Χαρδαβέλλας: Για την «μάχη» του με τον καρκίνο -  μετά τις «δημοκρατικές βόμβες» στο Alter

Για τη «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο στους λεμφαδένες το 2009 μίλησε ο δημοσιογράφος, Κώστας Χαρδαβέλλας, σε τηλεοπτική εκπομπή. Κάτι που του άλλαξε τη ζωή και από την οποία βγήκε νικητής.

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα με νικήσει. Του έλεγα, ‘θα σε νικήσω εγώ’! Τον είχα σαν μια οντότητα μπροστά μου, σαν να υπήρχε ένας άνθρωπος κακός που θέλει να μου πάρει το κεφάλι. Του έλεγα, ‘δεν θα με φας εσύ αλλά εγώ’. Αυτό με συνόδευσε σε όλη την προσπάθεια της θεραπείας», είπε ο δημοσιογράφος.

Όσο για την πορεία της ζωής του ανέφερε: «Από παιδί έχω κρεμάσει την γούνα μου στο καρφί. Είμαι έτοιμος για όλα. Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε χωρίς γονείς, στη συνέχεια σαν επαγγελματίας έχω πάει τουλάχιστον σε τριάντα πολέμους σαν ανταποκριτής, έχω μιλήσει με τον θάνατο και έχω δει συναδέλφους να σκοτώνονται δίπλα μου κι εγώ να την γλιτώνω».

Για να καταλήξει λέγοντας ότι δεν φοβήθηκε πως θα πεθάνει από τον καρκίνο: «Έχω την άποψη ότι υπάρχει μια επόμενη ζωή από αυτήν που ζούμε και όταν πεθαίνουμε, τελειώνει το σώμα μας αλλά η ψυχή πάει σε μια άλλη διάσταση. Δεν φοβήθηκα ότι θα πεθάνω από τον καρκίνο και δεν έπρεπε να τον φοβηθώ τον θάνατο».

Τουλάχιστον κάτι έμαθε από τις "πύλες του ανεξήγητου" γιαυτό έπρεπε να εξαφανιστούν απο την τηλεόραση τέτοιες εκπομπές πάση θυσία για να μην μάθουν και άλλοι, άλλα να μείνουν σε πνευματική παρακμή ώστε να ελέγχονται εύκολα, αυτό που μάλλον δεν κατάλαβε ειναι ότι και ο ίδιος ηταν η αίτια που εκαναν επιθέσεις και τελικά έκλεισαν τον κανάλι Alter άναρχο-συμμορίτες εκ έσω... Με αυτά και με αυτά και ο ίδιος όλως τυχαίως έπαθε καρκίνο τον έβαλαν και αυτόν στο "ίσιο δρόμο" αυτο τον δρόμο του κακού και του σκοταδισμού και δεν ξανα ασχολήθηκε με τέτοια θέματα ..

Ειναι ακριβώς ο ίδιος λόγος που στο ίντερνετ κανουν πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες αναρχο-σατανο-συμμορητες και έχουν μαζέψει τον πολύ όχλο σε δίκες τους σελίδες ώστε να ειναι 1000 χρόνια πίσω πνευματικά, και φτάσαμε στο σημείο οι μάζες οχι μονο να μην έχουν ιδέα για τίποτα και να ασχολούνται με υλιστικές ηλιθιότητες ως σοβαρά θέματα και να κάνουν ως γιδοπρόβατα παπαγαλιζοντας μασονικές φράσεις τύπου θεωρίες συνωμοσίας για ότι δεν φτάνει η αντίληψη τους, αλλα και να προσκυνούν ως φωστήρες αυτούς που κυνήγησαν και "αυτοκτόνησαν " και τους αρχαίους μύστες ώστε να ελέγχουν τον όχλο και τότε , και η βασική αίτια που κυριαρχεί το κακό παντού ειναι ακριβώς επειδή οι μάζες ειναι υλιστικές και δεν έχουν καμιά επαφή με το πνεύμα για αυτό δεν καταλαβαίνουν και τιποτα οχι μονο στο ιντερνετ αλλα και στην προσωπικη τους ζωη ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications