Οδεύουμε προς υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους - Δηλώσεις Γ.Οικονόμου

Η κυβέρνηση δορυφόρος της μασονίας και των διεθνών συμμοριτών της γνωστής φυλής(αλλα εσύ να λες ότι αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας ως κάλο πρόβατο ),ετοιμάζεται να ανακοινώσει την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του Covid-19 για όλους τους πολίτες, καθώς ήδη αρκετά κυβερνητικά στελέχη έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για επέκταση της υποχρεωτικότητας.

Μετά τον Μάκη Βορίδη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και για πολίτες που είναι κάτω των 60 ετών.

Χωρίς ηθικούς φραγμούς και καμία αναστολή, το κυβερνητικό επιτελείο δηλώνει έτοιμο να κάνει τα πάντα με πρόσχημα να σώσει δήθεν τους πολίτες από τον ιό. Όπως όλα δείχνουν η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών και το πρόστιμο των 100 ευρώ σε όσους δεν κάνουν το εμβόλιο, ήταν μόνο η αρχή…

Η όρεξη της κυβέρνηση έχει ανοίξει, εκατομμύρια δόσεις εμβολίων πρέπει να «ξεστοκαριστούν» και πλέον οδεύουμε σε μια απόλυτη δυστοπία.

«Η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού 60 ετών και άνω είναι, γιατί σε αυτή την ηλικιακή ομάδα υπήρχε μικρή ανταπόκριση. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για την πανδημία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γιάννης Οικονόμου συμπλήρωσε μάλιστα, ότι είχαν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια πειθούς. Αναφέρθηκε ότι 9 στους 10 Έλληνες που πεθαίνουν από κορωνοϊό είναι άνω των 60 ετών, ενώ υπογράμμισε ότι το Νοέμβριο στην ηλικιακή αυτή ομάδα το ποσοστό που προσήλθε να εμβολιαστεί ήταν μόλις 3%.

«Ευχόμαστε να μην επιβληθεί ούτε ένα πρόστιμο. Το μέτρο δεν έχει τιμωρητικό ούτε και εισπρακτικό χαρακτήρα. Το χαρακτήρισε έσχατη ώθηση στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας να πάρουν στην σωστή απόφαση. 30 ώρες μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού είχαμε 25.000 ραντεβού» είπε ο κ. Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ακόμα ότι ενδεχομένως και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε απόφαση για την μείωση του χρόνου ανάμεσα στην δεύτερη και την τρίτη δόση.

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτημα αν τίθεται θέμα μείωσης του χρόνου ισχύος του πιστοποιητικού νόσησης, το διέψευσε. Στο ερώτημα αν θα κλείσουν τα γήπεδα είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια απόφαση.

Τι είπε για το επίδομα των 250 ευρώ

Εξήγησε ότι χθες ψηφίστηκε η τροπολογία για τα 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους και τους ανασφάλιστους υπερήλικες, και δήλωσε ότι αναμένεται να καταβληθεί έως το τέλος του μήνα και θα είναι αφορολόγητη και ακατάσχετη.

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Πρεπει να εχεις μαστερ στον κρετινισμο,για να μην το καταλαβεις.Στην Αυστρια το μετρο επιβολης θα κρατησει 3 χρονια,υπαρχει δεν υπαρχει μεχρι τοτε.Οκτηνιατρος της δολοφονικης Φιζερ,το πηγε παραπερα[εμβολια για πολλα χρονια]Πρεπει να δοθουν,στον πρηγμενο κοσμο "εμβολια",παρ ολο που το ποσοστο σε παρενεργειες ειναι απαγορευτικο.Σιγουρα δεν ειναι για τα λεφτα.Και φυσικα ενας σκυλος ποτε δεν νιαουριζει,ουτε στα κεραμιδια.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications