Ο Η.Μόσιαλος που ζητά την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού  κοροϊδεύει τους χριστιανούς σαν άναρχο-troll

Τελείωσε η αποστολή του Χριστιανισμού εφόσον η Ευρώπη γέμισε βάρβαρους , ο χριστιανισμός ως θρησκεία απευθύνονταν σε μη μοχθηρούς λαούς για αυτό μιλάει για αγάπη και ολα αυτά τα σχετικά , τώρα πια δεν έχουν ανάγκη τον Χριστιανισμό και οι περισσότεροι αν οχι όλοι νομιζουν ότι τα έχουν βάλει με τους Χριστιανούς καθε αυτού, και οχι ότι θέωρουν βλακες τους Χριστιανούς οι συμμορήτες...

Οι συμμορίτες ειναι δήθεν άθεοι και ειναι πίσω απο σελίδες δήθεν άθεων, και αλλες θρησκείες τύπου Δωδεκαθεϊσμός (για να πιάσουν αυτούς που δεν ειναι χριστιανοί ) Ισλάμ Ιουδαισμος καθολικοι κτλ, στην πραγματικότητα δεν ειναι άθεοι αλλα προσκυνούν τον Μπάφομετ και λοιπες σατανικές δυνάμεις όπως ξέρετε το κακό αφού από το κακό ειναι η προέλευση τους, να θυμίσουμε πως είχαν βαλει τον Mπαφομετ ακομα και σε άναρχο-σελιδα facebook το 2017 και στην ουσία ο ίδιος ο κομμουνισμός τους ειναι σαν θρησκεία .

Για ολα τα άνωθεν οι αριστερό-κομμουνιστες ειναι κατα του χριστιανισμού, οχι γιατί έχουν εξαπατηθεί οι χριστιανοί αλλα γιατί τους θεωρούν πρόβατα ..

Ο ελληνόφωνος Μόσιαλος λοιπόν σαν τα φιλαράκια του τους άναρχο-κομμουνιστες και τα άναρχο-troll χλευάζει τους χριστιανούς..

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ουσιαστικά κάνει επίθεση σε όσους διαφωνούν με την υποχρεωτική μασκοφορία, τους οποίους ουσιαστικά τους κοροϊδεύει ειδικά τους χριστιανούς:

Αντί να πουν και ευχαριστώ που κρατούν εκατομμύρια στον πνευματικό σκοταδισμό μεσώ χριστιανισμού τους χλευάζουν και από πάνω, και όποτε τους βολεύει ειναι κάλος ο χριστιανισμός, όπως όταν κάνουν προπαγάνδα και να παρουσιάζουν ως κακούς όσους λένε τα αυτονόητα για τον Χριστιανισμό, αλλα όταν οι ίδιοι λενε κατα του χριστιανισμού δεν τρέχει τίποτα, και προ ετών έλεγες οτι ο χριστιανισμος ουδεμιά σχέση εχει με το ευρωπαϊκό γένος και επιβλήθηκε δια πυρός και σιδηρού οι πιστοί χριστιανοί έπεσαν να μας φάνε όταν τους χλευάζουν οι συμμορίτες όμως το βουλώνουν , τυχαίο που όλοι οι "ερευνητές" στην Ελλαδα ειναι χριστιανοί και δεν έχουν καταλάβει τίποτα γιατι η μονή πνευματικότητα που έχουν ειναι για τον χριστιανισμό? τυχαίο που εμείς όταν ζητήσαμε βοηθεια ανωθεν ουδεμιά σχέση με τον χριστιανισμό και δόγματα την πήραμε ? τι σημαίνουν όλα αυτά? οι χριστιανικές μάζες ειναι σαν περιμένουν φώτιση απο το σκοτάδι, κοινός ειναι σαν κτυπούν λάθος πόρτα για βοήθεια, πλήρες πνευματική αποκοπή, αυτά τα καλά κάνει το δόγμα και η θρησκεία εκτός οτι κρατάει τις μάζες σε χαμηλό πνευματικό επίπεδο .... επιβλήθηκε στην Ευρώπη σε πνευματικά άτομα για να τους αλλάξει τον πνευματικό δρόμο, με τα σήμερα αποτελέσματα , δηλαδή έχουν γίνει εντελώς υλιστές όλοι ακόμα και χριστιανοί και δεν καταλαβαίνουν τίποτα απο το πνεύμα, γιαυτό για παράδειγμα οι γυναίκες πάνε με αγρίμια και όταν το καταλάβουν το μοχθηρό πνεύμα τους ειναι αργά συνήθως .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications