Σοβιετικοί ερευνητές στη δεκαετία του 1960 ισχυρίστηκαν ότι η Σελήνη ήταν ένα τεχνητό διαστημικό αντικείμενο!

Μπορούμε να δούμε μόνο μια ολική έκλειψη Ηλίου. Η Γη, η Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκονται σε τέτοια απόσταση που κάθε τόσο η Σελήνη καλύπτει πλήρως τον Ήλιο.Αν η Σελήνη ήταν πιο κοντά ή πιο μακριά δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό.

Είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από την ιδέα ότι όλο αυτό μοιάζει με τεχνητή κατασκευή.

Ποιος όμως το δημιούργησε και γιατί; Από πού προέρχεται αυτή η ακρίβεια;
Οι τροχιές της Γης, της Σελήνης και του Ήλιου είναι σαν κατασκευασμένες από έναν διαστημικό μηχανικό. Αν ο πλανήτης μας είχε μετακινηθεί λίγο πιο μακριά ή πιο κοντά στον Ήλιο, δεν θα είχαμε δει ποτέ αυτά τα φαινόμενα.

Η προέλευση της Σελήνης έχει στοιχειώσει τους ανεξάρτητους επιστήμονες και ερευνητές . Τι είναι αυτός ο παράξενος δορυφόρος και τι αποστολή έχει;

Στη δεκαετία του 1960, οι Σοβιετικοί ερευνητές Mikhail Vasin και Alexander Shcherbakov είπαν ότι η Σελήνη είναι πολύ μεγάλη για έναν πλανητικό δορυφόρο, το μέγεθός της είναι περίπου το ένα τρίτο του μεγέθους της Γης. Οι δορυφόροι άλλων πλανητών είναι πολύ μικρότεροι .

Επιπλέον, η Σελήνη δεν είναι ένα νεκρό αντικείμενο. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς περιόδου των παρατηρήσεων έχουν καταγραφεί αρκετές εκατοντάδες διαφορετικά φαινόμενα που συμβαίνουν στη Σελήνη, φλόγες, τρεμόπαιγμα φώτων, πτήσεις φωτεινών σφαιρών κτλ.

Πολύ παλιά αλλά εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα.
Η ανάλυση του εδάφους έδειξε ότι φαίνεται μαγνητισμένο αν και δεν έχει δικό του μαγνητικό πεδίο. Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Σελήνη είναι παλαιότερη όχι μόνο από τη Γη, αλλά και από τον ίδιο τον Ήλιο. Και υπάρχει η εκδοχή ότι η Σελήνη εμφανίστηκε στον ουρανό της Γης πριν από μερικές χιλιαδες χρονια και δεν ηταν εκεί εξ αρχής .

Στο αρχαίο χειρόγραφο στους Βέδες υπάρχει ένας Θεός Ήλιος, αλλά πουθενά δεν αναφέρεται η Σελήνη. Και αυτό είναι περίεργο γιατί δεν έβλεπαν στον ουρανό και την λαμπερή μπάλα την σελήνη? υπάρχει αναφορά και στα αρχαία ελληνικά κείμενα για προσελινιους οτι δηλαδή υπήρχαν απο την εποχή που δεν έχει έρθει ακόμα η σελήνη .

Πριν από πενήντα χρόνια, ο Shcherbakov και ο Vasin κατέληξαν στο σκανδαλώδες συμπέρασμα:
«Η Σελήνη είναι ένα τεχνητό διαστημικό αντικείμενο, μια εξωγήινη μηχανική δημιουργία»
Οι σεληνιακοί κρατήρες έχουν περίπου το ίδιο βάθος που σημαίνει ότι οι μετεωρίτες που έχουν πέσει στην επιφάνεια έχουν συγκρουσθεί με κάποιο είδος εμποδίου πιθανότατα με μεταλλικό κέλυφος. Υπάρχει πολύ τιτάνιο στη σεληνιακή επιφάνεια από το οποίο κατασκευάζονται τα κύτους των υποβρυχίων στη Γη. Αυτό υποδηλώνει ότι η Σελήνη έχει ένα πολύ σκληρό κέλυφος.

Αυτό μπορεί να το δει ο καθένας με στοιχειώδες αντίληψη χωρις να είσαι επιστήμονας με περγαμηνές , ότι σε φωτογραφίες άσχετα πόσο μεγάλοι ειναι οι κρατήρες έχουν το ίδιο μικρο βάθος σαν να βρίσκουν κάτι πολύ σκληρό και δεν πάνε σε βάθος οπως θα γινόταν στην Γη για παράδειγμα .

Και όταν προσδιορίστηκε η πυκνότητα της Σελήνης, βρέθηκε ότι ήταν πολύ μικρή, πολύ μικρότερη από αυτή της Γης. Και πάλι μπορεί να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι η Σελήνη είναι κούφια.

Το ότι τεράστιες μάζες μετάλλου κρύβονται στα έγκατα της επιβεβαιώθηκε από τα πειράματα των αμερικανικών αποστολών Lunar Apollo. Όλα αυτά επέτρεψαν στους επιστήμονες να σκεφτούν ότι ο δορυφόρος μας είναι ένα εγκαταλελειμμένο πλοίο ή ένας σταθμός μεταφοράς που εγκαταλείφθηκε από εξωγήινους πολιτισμούς.

Είναι επίσης πιθανό η Σελήνη να ηταν φυσικής προέλευσης, αλλά να έχει διαμορφωθεί από άλλους πολιτισμούς κατι σαν βάση η σκάφος .
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των επιστημόνων, ο Ήλιος έλκει τη Σελήνη με δύναμη διπλάσια από την Γη και ο δορυφόρος μας θα έπρεπε να είχε πετάξει στο αστέρι εδώ και πολύ καιρό ή τουλάχιστον να είχε αλλάξει κάπως την τροχιά της κίνησής του. Όμως η Σελήνη δεν φαίνεται να αντιδρά στην έλξη του Ήλιου . Αυτό είναι ένα άλλο μυστήριο.

Πέρυσι, επιστήμονες στο Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Ηλιακού Συστήματος ανέλυσαν 370 αστέρια παρόμοια με τον Ήλιο μας και βρήκαν ότι το αστέρι μας έχει τον τέλειο χαρακτήρα. Ενώ τα υπόλοιπα αστέρια περιστασιακά εκρήγνυνται σκορπίζοντας πλάσμα και καίγοντας τους πλανήτες τους, ο Ήλιος μόνο περιστασιακά έχει ηλιακές καταιγίδες και δεν αλλάζει τη φωτεινότητά του.

Φαίνεται ότι κάποιος προσαρμόζει το φως του, η φωτεινότητα του φωτός με την πάροδο του χρόνου δεν αλλάζει. Έχει ο Ήλιος μια σημαντική αποστολή να λάμπει ομοιόμορφα στο σκοτάδι διατηρώντας παράλληλα τη ζωή στον πλανήτη μας; Τι γίνεται αν το φεγγάρι είναι κάτι σαν φάρος που κάποιος έχει βάλει στον πλανήτη μας;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications