O διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που δεν ειναι καν γιατρός  έχει «εμμονή» με τα Χριστούγεννα

Xωρίς να είναι γιατρός, άπλα βιολόγος λένε, μάλιστα στην δικιά τους την wikipedia το βιογραφικό του ειναι εντελώς κενό , ένας άσχετος σε μια θέση κλειδί που άπλα λέει ότι του λένε ένα χρήσιμο Gkoim (στην γλωσσά τους) χωρίς αισθήματα και ηθική , εντάχθηκε στην ηγεσία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με απόφαση της Κίνας και του Μπιλ Γκέιτς. Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που εχει προδιαγραφές εγκληματικής οργάνωσης και οχι δήθεν οργανισμός υγείας . Τώρα τα έχει βάλει με τα Χριστούγεννα ζητώντας να ακυρώθει οποιαδήποτε γιορτή.

Ούτε το Ραμαζάνι, ούτε καμία γιορτή τον ενοχλεί: Χριστούγεννα λόγω του Omicron, ξέρετε, που εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά σε ξερά χόρτα,οπότε δεν μπορούμε πια να κάνουμε γιορτές.

Δεν έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι οι επιδημιολόγοι και οι γιατροί, ξεκινώντας από τους Νοτιοαφρικανούς που εντόπισαν την παραλλαγή, επιμένουν ότι ειναι σαν ένα απλό κρυολόγημα, το γεγονός ότι παραδέχτηκαν αυτό που έλεγαν ότι ειναι δηθεν θεωρίες συνωμοσίας και τελικά άρχισε απο την Γουχάν, αλλα ως δια μαγείας δεν υπάρχει κανένας ένοχος, σαν πετάξει κάποιος βιολογικό όπλο σε μετρό και να ειναι αθώος, ούτε αυτο κανει εντύπωση σε κανέναν οτι δηλαδή έπρεπε συλληφθούν οι υπεύθυνοι , και το τσίρκο φόβου και παράνοιας συνεχίζεται.

Ο Ómicron πυροδοτεί αυτό που αποκαλούν «επίπτωση», που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, ούτε άλλαξε κάτι δεν υπάρχουν περισσότερες εισαγωγές στα νοσοκομείαμε τα δικά τους. Αλλά η απόλυτη υστερία συνεχίζεται με την προοπτική να πάθουμε κρυολόγημα, και ότι ο πολιτισμός είναι καταδικασμένος και να εγκαταλείπουμε τα Χριστούγεννα.

Είπε ότι υπάρχουν ήδη "αποδείξεις" ότι το Omicron εξαπλώνεται πολύ πιο γρήγορα από το Δέλτα. «Είναι πιο πιθανό όσοι έχουν εμβολιαστεί ή αναρρώσει από τον COVID-19 να μολυνθούν ή να επαναμολυνθούν», είπε σε τηλεοπτική συνάντηση με δημοσιογράφους.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αύξηση των κοινωνικών συγκεντρώσεων κατά την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων σε πολλές χώρες θα οδηγήσει σε αύξηση των κρουσμάτων, σε κατάρρευση των συστημάτων υγείας και αύξηση του αριθμού των θανάτων».

Περιέργως, σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, έχει παρατηρηθεί υπερβολική θνησιμότητα που δεν σχετίζεται με τον Covid (ακόμα και με τα δικά τους ) που κανείς δεν έχει δώσει εξηγήσεις απο ολους αυτούς τους δήθεν ειδικούς , αλλά κάτι που ονομάζεται "Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας" και τα πιόνια που έχουν βάλει σε αυτόν που δήθεν κάνουν κουμάντο αυτοί δεν φαίνεται να χάσει τον ύπνο του από αυτά τα δεδομένα ούτε πρόκειται να το δώσει εξηγήσεις .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications