Κρούσματα   COVID-19  στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο: Το 98% των κρουσμάτων ήταν πλήρως εμβολιασμένοι (!)

Σαράντα οκτώ επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Symphony of the Seas της Royal Caribbean βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19. Άλλα έξι άτομα που προσβλήθηκαν και εγκατέλειψαν το πλοίο όταν έδεσε στη Φλόριντα. Το Symphony of the Seas είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.

Το κρουαζιερόπλοιο είχε αναχωρήσει από το Πορτ Μαϊάμι στις 11 Δεκεμβρίου με το 95% των επιβατών του να είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Στο πλοίο επέβαιναν 6.091 επιβάτες. Όλα τα μέλη του πληρώματος επίσης εμβολιασμένοι πλήρως και ελέγχονταν εβδομαδιαία.

Όταν ορισμένοι επιβάτες άρχισαν να βγαίνουν θετικοί στον COVID-19, μπήκαν αμέσως σε καραντίνα. Τα μολυσμένα άτομα είχαν ήπια συμπτώματα ή ήταν ασυμπτωματικά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Royal Caribbean Lyan Sierra-Carro.

Το CDC δήλωσε ότι έχει επίγνωση της κατάστασης και διερευνά το ξέσπασμα στο κρουαζιερόπλοιο. Ο οργανισμός "συνεργάζεται με την RCI (Royal Caribbean) για να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κρούσματα και τις πιθανές εκθέσεις, και η RCI θα συλλέξει δείγματα από το τρέχον ταξίδι για γενετική αλληλούχιση."

Η Royal Caribbean έχει επιβάλει ένα σύνολο αυστηρών κανόνων COVID-19 για όλα τα ταξίδια της που αναχωρούν από λιμάνια των ΗΠΑ. Όλοι οι επισκέπτες ηλικίας άνω των 12 ετών πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη εμβολιασμού πριν ταξιδέψουν. Η τελική δόση του COVID-19 πρέπει να λαμβάνεται τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από τον απόπλου.

Εάν ένας επισκέπτης δεν έχει λάβει μια ένεση εμβολίου Johnson & Johnson, πρέπει να έχει κάνει δύο δόσεις από ένα εμβόλιο(!). Η εταιρεία επιμένει ότι δεν θα γίνουν εξαιρέσεις από αυτή την άποψη, ακόμη και αν ο οικοδεσπότης είναι από χώρα που έχει επιτρέψει μια ένεσης για ένα εμβόλιο διπλής δόσης.

«Η Royal Caribbean δεν θα δεχτεί Πιστοποιητικό Ανάρρωσης αντί κάρτας εμβολιασμού για επισκέπτες ηλικίας που πληρούν τις προϋποθέσεις για εμβολιασμό… Οι επισκέπτες ηλικίας κάτω των 12 ετών που δεν είναι εμβολιασμένοι θα συμπληρώσουν πρόσθετες απαιτήσεις δοκιμών για τον COVID-19 σύμφωνα με τη διάρκεια και το λιμάνι αναχώρησης του ταξιδιού σας», αναφέρει η πολιτική της εταιρείας.

Με το Ómicron να εξαπλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα, η βιομηχανία κρουαζιέρας ανησυχεί ότι οι δραστηριότητές της θα μπορούσαν να διαταραχθούν ξανά. Σε δήλωσή του στην USA Today , η Cruise Lines International Association, ο κορυφαίος εμπορικός οργανισμός για τη βιομηχανία κρουαζιέρας, δήλωσε ότι η «υψηλότερη προτεραιότητά» της είναι η διατήρηση της ασφάλειας και της υγείας. «Μαζί με τα μέλη μας, παρακολουθούμε τις εξελίξεις που σχετίζονται με την παραλλαγή Omicron και παραμένουμε στενά συνδεδεμένοι με τις τοπικές και εθνικές αρχές όπου πλέουν κρουαζιερόπλοια», ανέφερε η ένωση σε δήλωση.

Το ότι ηταν μπολιασμένοι και από αυτούς μεταδίδεται η δήθεν παραλλαγή Omicron ούτε λόγος (!) κάτι πολύ σατανικό συμβαίνει στο πλανήτη εκατομμύρια των εκατομμυρίων ειναι σαν πάσχουν απο έλλειψη λογικής και λειτουργούν σαν δαιμονισμένοι, (όπως ξέρετε το κακό) δεν ειναι άπλα ότι έχουν φάει πλύση εγκεφάλου , η πανδημία υστερίας και να λένε και να κάνουν ακριβώς ότι λένε οι σατανικοί συμμορίτες έχει ξανα γίνει στα χρονικά της Γης κατα το πρόσφατο παρελθόν χωρίς ψυχοτρονικα μέσα ακτινοβολία ομαδική πλύση εγκέφαλου αεροψεκασμους κτλ , ως εκ τούτου το κακό λειτουργεί αλλιώς και η πανδημία σατανικής παράνοιας επηρεάζει πρώτα τους κατώτερους νοητικά και τους βάρβαρους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications