Φαρσαλινος: «Ψυχικά ανισόρροποι άνθρωποι θέλουν να σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά»

«Έχει χαθεί κάθε έννοια ηθικής, ζούμε καταστάσεις δραματικές και θα ζήσουμε πιο δραματικές.

Δείτε την ενεργειακή φτώχεια, που πριν από λίγους μήνες που τα λέγαμε μας θεωρούσαν πάλι αιρετικούς και πάλι συνωμοσιολόγους, βλέπετε τι γίνεται με τους λογαριασμούς του ρεύματος, αυτό δεν μένει μόνο στο ρεύμα, εμφανίζεται σε όλα τα ήδη διατροφής, γιατί η ενέργεια χρειάζεται στα πάντα. Θα ζήσουμε καταστάσεις επισιτιστικής κρίσης και πάμε σε ένα επόμενο στάδιο που από την πανδημία θα καταλήξουμε στην κλιματική αλλαγή», είπε αρχικά ο Κ.Φαρσαλινός, μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο».

Στη συνέχεια έκανε αποκαλύψεις για τα «θέλω» αυτών που κυβερνούν τις χώρες, τονίζοντας ότι στόχος τους είναι η μείωση του πληθυσμού για να μην επιβαρύνεται το κλίμα.

«Ο ΟΗΕ στην αναφορά του 2020 για το κλίμα λέει "τώρα που οι λαοί συνήθισαν τα περιοριστικά μέτρα και τα lockdown είναι ευκαιρία να επιβάλλουμε μακροπρόθεσμα τέτοια μέτρα για να σώσουμε το κλίμα", δεν το λέω εγώ, το λέει ο ΟΗΕ. Άρθρο στο CNBC μιλούσε για τ' ότι τα παιδιά αποτελούν τεράστιο πρόβλημα για το κλίμα και ότι το αποτύπωμα άνθρακα που έχουν τα παιδιά είναι δραματικό και ότι πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά. Το 2017 σε επιστημονικό περιοδικό παρουσιάστηκαν τα τέσσερα καλύτερα μέτρα που θα σώσουν το κλίμα στις ανεπτυγμένες χώρες και το πρώτο ήταν ένα παιδί λιγότερο ανά οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα χαρακτήρισε ως «ψυχικά ανισόρροπους» όσους κινούν τα νήματα παγκοσμίως.

«Δεν μιλάει κανένας, πρέπει να καταλάβετε ότι έχουμε μια ομάδα πιθανότητα ψυχικά ανισόρροπων ανθρώπων οι οποίοι κινούν τα νήματα παγκοσμίως και οι οποίοι έχουν βλέπεις, απόψεις και θέσεις οι οποίες είναι πραγματικά ψυχιατρικής διερεύνησης. Σκεφτείτε ότι η ΕΕ με 1,5 παιδί ανά οικογένεια να πάει στο 0,5. Αυτά λένε δημοσίως», τόνισε ο γιατρός (αρχίζει να βλέπει και αυτός σιγα σιγα σε πολύ λιγότερο βαθμό αυτά που έβλεπαν οι "κακοι" ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications