Πατρινός εμβολιάστηκε με την 3η δόση φορώντας μπλουζάκι με τον Άγιο Πέτρο   και όχι με τον  Άδη

Με άφθονο χιούμορ εξοπλίστηκε πριν φτάσει στο εμβολιαστικό κέντρο ένας Πατρινός, οποίος πήγε να κάνει την ενισχυτική δόση του εμβολίου.

«Kάνε την τρίτη δόση και μπες στην κλήρωση για ένα μοναδικό ταξίδι… Καλώς ήλθατε στον Άγιο Πέτρο», έγραφε το μπλουζάκι του Πατρινού που κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες…

Μέτα τα χαχουχα :Εμείς δεν ξέρουμε κανέναν Άγιο Πέτρο ως τεκνά του ουρανού, και βλέπουμε μια αντίφαση εδώ εκ μέρους πολλών ερευνητών που παρουσιάζουν τον Άδη ως κάτι κακό υποχθόνιο και την κόλαση , όταν ακομα και στην wikipedia τους γράφουν τα εξής:

Ο Άδης σήμαινε τόσο τον κάτω κόσμο όπου μεταβαίνουν οι ψυχές μετά θάνατο όσο και την ίδια ιδεατή ανθρωπόμορφη δύναμη που κυβερνούσε αυτόν τον χώρο.

Η λέξη αρχικά αναφερόταν αποκλειστικά στον θεό. Η γενική πτώση της λέξης (Ἅιδου), ήταν συντόμευση της φράσης «σπίτι του Άδη», αλλά τελικά και η ονομαστική της λέξης άρχισε να περιγράφει την κατοικία των νεκρών.

Στην Ελληνική μυθολογία ο Πλούτωνας, θεός του κάτω κόσμου, ήταν γιος των Τιτάνων Κρόνου και Ρέας.

Σε μια πλήρη διαστρέβλωση των αρχαιων αναφορών και πληροφοριών όλοι οι χριστιανοί σύμφωνα με τον χριστιανισμό ισχυρίζονται οτι ο Άδης ειναι ο σατανάς ο ίδιος και πως ο κάτω κόσμος ειναι η κόλαση...ενώ στην βουδιστική θρησκεία που έχει την βάση της στους αρχαίους λένε το ακριβώς αντίθετο και οχι μονο αυτο αλλα για να μπει κάποιος στην υπόγειο παράδεισο πρέπει να εχει καθαρή ψυχή ώστε να μην μολύνει τον παράδεισο με το κακό!

Αυτά τα "καλά" κάνει το δόγμα του χριστιανισμου παρουσιάζουν το κάλο ως κακό και το κακό ως κάλο, αυτα που λεγαμε έδω, σαν πεθάνουμε θα πιούμε νερό κατευθείαν απο το νερό της λήθης ώστε να ξεχάσουμε την παράνοια στα παντα που επικρατεί στην Γη και το χάος στα μυαλά των περισσότερων ώστε να μην ξανα γυρίσουμε σε αυτη την κόλαση !

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Είσαι τόσο άσχετος σε θέματα που αφορούν την χριστιανική πίστη! Γιατί γελοιοποίησε δημόσια; Μάθε πρώτα και μετά μίλησε!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications