Μια γυναίκα παντρεύτηκε μια αγελάδα, πιστεύοντας ότι αυτή είναι η μετενσάρκωση του αποθανόντος συζύγου της

Στο ιδιωτικό σπίτι μιας γυναίκας που ονομάζεται Him Hang, ζει μια αγελάδα , την οποία αφήνει να κοιμηθεί στα ίδια μαξιλάρια που χρησιμοποιούσε ο αποθανών σύζυγός της. Η Him Hang είναι πεπεισμένη ότι η αγελάδα είναι η μετενσάρκωση του συζύγου της, ο οποίος πέθανε ένα χρόνο νωρίτερα.

Μια 74χρονη γυναίκα από τη βορειοανατολική επαρχία Kratie στην Καμπότζη παντρεύτηκε πρόσφατα μια αγελάδα αφού μια αγελάδα τη φίλησε ξαφνικά. Κάπως, αυτή η πράξη έπεισε τον Him Hang ότι η ψυχή του νεκρού συζύγου της μετενσαρκώθηκε σε μια αγελάδα.

Ο Him Hang λέει στους δημοσιογράφους ότι η αγελάδα έχει την ίδια ιδιοσυγκρασία με τον αποθανόντα σύζυγό της. Στον γάμο παραβρέθηκαν πολλοί χωριανοί της, αν και παραμένει ασαφές τι πιστεύουν οι ίδιοι για αυτό. Ο Him Hang έχει ένα μεγάλο σπίτι, όπου η αγελάδα είναι άνετη. Η γυναίκα κάνει μπάνιο την αγελάδα στο μπάνιο και της έφτιαξε ένα κρεβάτι με μαξιλάρια του συζύγου της. Λέει ότι ο σύζυγός της Tol Hut πέθανε πέρυσι ενώ ήταν ξαπλωμένος σε αυτά τα μαξιλάρια.

Ο Him Hang λέει ότι μια νεαρή αγελάδα ήρθε ξαφνικά κοντά της και άρχισε να γλείφει τα μαλλιά και το λαιμό της και στη συνέχεια τη φίλησε ξαφνικά και αυτό της θύμισε τον σύζυγό της.

«Πιστεύω ότι αυτή η αγελάδα είναι ο αείμνηστος σύζυγός μου, γιατί ό,τι κάνει, το κάνει ακριβώς όπως έκανε ο άντρας μου όταν ζούσε», λέει η γυναίκα.

Ο Him Hang και ο νεκρός άντρας της Tol Hut έχουν πολλά παιδιά και ο μεγαλύτερος γιος πιστεύει επίσης ότι το πνεύμα του αείμνηστου πατέρα του ενσαρκώθηκε στην αγελάδα. Τώρα φροντίζει την αγελάδα να μην φύγει κατά λάθος από το σπίτι τους και να μην χαθεί. Η Him Hang έδωσε εντολή στα παιδιά να φροντίσουν την αγελάδα και αν πεθάνει η ίδια, και να την προσέχουν όπως ο πατέρας τους. Σύμφωνα με τη διαθήκη της, τα παιδιά απαγορεύεται να πουλήσουν την αγελάδα και να την κακομεταχειρίζονται, και όταν η αγελάδα πεθάνει, θα πρέπει να της κανονίσουν την κηδεία της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications