Οι προφητείες του Νοστράδαμου που φτάνουν μέχρι το έτος 3797 μ.Χ

Από νέος ακόμη ο Νοστράδαμος διακήρυξε ότι “τίποτε δε συμβαίνει τυχαίως στον κόσμο, όλα τα γεγονότα υπάγονται στον κύκλο της τροχιάς του σύμπαντος.

Ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ ή “Νοστραντάμους”, όπως είχε εκλατινίσει το όνομά του, καταγόταν από μια επαρχιακή πολίχνη της Προβηγκιανής Γαλλίας, την Σαλόν-ντε-Προβάνς. Καταγόταν από πατέρα και παππού ιατρούς. Ιατρός εκείνη την εποχή δεν σήμαινε απλώς θεραπευτής, αλλά και κάτι μεταξύ φιλοσόφου και μάγου. Από μικρός είχε κατορθώσει να μάθει αρχαία ελληνικά, λατινικά και αραβικά, ενώ λέγεται ότι δεν είχε διαβάσει μόνο φιλοσοφικά και αστρονομικά έργα, αλλά και πολλά “καβαλιστικά”, αλλά και μαύρης μαγείας.

Από νέος ακόμη ο Νοστράδαμος διακήρυξε ότι “τίποτε δε συμβαίνει τυχαίως στον κόσμο, όλα τα γεγονότα υπάγονται στον κύκλο της τροχιάς του σύμπαντος. Στις κινήσεις των ουράνιων σωμάτων πλέκεται η μοίρα των ανθρώπων. Όποιος είναι ικανός να διαβάσει τα σημεία στον ουρανό, μπορεί να γνωρίζει αλανθάστως το παρόν και το μέλλον των ανθρώπων”.

Επί τη βάσει της αρχής αυτής άρχισε τις προφητείες του. Εγκατέστησε στο επαρχιακό του σπίτι μηχανήματα δικής του εφευρέσεως, άνοιξε μια τρύπα στη στέγη και από ένα σκοτεινό δωμάτιο έκανε τις παρατηρήσεις του όλη τη νύχτα. Κοιτάζοντας τον ουρανό, πάθαινε εκστάσεις, έπεφτε κάτω σχεδόν αναίσθητος και κατόπιν έγραφε τις προφητείες του, ως επί το πλείστον σε στίχους.

Η φήμη του σταδιακά διεσπάρη σε όλη τη Γαλλία. Πλούσιοι και ευγενείς έτρεχαν στη μικρή πολίχνη της Προβηγκίας για να γνωρίσουν τον περίφημο μάγο και να του ζητήσουν συμβουλές και πληροφορίες για το μέλλον τους.

Η Καθολική Εκκλησία, φυσικά, έπνεε μένεα εναντίον του, ενώ τον απειλούσε διαρκώς με τα μαρτύρια της Ιερής Εξέτασης. Αλλά ο Νοστράδαμος πρόσεχε πάντοτε να μιλά με μεγάλο σεβασμό για τον Θεό και την Αγία Εκκλησία Του. Οι μοναχοί τον κατηγορούσαν ως αγύρτη και άθεο, που είχε σχέσεις με τον Αντίχριστο, ενώ του ετοίμαζαν δίκη από την οποία πιθανότατα θα καταδικαζόταν στην πυρά. Ευτυχώς γι’ αυτόν, του προέκυψε μια απρόοπτη υποστήριξη.

Ο νέος βασιλιάς της Γαλλίας, ο Κάρολος ο 9ος, είχε μια ακατανίκητη κλίση προς τη μαγεία και τις προφητείες των άστρων. Περνούσε και ο ίδιος πολλές ώρες διαβάζοντας βιβλία ή εξετάζοντας τα φαινόμενα του ουρανού. Όταν πληροφορήθηκε ότι στην Προβηγκία υπήρχε ένας ασυναγώνιστος αστρολόγος ονόματι Νοστραντάμους, δε δυσκολεύτηκε να ταξιδέψει έως εκεί για να τον γνωρίσει. Έμεινε μαζί του στο Σαλόν-ντε-Προβάνς για πολλές μέρες, συζητώντας και συμβουλευόμενος από τις παρατηρήσεις επί των άστρων. Τόσο πολύ γοητεύτηκε, ώστε τον παρέλαβε μαζί του στο Παρίσι, αφού εννοείται του είχε δώσει την εγγύηση ότι θα τον προστάτευε από την οργή των κληρικών και τις ραδιουργίες των αυλικών.

Στο Παρίσι ο Νοστράδαμος εγκαταστάθηκε σε ένα πολυτελές μέγαρο, από τις ταράτσες του οποίου έκανε τις αστρολογικές παρατηρήσεις του. Ο βασιλιάς τον επισκεπτόταν καθημερινά και τον συμβουλευόταν για όλες τις υποθέσεις του Κράτους, αλλά και τις προσωπικές του.

Ο Νοστράδαμος, ως ευνοούμενος του βασιλιά, ήταν πανίσχυρος, κυκλοφορούσε ελεύθερα στον Λούβρο και είχε το προνομιακό δικαίωμα να εισχωρεί στα άδυτα των βασιλικών διαμερισμάτων. Φυσικά οι αυλικοί είχαν αρχίσει να ζηλοτυπούν, ιδίως από τότε που είχε γίνει ευνοούμενος, όχι μόνο του βασιλιά, αλλά και των πριγκιπισσών και των άλλων ευγενών γυναικών, οι οποίες του ζητούσαν συμβουλές.

Είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν σε βάρος του διάφορα καταπληκτικά πράγματα, σχετικά με την επικοινωνία του με τον Διάβολο και τους δαίμονες. Ισχυρίζονταν ότι εξαιτίας της μαύρης μαγείας που ασκούσε, έφτανε στο σημείο ακόμη και να τρώει σάρκες ζωντανών παιδιών! Όταν περνούσε από μπροστά τους, εκείνοι οπισθοχωρούσαν σταυροκοπούμενοι και προφέροντας “εξορκισμούς”, για να αποφύγουν την ενσάρκωση του Σατανά!

Ακόμη περισσότερο έπνεαν μένεα εναντίον του οι κληρικοί, ιδίως οι μοναχοί. Μην μπορώντας να τον προσάγουν σε δίκη, λόγω της προστασίας που του παρείχε ο βασιλιάς, εξερέθιζαν τον λαό, λέγοντας ότι όλες οι δυστυχίες τους, αλλά και τα δεινά του Κράτους, προέρχονταν από το γεγονός ότι ο Διάβολος, με τη μορφή του Νοστράδαμου, είχε εγκατασταθεί στα ανάκτορα και παρέσυρε τον “καλό βασιλιά”.

Καθημερινά, γίνονταν εξεγέρσεις στους δρόμους. Ένα πρωί ο Νοστράδαμος είδε έξω από το σπίτι του λαϊκή συγκέντρωση με επικεφαλής μοναχούς. Έστησαν έξω από την πόρτα του έναν στύλο και έδεσαν επάνω του το ομοίωμά του σε φυσικό μέγεθος. Του απήγγειλαν κατηγορία για αθεΐα και μαγεία, τον καταδίκασαν σε θάνατο και έπειτα έκαψαν το ομοίωμά του.

Όλα αυτά τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το Παρίσι και να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του, στο Σαλόν-ντε-Προβάνς. Εκεί συνέχισε ήσυχα τις αστρολογικές παρατηρήσεις του μέχρι τον θάνατό του.

Το περιφημότερο από τα έργα του Νοστράδαμου είναι εκείνο που προλέγει τα μέλλοντα γεγονότα του κόσμου μέχρι του έτους 3797 μ.Χ. Είναι γραμμένο σε στίχους, κατά το πλείστον συμβολικούς. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα μεγαλύτερα γεγονότα της ανθρώπινης ιστορίας, τα οποία συνέβησαν από τότε μέχρι και σήμερα, τα προέβλεψε ο Νοστράδαμος. Έγραψε, για παράδειγμα, ότι “ένας μεγάλος μονάρχης θα περάσει τη ζωή του εν μέσω νωχέλειας, σπατάλης και διαφθοράς, πράγμα που θα οδηγήσει μετά τον θάνατό του σε μεγάλες θύελλες”. Συμπεραίνουν ότι επρόκειτο περί του βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκου του 15ου, του οποίου ο σπάταλος και διεφθαρμένος βίος οδήγησε στη ιουδαιο-Γαλλική Επανάσταση. Μιλούσε περί του “τρελού λαού που κόβει κεφάλια βασιλέων” και μαντεύουν σώστα ότι επρόκειτο περί των γεγονότων της ιουδαιο-Γαλλικής Επανάστασης που ορδές κτηνώδες βάρβαρων άναρχο-σατανο-συμμοριτών έσφαζαν ως τέρατα ως συνήθως.

Εκπληκτικότερη ακόμη είναι η προφητεία στην οποία υποθέτουν ότι αναφέρεται στον Μέγα Ναπολέοντα:“Από τα βάθη της Δύσεως και από φτωχούς ανθρώπους θα ανακύψει ένα παιδί, το οποίο θα ξεσκίσει πορφύρες, θα καταβασανίσει την Εκκλησία και με τη δύναμη των όπλων θα φτάσει από τη Δύση στην Ανατολή”.

Σε άλλη προφητεία του, λέγει:“Τάταρος στρατιώτης θα πλήξει μεγάλο βασιλέα αδίκως, αλλά θα θανατωθεί και ο ίδιος. Η φιλάργυρη μητέρα, η οποία θα γίνει αιτία, θα έχει τύψεις”.

Και μαντεύουν ότι επρόκειτο περί της δολοφονίας του βασιλιά της Σερβίας Αλέξανδρου. Ο δολοφόνος ήταν πράγματι Βούλγαρος, ταταρικής επομένως καταγωγής και δολοφονήθηκε λίγο κατόπιν. “Φιλάργυρη μητέρα” βρίσκουν ότι είναι η Γαλλία, η οποία για οικονομικούς λόγους δεν έστειλε στη Μασσαλία μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις για να προλάβει το κακό.

Μέχρι το έτος 3797 μ.Χ., ο Νοστράδαμος προβλέπει μεγάλα και δραματικά γεγονότα. Η Ευρώπη θα αλλάξει ολωσδιόλου όψη. Η μασονο-Αγγλία θα πάθει καταστροφές ύστερα από μια ναυμαχία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Τα λατινικά έθνη θα εισβάλλουν στις βρετανικές νήσους και θα τις καταστρέψουν διά πυρός και σιδήρου. Αλλά και η “Λατινική Συμμαχία” θα τιμωρηθεί με μεγάλες καταστροφές από κάποιον “μακρινό κίνδυνο”, ίσως από την Ασία.

Όλα αυτά, φυσικά, δεν είναι καθόλου καθησυχαστικά για τους σημερινούς ανθρώπους, αλλά και για τους ανθρώπους του μέλλοντος. Εν τούτοις, ο Νοστράδαμος προβλέπει και μια μακρά περίοδο, “κατά την οποία θα βασιλεύσει στο ανθρώπινο γένος ειρήνη και αδελφότητα”.

Για αρκετό χρονικό διάστημα η Γερμανία θα κρατήσει την ηγεμονία της Ευρώπης. Ένας βασιλιάς, που θα προκύψει από τις Βρυξέλλες, θα αποκαταστήσει την ευρωπαϊκή ισορροπία!

Προφανώς μιλούσε για την νεα χρυση εποχή καθώς τα ίδια λεει και "η κοιλάδα των ρόδων" όταν θα έχουν εξαφανιστει από την Ευρώπη οι ορδές βάρβαρων που κουβαλούν μετα απο μια τεράστια καταστροφή και θα επικρατήσει ξανα το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος επειδή νοητικά και πνευματικά ειναι ανώτερο απο αλλες φυλές, φυσικά θα καταργηθούν ολα αυτα που προέρχονται απο βάρβαρες φυλές συμπεριλαμβανομένου της Δημοκρατίας μονοθεϊστικές θρησκείες και το σημιτικό σκοτάδι στα πάντα....

Ο κύκλος κλείνει σε 300 χρόνια από τώρα όποτε υπομονή στα ανώτερα πνεύματα θα ξανα γεννηθούν σε πολύ καλύτερο κόσμο (δεν θα περιμένουν και πολύ καθώς στο πνευματικό κόσμο ο χρόνος ειναι διαφορετικός ),τα σύνορα το διερε και βασιλευε των συμμοριτών θα καταργηθούν σε όλη η Ευρώπη (που οι συμμορητες το έχουν κάνει σαν ομάδες ), θα ειναι ενα και ένας κοινός λαος όπως ηταν στην αρχαιότητα, φυλετική υγεία ώστε να μην βαλουν ξανα το σπόρο του κακού οι ερπετικοί εξωγηνοι και γεμίσει ξανα ο πλανήτης μοχθηρούς , κατάργηση χρημάτων όλοι θα ειναι ίσοι και θα προσφέρουν εργασία για μερικά χρόνια μονο και θα εχουν τα πάντα ,τα σχολεια θα ειναι μονο μερικοι μήνες ,καθώς η γνώση θα ειναι πνευματική άμεση , οι αρχηγοί θα ειναι μύστες και σοφοί και οχι όπως ειναι σήμερα θα υπάρχει ξανα επικοινωνία και επαφή με τις αποικίες του θεϊκού γένους στο διάστημα όπως με τον Πλανήτη Εra στο Aldebaran κτλ κτλ .... .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications