Συγκλονιστικός S.Bhakdi: «Θα δημιουργήσετε για τα παιδιά σας έναν κόσμο τρόμου - Μια ζωή που δεν θα έχει νόημα να ζούμε»

Συγκλονιστικός ήταν ο διακεκριμένος ιολόγος και επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου των Doctors for Covid Ethics καθώς στο τέλος της παρέμβασης του «λύγισε» και δάκρυσε.

Ο S.Bhakdi ζήτησε από τους γιατρούς, τους νομικούς, αλλά και από τους απλούς πολίτες να ταχθούν κατά της υγειονομικής δικτατορίας και να παλέψουν για την δικαιοσύνη, γιατί αλλιώς -όπως χαρακτηριστικά είπε- θα δημιουργηθεί ένας κόσμος στον οποίον δεν θα αξίζει να ζεις.

«Ρωτώ όλους τους γιατρούς, καλά δεν φοβάστε ότι το όνομα σας θα γραφεί στην ιστορία δίπλα στα ονόματα των μεγαλύτερων εγκληματιών; Στιγματίζοντας για πάντα το πρεστίζ του επαγγέλματος μας που κάποτε ήταν τόσο τιμημένο. Σας προκαλούμε να βγείτε μπροστά και να ταχθείτε στο πλευρό μας με τρόπο ανοιχτό και ειλικρινή. Προκαλούμε κάθε υγειονομική αρχή που συνεχίζει να εγκρίνει το σκεύασμα για τον Covid.

Συνάδελφοι δεν μπορούμε να έχουμε κ οι 2 δίκιο και είναι επιτακτικό το καθήκον μας τώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αναζητήσουμε την αλήθεια. Ελάτε συνάδελφοι, δεχθείτε την πρόσκληση μας και πείστε τον κόσμο για την πρόθεση σας. σας περιμένουμε κάθε μέρα σε οποιοδήποτε μέρος», είπε αναφερόμενος στους υγειονομικούς.

Ο S.Bhakdi αναφέρθηκε και στους νομικούς: «Η έκκληση μας για δικαιοσύνη απευθύνεται προς όλα τα δικαστήρια του κόσμου. Απευθύνουμε έκκληση για βοήθεια. Σας παρακαλούμε επιστρέψτε στα κανονικά σας καθήκοντα, τα οποία είναι η προστασία των πολιτών. Των πολιτών που τρομοκρατούνται από κάποιους λίγους και εκλεκτούς αυτού το κόσμου.

Σας καλώ να θυμηθείτε ποια είναι τα καθήκοντα σας και να σεβαστείτε την δεοντολογία του επαγγέλματός σας, ανοίξτε τα αυτιά και τα μάτια σας, αλλά ανοίξτε κυρίως το μυαλό σας και προς τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές».

Τέλος είπε στους πολίτες: «Καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους και τα δικαιώματα όλων των αγαπημένων τους, την ελευθερία τους, το δικαίωμα να ζουν, να κινούνται, το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, στην εργασία και την ελευθερία, χωρίς εκβιασμό, χωρίς ιατρικούς εκβιασμούς και υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, χωρίς φόβο πια, γιατί εάν απολέσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θα μας επιστραφούν ποτέ ξανά. θα δημιουργήσετε για τα παιδιά σας έναν κόσμο σκοταδισμού και τρόμου. Μια ζωή χωρίς αγάπη, χωρίς ενσυναίσθηση και ανθρωπιά, μια ζωή που δεν θα έχει νόημα να ζούμε».

Η συγκλονιστική παρέμβαση του S.Bhakdi στο τέλος του βίντεο:

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Από τα μάτια φαίνεται ο άνθρωπος.
Βλέπεις τα μάτια του Μπαγκντί να πλημμυρίζουν καλοσύνη, ανθρωπιά, αγάπη, φιλευσπλαχνία και βλέπεις την παγώνη (κούκλα τσάκυ) και τον σιχαμερό γεροτζιαφά και νομίζεις θα σε δαγκώσουν, φιδίσια μάτια όλο κακία και σατανίλα!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications