Πέθανε κοριτσάκι 3 ετών μια μέρα μετά το εμβόλιο - Ξεσπά η μητέρα του: «Γα... την κυβέρνηση - Μας ανάγκασαν»! (βίντεο)

Θλίψη και σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός τρίχρονου κοριτσιού μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του κατά του Covid-19.Την ώρα που πολλές χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα, κάνουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 μια είδηση από την Αργεντινή έρχεται για να μας συνταράξει.

Ένα κοριτσάκι μόλις τριών ετών πέθανε μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Sinopharm (κινεζικό εμβόλιο). Τραγική φιγούρα... η μητέρα της, η οποία μιλώντας σε τοπικό ΜΜΕ ξεσπά και κατηγορεί το εμβόλιο και την κυβέρνηση για το θάνατο του παιδιού της.

Όπως αναφέρει η μητέρα το κοριτσάκι εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση και την επόμενη ημέρα πήγε να παίξει, 15 λεπτά αργότερα... βρήκε την κόρη της νεκρή. Η μητέρα επίσης αναφέρει ότι το κοριτσάκι ήταν υγιέστατο, ενώ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση τους ανάγκασε (με έμμεσο τρόπο) να εμβολιαστούν.

«Κατέρρευσε, έπεσε, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ζητούσαν τόσο πολύ να κάνουν τα παιδιά το εμβόλιο και λόγω του εμβολίου η κόρη μου πέθανε, ήταν ένα υγιέστατο κορίτσι. Αυτή η γαμ... κυβέρνηση σε αναγκάζει να εμβολιάσεις ένα τρίχρονο μωρό», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με το «comunicaciontucuman» το κοριτσάκι εισήλθε στην Υπηρεσία Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου del Niño Jesús με καρδιοαναπνευστική ανακοπή το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης. Ο γραμματέας ιατρικού στελέχους του το Επαρχιακό Σύστημα Υγείας (Siprosa), Miguel Ferre Contreras, εξέφρασε την αλληλεγγύη του στην οικογένεια και έθεσε στην διάθεσή τους την βοήθεια της Siprosa.

Όπως αναφέρουν οι νοσοκομειακές αρχές «το μεσημέρι της Πέμπτης, ένα τρίχρονο κοριτσάκι μπήκε στο Hospital del Niño Jesús, σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή, το οποίο έφερε αστυνομικός από το σπίτι του, όπου παρουσίασε μια εικόνα καρδιοαναπνευστικής ανακοπής. Εκτός από την διασφάλιση του αεραγωγού και όλων των καρδιαγγειακών ενεργειών, εφαρμόστηκαν μελέτες και προηγμένα φάρμακα για να μπορέσουμε να το αναζωογονήσουμε. Μετά από 50 λεπτά ανεπιτυχών προσπαθειών, κατέληξε. 24 ώρες πριν, η μικρούλα είχε εμβολιαστεί με το Sinopharm».

«Όπως σε κάθε περίπτωση πιθανής σχέσης με τον εμβολιασμό», συνεχίζουν, «η ομάδα της Επιδημιολογικής μας Επιτήρησης επενέβη και επικοινώνησε με την ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου Παίδων για να μάθει ποιες πληροφορίες έχουν συλλεχθεί. Τα πράγματα πρέπει να διερευνηθούν και να διευκρινιστούν και η υπόθεση διερευνάται»!

Ο ιατρικός εκτελεστικός γραμματέας, Ferre Contreras, παρατήρησε: «Πρέπει να γνωρίζουμε εάν υπάρχει αιτιώδης συσχέτιση μεταξύ της τοποθέτησης του εμβολίου και αυτού του συμβάντος. Είναι κάτι που θα πάρει λίγο χρόνο. Ζητάμε υπομονή από τα μέλη της οικογένειας, την κοινωνία και τα ΜΜΕ. Εφόσον έχουμε τις πληροφορίες, θα τις κοινοποιήσουμε άμεσα γιατί πιστεύουμε ότι είναι υγιές για την κοινωνία να διευκρινιστεί αυτό».

Εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας αναφέρθηκε και στα όσα είπε η μητέρα του παιδιού λέγοντας ότι το «πιστοποιητικό Covid-19 είναι υποχρεωτικό μόνο για τα παιδιά άνω των 13 ετών».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications