Σύμβουλος Α.Τσίπρα: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους άνω των 12 ετών, να μην ξεφύγει κανείς -Ανόητοι και αλήτες»

Ξέφυγε ο καθηγητής Αιματολογίας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή πρότεινε να επιβληθεί καθολικός, υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους πολίτες άνω των 12 ετών και χαρακτήρισε μάλιστα τους ανεμβολίαστους ως «αλήτες» και «ηλίθιους»!

Θυμίζουμε ότι ο Γ.Γεροτζιάφας είναι ένας εκ των... εκλεκτών του Αλέξη Τσίπρα για το περιβόητο think tank των βάρβαρων της Κουμουνδούρου .

Αξίζει επομένως να ακούσουμε τις σοκαριστικές ιδέες που έχει ο «ειδικός» για την επόμενη ημέρα της πανδημίας:

«Οριζόντιος εμβολιασμός πάνω από τα 12 έτη. Με ποινές αυστηρές. Δεν ξέρω αν θα είναι φορολογικά (τα πρόστιμα) ή αν θα γίνει η ζωή δύσκολη αυτών που δεν εμβολιάζονται. Πρέπει οι ποινές να είναι αυστηρές ώστε να μην δίνουν το περιθώριο να ξεφεύγει κάποιος ακόμα κι αν έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει».

«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε να τιναχτούν στον αέρα οι κοινωνίες μας επειδή ένα 10%-20% αλητών, αντιεμβολιαστών ή ανοήτων έχει αποφασίσει να κάνει αυτό το πράγμα», συνέχισε σε άλλο σημείο μιλώντας για «ψευδοελευθερίες» τι διάφορα έχει αυτή η εκδικητική σημιτοφατσα με αυτούς ξέρετε ως δαίμονες από θρησκείες?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications