NASA: Προσλαμβάνει ιερείς και θεολόγους για να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα σαν μικρά παιδιά  για αυτό που γίνεται ήδη

Η είδηση: Αυξάνονται οι πιθανότητες επαφής με εξωγήινες μορφές ζωής.Μπορεί να ακούγεται σαν την πλοκή μιας κακής ταινίας β΄διαλογής επιστημονικής φαντασίας, αλλά η NASA στρατολογεί πραγματικά ιερείς για να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα για το ενδεχόμενο επαφής με εξωγήινους.

Όχι, δεν εκτοξεύονται στο διάστημα για να πολεμήσουν έναν διαστημικό «δαίμονα» αλλά η NASA προσλαμβάνει 24 θεολόγους ως μέρος μιας μελέτης για να διερευνήσει πώς θα αντιδρούσαν οι διαφορετικές θρησκείες του κόσμου στο ενδεχόμενο που ανακαλύπταμε εξωγήινους ή οι εξωγήινοι ανακάλυπταν εμάς.

Ανάμεσά τους ο Βρετανός κληρικός, αιδεσιμότατος Δρ Andrew Davison, θεολόγος στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, ο οποίος είναι επίσης κάτοχος διδακτορικού στη βιοχημεία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Γιατί όμως η NASA προσλαμβάνει ιερείς και θεολόγους τώρα;
Όπως αναφέρεται ο λόγος που η NASA προσλαμβάνει τους ειδικούς αυτούς τώρα έχει να κάνει με την πρόοδο, στις προσπάθειες της ανθρωπότητας να βρει ζωή στο μεγάλο άγνωστο, ερευνώντας σήματα από τα διάστημα μέσω των ραδιοτηλεσκοπίων αλλά και πλανήτες που θα μπορούσαν να είναι κατοικήσιμοι, μέσω διαστημικών τηλεσκοπίων.

Ένα τέτοιο διαστημικό τηλεσκόπιο είναι και το James Webb, το οποίο εκτοξεύτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων και τώρα βρίσκεται σε απσοταση 1,5 εκατ. χλμ. από τη Γη αφού προωθήθηκε μέχρι εκεί από ένα πυραυλικό φορέα Ariane V.

Επιπλέον, το rover Rosiland Franklin της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας, που κατασκευάστηκε αναμένεται να εκτοξευτεί το 2022 προκειμένου να εξερευνήσει τον πλανήτη Άρη αναζητώντας απολιθωμένα μικρόβια σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσει ίχνη ζωής που μπορεί να είχαν υπάρξει στο παρελθόν στον κόκκινο πλανήτη. .

Εν τω μεταξύ, επιστήμονες στο Κάρντιφ έχουν δείξει ότι η αμμωνία που βρέθηκε στην ατμόσφαιρα της Αφροδίτης θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε μεταφερθεί εκεί από ζωντανούς οργανισμούς.

Το πρόγραμμα που χρηματοδοτήθηκε από τη NASA πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Θεολογικής Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον στο Νιου Τζέρσεϊ για να αντιμετωπίσει ερωτήματα σχετικά με το πώς η ζωή από έναν άλλο πλανήτη μπορεί να επηρεάσει τη σκέψη για τους θεούς και τη δημιουργία.

Ο δόκτωρ Ντέιβισον πιστεύει ότι η προοπτική εύρεσης μιας ζωής έξω από τον κόσμο μας γίνεται όλο και πιο πιθανή.

Στο βιβλίο του Davison, Astrobiology and Christian Doctrine, θέτει ερωτήσεις σχετικά με το εάν ο Θεός θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει τη ζωή αλλού στο σύμπαν και σε αυτή την περίπτωση εάν θα μπορούσε να είχε στείλει έναν Σωτήρα να πεθάνει για τις αμαρτίες των εξωγήινων ειδών;

--------

Για εξωγήινους αδελφούς μιλάει το Βατικανό λέει ένας γνωστός χριστιανό-κολλημένος , και οι άναρχο-συμμορίτες μιλάνε για αδελφούς λαθρο που ειναι το πρόβλημα? αφου πολλοι εξ αυτών ειναι ίδιας ράτσας με λαθρο οι υπόλοιποι ειναι σημιτικές φυλές...με καθαρό ελληνικό DNA ολοι αυτοι το είπαν πανεπιστήμια κύρους!! άλλο που οι περισσότεροι μοιάζουν με άραβες .

Όταν ο μισός πλανήτης ειναι σαν αυτόν τον κολλημένο χριστιανό που εχει ανακατεψει τα πάντα σε βίβλια με το χριστιανικό δόγμα και ο άλλος μισός μουσουλμάνοι η NASA Προσλαμβάνει ιερείς και θεολόγους για να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα....αφού εκατομμύρια δεν έχουν ιδέα τι γίνεται η λογική τους κυριαρχείται απο το χάος περιμένουν "ειδικούς" να τους πουν τι γίνεται αφου δεν καταλαβαίνουν οι ιδιοι αυτα που ειναι μπροστά τους ,και έτσι και μιλήσεις για εξωγήινους σε θνητούς ειναι σαν μιλάς σε μαϊμούδες δεν καταλαβαινουν τίποτα, άλλοι θεωρούν ορθά κακούς τους εξωγήινους έτσι αόριστα νομιζουν ότι όλοι οι εξωγήινοι ειναι ίδιοι και εδώ ειναι το πρόβλημα...τους έμεινε κουσούρι όταν τους λενε οτι όλες οι φυλές της Γης ειναι ίδιες και έχουν κοινή καταγωγή ενώ ολα γίνονται ακριβώς γιατι δεν ειναι όλες ίδιες ούτε εχουν κοινή καταγωγή.

Καθώς μια μοχθηρή μη ανθρωπινή φυλή ειναι ο δημιουργός του κακού επι της Γης συμπεριλαμβανομένου κατώτερων,βάρβαρων και μοχθηρών φυλών, και ο σκοπός ειναι να παρουσιάζουν το ίδιο το κακό ως κάλο όπως κάνουν ήδη μεσώ θρησκειών,όλοι οι χριστιανοί "ερευνητές " (με πολλά εισαγωγικά ερευνητές, καθώς δογματικός και ερευνητής δεν γίνεται οποιος τα βλεπει δογματικα ολα δεν ξερει τι του γινεται ), ήδη χειραγωγούν τις μάζες και παρουσιάζουν το κάλο ως κακό και το κακό ως κάλο είτε απο χαζομάρα τους είτε εσκεμμένα προφανώς οι κακοί ειναι οι εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής απο οπού εχει καταγωγή το originan ευρωπαϊκό γένος ουπς! ...

Παράδειγμα χριστιανικης "λογικής" μια χριστιανό-κολλημένη που το παίζει ερευνήτρια και βγήκε στον Κωδικά Μυστηρίων και έλεγε ενα κάρο ηλιθιότητες πέραν καθε έννοιας λογικής όπως: Ότι το "Άστρο" της Βηθλεέμ που οδήγησε τους μάγους έχει σχέση με το Σείριο (!)αυτό να προσπαθούν να συνδέσουν τον δόγμα τους οι χριστιανοί με τους αρχαίους "θεούς" δηλαδή τους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής που λέμε πιο πάνω, ενώ ο χριστιανισμος μιλάει για ιουδαίους σε ξεπερνά μαλιστα μέσα στα χριστιανικά βιβλία μιλάνε για εξωγήινους άλλα ο δογματικός που να το δει αυτό? δηλαδή έλεγε η μαντάμ ότι ένα άστρο οδήγησε στην Γη 3 μάγους (!) πως γίνεται να οδήγησε τους μάγους ενα άστρο ? αφού για να γίνει αυτό θα πρέπει να ειναι κοντά στο έδαφος, δηλαδή ήρθε το άστρο μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης και οδήγησε τους μάγους χωρις να κάψει όλη την Γη? δεν ξέρει οτι όταν λέμε άστρο εννοούμε έναν ήλιο??? αλλα αν τους πεις οτι ηταν σκάφος ερπετικων εξωγήινων και οχι άστρο, σου λενε αυτά ειναι χαζομάρες ασε που θα σε πουν αντιχριστό τα γνωστά , αλλα ότι ενα άστρο οδήγησε κάποιους στην Γη ειναι εντελώς φυσιολογικό (!) πάντως η παράνοια δεν προέκυψε τώρα με το covid , αυτό το βιντεο με αυτήν πάντως ηταν η αφορμή να "ξεκλειδώσει" ένα μυστικό και να έρθει η γνώση σαν ανάμνηση οτι όλοι αυτοί οι κολλημένοι χριστιανοί ειναι σαν να έχουν συνηθίσει τον χριστιανισμό εκ γενετής που σημαίνει οτι ηταν και σε προηγούμενες ζωές τους χριστιανοί,σε εδικο Post αυτό για όσους δεν ειναι σε πνευματική φυλακή...όπως έλεγε και ο Πλάτων η γνώση ειναι ανάμνηση (αυτο για κάποια που ρώτησε καποτε απο που προκύπτει η γνώση νομίζοντας οτι διαβάζουμε κρυφές σελίδες και μυστικά βιβλία )...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications