Melissa Ciummei: Ο κορωνοϊός είναι απλά η αφορμή – Ο πραγματικός στόχος είναι τα πιστοποιητικά και το ψηφιακό χρήμα

Μήπως η πανδημία του COVID-19 είναι περισσότερο οικονομικό και πολιτικό θέμα παρά ιατρικό; Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Melissa Ciummei μια Βορειοιρλανδή οικονομική αναλύτρια - επενδύτρια η οποία εξηγεί στην εκπομπή Iconoclast την άλλη οπτική και εκδοχή του επίσημου αφηγήματος "COVID" που έχουν υιοθετήσει οι κυβερνήσεις.

Και η δική της ερμηνεία είναι καθοριστική...

Τα κυριότερα του σημεία τα οποία θίγει η ίδια είναι τα εξής:

* Η παγκοσμιοποίηση ξεκινά το 1947 με την γνωστή συμφωνία του Μπρέτον Γούντς. Τότε ιδρύονται οι πρώτοι υπερεθνικοί. ΔΝΤ ΟΗΕ κλπ

* Πίσω από τους υπερεθνικούς οργανισμούς βρίσκονται οι δισεκατομμυριούχοι που τους χρηματοδοτούν και τους χρησιμοποιούν ως όχημα επιβολής της δικής τους πολιτικής εξουσίας.

*Τα εθνικά κράτη χάνουν κυριαρχία υπέρ των υπερεθνικών οργανισμών

*Το χρήμα καθώς αποσυνδέθηκε σταδιακά από το χρυσό έγινε σκέτο χαρτί. Αυτή είναι και η βαθύτερη αιτία της οικονομικής κρίσης που από το 1973 βιώνει ο κόσμος.

* Το 2008 το σύστημα ήταν έτοιμο να καταρρεύσει σώθηκε χάρις στο τύπωμα περισσότερου χαρτιού αλλά περισσότερο χαρτί ίσον μεγαλύτερη φούσκα.

*Το Σεπτέμβριο του 2019 ο κόσμος βρισκόταν ενώπιον μια ακόμα μεγάλης τραπεζικής κρίσης. Λίγους μήνες μετά εμφανίζεται ο Covid 19 και δίνει ανανά ζωής στο σύστημα.

*Πως; Με τα lockdown Τα lockdown ήταν απαραίτητα για να μηδενιστεί η πραγματική οικονομία και να γίνει ξανά η επανεκκίνηση.

* Το δεύτερο βήμα είναι τα πιστοποιητικά. Ο πραγματικό λόγος της πίεσης για τα εμβόλια δεν είναι υγειονομικός. Είναι οικονομικός. Οι δισεκατομμυριούχοι που προωθούν την παγκοσμιοποίηση θέλουν να πάρει το σύνολο του πληθυσμού από ένα τέτοιο πιστοποιητικό.

*Γιατί; Γιατί αυτό θα γίνει διαβατήριο για τον αυριανό κόσμο που το χρήμα πλέον δεν θα είναι χάρτινο αλλά ψηφιακό.

Ψηφιακό χρήμα ψηφιακό πορτοφόλι ψηφιακό διαβατήριο.

Το green pass είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει το νέο σύστημα.

* Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο πιέζουν να εμβολιαστούν και τα παιδιά. Πρέπει και τα παιδιά να συμμετέχουν στο νέο οικονομικό σύστημα. Ειναι και αυτοί σημαντικοί καταναλωτές!

* Όταν το νέο οικονομικό σύστημα φτιαχτεί θα γίνει επίσημο. Αλλά αυτό μπορεί να πάρει ακόμα ένα δυο τρία η τέσσερα χρόνια. Όταν όμως γίνει θα μπορεί η κυβέρνησης να σου κλείνει τους λογαριασμούς με ένα κλικ αν δεν ειναι «καλό παιδί».

*Ο μοναδικός τρόπος αντίστασης σε αυτό ειναι ένας: Να μην πάρεις ποτέ πιστοποιητικό εμβολιασμού(προσέξτε: δεν λέει να μην κάνεις εμβόλιο). Αυτό σημαίνει είτε έχεις κάνει είτε όχι εμβόλιο αυτό που πρέπει να κάνεις αν δεν θέλεις να είσαι ο αυριανός σκλάβος ειναι να μην χρησιμοποιείς καθόλου το σύστημα green pass.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications