Ξανά τα ίδια παρανοϊκά μέτρα ενώ δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα: 10χιλ αστυνομικοί στους δρόμους εποπτεύουν χριστουγεννιάτικα  μέτρα

Χριστούγεννα σήμερα με τα νέα μέτρα σχισοφρενών να είναι σε ισχύ από χθες, λόγω της "μετάλλαξης" που ειναι απο τα εμβολία τους.Η αστυνομία έχει ξεκινήσει σαρωτικούς ελέγχους από χθες ως σκύλος του τσοπάνη για το αν όλα τα πρόβατα ειναι υπάκουα . Πάνω από 10.000 αστυνομικοί βγαίνουν στους δρόμους για να διαπιστώσουν αν τηρούνται τα μέτρα.

Εντατικοί θα συνεχίσουν να είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας όλες τι ώρες, με χιλιάδες αστυνομικούς έξω από κέντρα διασκέδασης.Με την κωδική ονομασία «Ρεβεγιόν», κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ θα βρίσκονται κατά τη διάρκεια της νύχτας επί ποδός και θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στους ελέγχους σε μπαρ, νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια.

Θυμίζουμε εν τάχει ποιά μέτρα ισχύουν ήδη από χθες:

H μάσκα πλέον είναι υποχρεωτική σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους ακόμα και στα γυμναστήρια και στα μπαρ. Κάποιος δεν χρησιμοποιεί τη μάσκα μόνο όταν καταναλώνει τροφή ή κάποιο ποτό.

Η διπλή μάσκα ή οι ενισχυμένες μάσκες (ΚΝ-95, FFP2, N95) είναι πλέον υποχρεωτικές στα σούπερ μάρκετ και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ).Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, οι δημόσιες ή ιδιωτικές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα δεν θα γίνουν σε καμιά περιοχή της χώρας. Από τη ρύθμιση αυτή εξαιρούνται τα θεματικά πάρκα.

Παράλληλα, όσοι μπαίνουν στη χώρα, πέρα από το τεστ που υποχρεούνται να έχουν πριν την είσοδο τους, θα πρέπει – μετά από ισχυρή σύσταση της επιτροπής- να υποβάλλονται σε επαναληπτικά τεστ τη δεύτερη και την τέταρτη μέρα από την ώρα που έρχονται στη χώρα μας.Μάλιστα έχει αφεθεί παράθυρο και για λήψη νέων μέτρων κατά τη συνεδρία των “ειδικών” στις 27 Δεκεμβρίου.

Ποιος θα το φαντάζονταν πως ορδές λειτουργούν με εντελώς ζωώδες τρόπο χωρίς ίχνος λογικής ?? επίσης ο ορισμός των σχιζοφρενών και νοητικά ανάπηρων ακόμα και στην επίσημη ψυχολογία τους ειναι να κανει κάποιος το ίδιο πράγμα συνεχεία και να περιμένει διαφορετικό αποτέλεσμα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications