλεγαν ψέματα επι 80 χρονια οτι οι "κακοί ναζι Γερμανοί" είχαν Μογγολική καταγωγή και ορδές το έχουν κανει δεδομένο αυτό συμπεριλαμβανομένου κατι ούγκανοι Νεοέλληνες που το παίζουν απόγονοι αρχαιων φιλοσόφων μάλιστα και οχι των θνητών (τόση μεγαλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους ενώ οι ιδιοι δεν έχουν καμιά σχέση με μυστικισμό και πνεύμα πάρα μονο χριστιανικά και μιλάνε αυτοι για τους μύστες "κακούς ναζι" σαν να μιλάνε οι Ζουλου για τον Πλάτωνα ένα πράγμα !) και επίσης δηλώνουν ερευνητές (ειναι τοσο πολύ ερευνητές που δεν εχουν ιδέα καν για το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος και νομιζουν οτι όλοι στο ελλαδικό χώρο ειναι απόγονοι αρχαίων φιλοσόφων αλλιως είσαι ανθέλληνας αν δεν λες το παράλογο ως λογικό, δεν μας είπαν όμως τοτε πως προκύπτουν οι συμμορίτες και τα εγκληματικά στοιχειά αφου ειναι όλοι απόγονοι αρχαιων ? και γιατι δεν εχουν όλοι την ίδια ομάδα αίματος και δεν μοιάζουν φυλετικά οπως ειναι οι Κινέζοι πχ ? κτλ κτλ ), και το παιζουν κατα του συστήματος ενώ την ίδια ώρα αναπαραγουν κομμουνιστικα ψέματα ως δεδομένα, άπλα γιατί έτσι του είπαν οι άναρχο-συμμορίτες, ενώ δεν έχουν καμιά λογική (!) αυτούς υποστηρίζουν οι μάζες τόσα χρόνια και μετα λενε όλοι τα ίδια λένε και οτι εσύ είσαι ο έξυπνος (ειρωνικά) που δεν λες τα ίδια με τους άλλους δηλαδή να να γίνεις σαν το κοπάδι και να πιστεύεις πράγματα πέραν καθε έννοιας λογικής επειδή άπλα έτσι λενε όλοι και να λες τα ίδια με το κοπάδι για να έχεις κόσμο,και συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα ίδια παρτάλια και να τους βλέπουν και ως φωστήρες αυτούς που λένε τα ίδια με τους συμμορίτες σε πληθώρα θεμάτων...

Εν κατακλείδι το πρόβλημα δεν ειναι μονο οι συμμορίτες αλλα και μεγαλη μερίδα που πληθυσμού με την βλακώδες αντίληψη και πολύ κοντά σε αυτη των συμμοριτών,έδω δεν ειναι άπλα ότι σε κορόιδεψαν αλλα ότι μεγαλο κομματι του πλυθισμου δεν έχει λογική , με αυτά και με αυτά οι συμμορίτες κατέληξαν να λένε εντελώς παράλογα ψέματα με άμεσες επιπτώσεις στους πάντες αφού τόσα χρόνια μεγαλη μερίδα του πληθυσμού έκανε δεδομένα τα ψέματα τους, ειναι που ειναι αδίσταχτοι το εκμεταλευτικαν και πήγαν 10 βήματα παρακάτω και οχι ένα ....

Η κατάλληλη ώρα πάντως για επέμβαση ανωθεν θα ειναι όταν κάνουν μείωση πληθυσμού οι συμμορίτες και δεν υπάρχουν ως εμπόδιο εκατομμύρια ανεγκέφαλων να τους υποστηρίζουν στα παντα και να λενε τα παραμυθία τους ως δεδομένα , η άλλη εκδοχή ειναι μόλις γίνουν όλοι σαν αυτούς τα εκατομμύρια των ανεγκέφαλων, δηλαδή πάψουν να υπάρχουν άνθρωποι με την έννοια του ορού θα ειναι η ώρα της καταστροφής του πλανήτη μαζί με αυτούς που λένε που ειναι οι αρχαίοι θεοί να μας σώσουν όταν και οι ιδιοι ειναι μέρος του προβλήματος της Γης και οχι μονο οι φυλες των ερπετων (μην δίνεται σημασία στο τελευταιο αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας δηλαδή ανύπαρκτα γεγονότα αφού έτσι λενε οι φυλές των ερπετών άλλο που στα σχολεια τους σας λενε οτι οι ιδιοι ειναι ίσοι με τους φυσιολογικους ανθρώπους θεωρίες συνωμοσίας και αυτο??? οι αρνητές της πραγματικότητας λοιπόν μεταξύ άλλων για να καλύψουν αυτα που δεν καταλαβαινουν ενώ ειναι μπροστά στα μούτρα τους λενε και μασονικές φράσεις ταμπέλες τυπου θεωρίες συνωμοσίας ), η είδηση:

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Πιερίας.

Ένας 37χρονος άνδρας, απόλυτα υγιής, άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, νικημένος από κορονοϊό.

Σύμφωνα με το olympospieria.com, ο 37χρονος Στάθης ο οποίος ήταν εμβολιασμένος με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, νόσησε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, από τις 26 Οκτωβρίου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος 37χρονος κατέληξε τελικά, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά του. Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι στις 3 Νοεμβρίου, ο Στάθης έχασε τον 69χρονο πατέρα του από κορονοϊό, ενώ η 67χρονη μητέρα του, η οποία κόλλησε κι εκείνη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Στάθης , ο οποίος ήταν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ήταν πατέρας ενός παιδιού και αντιπρόεδρος του συλλόγου Κρητών «Το Ξαθέρι».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications