Απο τον λάκκο με τα φίδια  ακούγονται υποκριτικές φωνές :«Αντισυνταγματικά τα πρόστιμα των 100 ευρώ »

Ο Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Ξενοφών Κοντιάδης τονίζει σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο:

Υποστηρίζω επίμονα, από την πρώτη στιγμή που διατέθηκαν τα εμβόλια, ότι πρέπει να υπάρξουν περιορισμοί, κυρώσεις και κίνητρα για να εμβολιαστούν όλοι. Και μάλιστα άσκησα κριτική στην Κυβέρνηση επειδή καθυστέρησε να επιβάλει περιορισμούς και κυρώσεις. Όμως η επιβολή προστίμων σε όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν είναι κατά τη γνώμη μου αντισυνταγματική ως υπέρμετρος περιορισμός της αυτονομίας του προσώπου, όσο κι αν οργιζόμαστε από τη στάση τους. Ζητήματα εγείρουν επίσης η ηλικιακή διάκριση και η υποβόσκουσα κοινωνική διάκριση, δηλαδή το γεγονός ότι για κάποιους τα 100 ευρώ είναι πολύτιμα και για άλλους ένα απλό φιλοδώρημα.

Και έτρεξαν να το βαλουν κάποιοι πατριώτες της φακής και να τον αποθεώσουν !.....Ανώμαλη προσγείωση σε όσους έχουν κοντή μνήμη :

Αυτός ο υμνητής τους κομμουνισμού δεν ειναι που έγραφε μαρξιστικά post στο protothema τo 2018 και για τα αυγά του φιδιού ??? τώρα θυμήθηκε το σύνταγμα? αλλα στα goim πουλάνε υποκρισία και πιάνει ...

."Εθνικισμός και εθνομηδενισμός" κάποιος ελληνόφωνος ονόματι Ξενοφών Ι. Κοντιάδης αναρτήθηκε το 2018 στο protothema.gr (archive) ???

Αποσπάσματα απο τον ύμνο των ερπετών : Για όσο χρόνο η εθνική ομοιογένεια των εθνών-κρατών θεωρούνταν αυτονόητη και η ευρωπαϊκή ενοποίηση προχωρούσε διευρύνοντας την ευμάρεια, οι εθνικιστές παρέμεναν στο περιθώριο ή απομονώνονταν μέσα στα συστημικά κόμματα.

Το ακροατήριό τους διευρύνεται, ιδίως ανάμεσα στους νέους. Η εθνικιστική ρητορεία διαστρεβλώνει τις θετικές όψεις της φιλοπατρίας και τις μετατρέπει σε επιθετικό λόγο με ρατσιστικό, ξενοφοβικό και αντικοινοβουλευτικό περιεχόμενο.

Υπάρχει μόνο μια απάντηση απέναντι στην επέλαση του μισαλλόδοξου εθνικισμού και αυτή είναι η επανοικειοποίηση κεντρικών σημασιών. Η έννοια του έθνους, ο λόγος περί εθνικού συμφέροντος, η υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας εκχωρήθηκαν ελαφρά τη καρδία στην Ακρα Δεξιά. Μέσα από την παραχάραξη εννοιών και ρόλων που λειτουργούν ως συνεκτικά στοιχεία σε κάθε κοινωνία δημιουργούνται οι συνθήκες για να εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού. (όλο το μαρξιστικό και ερπετικό ποστ έδω)

Το αυγό του φιδιού , όπως σε τόσα αλλα έτσι και εδώ ισχύει το αντίθετο, αυτοί βαζουν τα αυγά του φιδιού (στην κυριολεξία και οχι μεταφορικά ) έχουν θανάσιμο φυλετικό μίσος στο λευκό ευρωπαϊκό γένος κτλ κτλ.......Και μετα οι υλιστικές μάζες λένε για θεωρίες συνωμοσίας επειδή δεν έχουν ιδέα τι εννοούν όλοι αυτοι οι συμμορίτες και πως όπως καθε μοχθηρός κατηγορεί τους εχθρούς του για αυτό που ειναι αυτός, ούτε την σχέση τους με ερπετά εξωγήινους,αυτά ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας για τους πολλούς, και ετσι έχοντάς την ασφάλεια οτι οι μάζες δεν καταλαβαίνουν τίποτα και ειναι 1000 χρόνια πίσω πνευματικά κανουν ολο και χειρότερα και αυτο θεωρίες συνωμοσίας ειναι (!) . τάξη μέσα από το χάος (δικο τους συνθημα θεωριες συνομωσιας και αυτο?) στα μυαλά εκατομμυρίων δεν θα ύπαρξει πότε ..

Τα ζωντανά πάντως που διαβαζουν σελίδες πρωτο θέμα δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν τι εννοούσε με τα αυγά του φιδιού και νομιζουν οτι μιλάνε άπλα για "κακούς φασίστες" , γιατι εξ ορισμού ειναι πολύ πίσω πνευματικά και ηθικά αλλιως δεν θα διάβαζαν καν τέτοιες σελίδες γεμάτες μοχθηρά αγρίμια σπορά του κακού, ακομα και στην lifo τους να μπει κάποιος και δει φώτο για το ποιοι γράφουν εκεί, ακομα και μέσα απο φώτο φαίνονται ότι ξεχειλίζουν μοχθηρότητα οι φάτσες τους οχι μονο μέσα απο τα υποκριτικά κείμενα τους , δεν ειναι άπλα οτι ειναι βάρβαροι αλλα μοχθηροί και ο ορισμός του κακού αλλα αν δεν είσαι ο ίδιος ευγενές γένος η έχεις πέσει στο επίπεδο τους που να δεις την διάφορα? δεν κανει και εντύπωση που το 2015 εκεί διαφήμιζαν άναρχο-σατανικές ομάδες τους τύπου σατανισμός και γάτες που διέγραψαν το 2020 και έφτιαξαν άλλη με το ίδιο όνομα για αντιπερισπασμό και χωρις να εμφανίζονται πλέον οι άναρχο- σατανο-συμμορίτες στην νέα .....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications