Αφήνουμε και αυτο εδώ για να πάρετε μια γεύση  σε τι Matrix ζείτε επειδή ειναι θεωρίες συνωμοσίας  (από έγκυρη πηγή )

Το παρακάτω σημιτικό κείμενο ειναι απο μια γνωστή "έγκυρη πηγή" στην πρώτη θέση protothema.gr η οποία διαφημίζει άλλες δίκες τους δηθεν έγκυρες πήγες που "τυχαία" ειναι γεμάτες συμμορίτες, και έχουν ειδικό tag απόψεις η blog και γράφουν προπαγάνδες με την κλασική υποκρισία που τους διακατέχει και πάσης φύσεως πράκτορες που παριστάνουν τους αρθρογράφους ... Καθώς και χρήσιμα Γκοιμ που ειναι επανδρωμένες οι φερόμενες έγκυρες πήγες, βάζοντας τέτοιους ως αρθρογράφους ξέρεις ότι θα λένε ότι τους έχει μάθει (οι ελληνόφωνοι) και κάνουν προπαγάνδα άλλοι για σένα..

Αυτή η έγκυρη πηγή άνηκε στον Θέμο Αναστασιάδη ο όποιος αφου είχε δώσει χώρο στους συμμορίτες να λυμαίνονται την καποτε σελιδα του να γράφουν προπαγάνδες και να διαφημίζουν δίκες τους μεσώ αυτής. Τον ξαποστείλανε με καρκίνο μόλις έγραψε υπέρ της Χ,Α για ευχαριστώ άργησε να καταλαβει οτι εχει μπλέξει με μισάνθρωπους, ενώ θεραπεύτηκε μετά από λίγους μήνες ο καρκίνος επανεμφανίστηκε και τέλικα πέθανε 22 Ιανουαρίου 2019.

Στην wikipedia τους γράφουν τα έξης : "Του έχει ασκηθεί έντονη κριτική για το δημοσιογραφικό του ύφος,ενώ έχει κατηγορηθεί για μεροληπτική στάση απέναντι στο νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής,μη ηθικές τακτικές, αλλά και σεξισμό,ρατσισμό και ομοφοβία".. Κρατήστε αυτές τις λέξεις ταμπέλες σεξισμό,ρατσισμό ομοφοβία, κρυβουν αλλα πισω απο αυτες τις λεξεις και έχουν σχέση με πολλά, εκτός οτι οι ιδιοι έχουν θανάσιμο φυλετικό μίσος στο λευκό γένος που άνηκαν και εθνικοσοσιαλιστές στην Γέρμανια τοτε, το μονο που δεν έγραψαν ειναι οτι αυτοι τον ξαποστείλανε με καρκίνο,και ειναι πολυ ευκολο αφου τους ειχε μεσα στο " σπιτι του" με όπλο ακτίνων που προκαλουν καρκίνο όπως κάποιον άλλον που είπε την αληθεια για τον γνώστο ψευδό-επιστήμονα τους,αυτούς τους μισάνθρωπους υποστηρίζουν οι μάζες :

..."Εθνικισμός και εθνομηδενισμός" κάποιος ελληνόφωνος ονόματι Ξενοφών Ι. Κοντιάδης αναρτήθηκε το 2018 στο protothema.gr :

Οι μαθητικές καταλήψεις με αφορμή το Μακεδονικό επιβεβαιώνουν τη σύγχυση που επικρατεί πάνω σε κρίσιμες έννοιες όπως το έθνος, ο εθνικισμός ή ο εθνομηδενισμός.

Το έθνος παραμένει στον 21ο αιώνα η κεντρική σημασιολογική κατασκευή με βάση την οποία αρθρώνεται η οργανωμένη κοινωνική συμβίωση. Ζούμε σε έθνη-κράτη τα οποία ως συνεκτικό στοιχείο επικαλούνται μια εθνική ταυτότητα, έναν εθνικό πολιτισμό και μια κοινή ιστορία, ανατρέχοντας στα πρώτα στάδια διαμόρφωσης κάθε έθνους.

Η έννοια του έθνους θεμελιώνεται στη συλλογική συνείδηση των μελών του. Η ίδια η δημοκρατική αρχή, όπως αποτυπώνεται στα Συντάγματα, συνδέεται με την έννοια του έθνους: «Ολες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Εθνους», κατά το άρθρο 1 παρ.3 του Συντάγματός μας. Δεν αρκεί η κοινή γλώσσα ή η κοινή θρησκεία, ούτε καν το κοινό ιστορικό παρελθόν για να συγκροτηθεί η εθνική ταυτότητα. Απαιτείται ο κοινός πολιτισμός, με την ευρεία σημασία του όρου, η κοινή παιδεία και πρωτίστως η βούληση για ένα κοινό μέλλον.

Η εξέλιξη του περιεχομένου και των μορφών που λαμβάνει ο εθνικισμός συναρτάται με τη συγκρότηση των εθνών-κρατών, που δεν ήταν κατ’ ανάγκην δημοκρατικά ή μοναρχικά, φιλελεύθερα ή αυταρχικά, ιμπεριαλιστικά ή φιλειρηνικά. Η αρνητική στροφή στη νοηματοδότηση του εθνικισμού συνδέεται με την καπήλευσή του από ολοκληρωτικά καθεστώτα, με αποκορύφωση τον φασισμό και τον ναζισμό.

Από την άλλη πλευρά, ένας εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας κατά κανόνα κερδίζει τη συμπάθεια των λαών και προκαλεί τη μήνη εκείνων που απέναντι στην κυριαρχία τους εξεγείρονται τα κυριαρχούμενα έθνη. Ποια είναι όμως τελικά τα όρια του έθνους; Οι Καταλανοί ή οι Σκωτσέζοι αποτελούν έθνη που νομιμοποιούνται να αυτονομηθούν σήμερα συγκροτώντας το δικό τους ανεξάρτητο κράτος;

Οι εθνικιστές επιχειρούν να οικειοποιηθούν την έννοια του έθνους, αποκαλώντας όσους δεν συντάσσονται μαζί τους «εθνομηδενιστές». Ειδικότερα, για τους ευρωπαϊστές, που θεωρούν ευκταία την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, χρησιμοποιούν τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό «ευρωλιγούρηδες».

Για όσο χρόνο η εθνική ομοιογένεια των εθνών-κρατών θεωρούνταν αυτονόητη και η ευρωπαϊκή ενοποίηση προχωρούσε διευρύνοντας την ευμάρεια, οι εθνικιστές παρέμεναν στο περιθώριο ή απομονώνονταν μέσα στα συστημικά κόμματα.

Όμως τα πράγματα άλλαξαν. Το ταυτοτικό πρόβλημα τροφοδοτείται από τις εντεινόμενες προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές, υποσκελίζοντας την παραδοσιακή διάκριση μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς. Η ευρωπαϊκή ενοποίηση κλονίζεται από την οικονομική κρίση και την επίταση των ανισοτήτων. Ετσι μεγεθύνονται απότομα τα προνομιακά πεδία παρέμβασης των εθνικιστών.

Το ακροατήριό τους διευρύνεται, ιδίως ανάμεσα στους νέους. Η εθνικιστική ρητορεία διαστρεβλώνει τις θετικές όψεις της φιλοπατρίας και τις μετατρέπει σε επιθετικό λόγο με ρατσιστικό, ξενοφοβικό και αντικοινοβουλευτικό περιεχόμενο.

Υπάρχει μόνο μια απάντηση απέναντι στην επέλαση του μισαλλόδοξου εθνικισμού και αυτή είναι η επανοικειοποίηση κεντρικών σημασιών. Η έννοια του έθνους, ο λόγος περί εθνικού συμφέροντος, η υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας εκχωρήθηκαν ελαφρά τη καρδία στην Ακρα Δεξιά. Μέσα από την παραχάραξη εννοιών και ρόλων που λειτουργούν ως συνεκτικά στοιχεία σε κάθε κοινωνία δημιουργούνται οι συνθήκες για να εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού.

Είναι προφανές ότι το εκπαιδευτικό μας σύστημα έχει αποτύχει στον τομέα της πολιτειακής εκπαίδευσης. Ομως η ευθύνη γι’ αυτή την τροπή των πραγμάτων είναι ευρύτερη. Βαραίνει όλους εκείνους που καλλιεργούν μια συγκεκριμένη αντίληψη για το τι σημαίνει έθνος και ποιοι είναι οι εχθροί του. Στην πραγματικότητα, εχθροί του έθνους είναι όσοι εν ονόματί του παρακινούν στη βία, στην εσωστρέφεια και την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών. protothema.gr archive.is

Όσοι νομίζουν οτι όλα αυτά αφορούν τα πολιτικά μονο δεν ξερουν τι τους γίνεται,οτι λενε αυτοι ισχύει το αντίθετο άρα αυτοι εχουν σχέση με αυγά του φιδιού και οχι μονο γιατί το λένε αλλα και απο αλλα στοιχειά που πανε πολύ πίσω , και επίσης δεν ξερουν καν τι σημαίνει η λέξη φασίστας που το ακούν απο μικροί ως το χειρότερο κακό , κάποιοι ανεγκέφαλοι μάλιστα παρομοιάζουν τους συμμορίτες ως φασίστες εκεί εχει φτάσει η ηλιθιότητα η αμορφωσιά και η άγνοια πραγματικότητας,μια άλλη παράμετρος ειναι ότι θα πρέπει να αναρωτηθεί κάνεις νοήμων αν όλοι αυτοί που διαβάζουν τέτοια κείμενα και τα κοινοποιούν ώστε να διασπείρουν την προπαγάνδα αν ειναι ελληνόφωνοι τυπου άραβες στο γένος και λοιπές σημιτικές φυλές που καταλαβαίνουν αυτές τις σημιτικές ασυναρτησίες ως συγγενικές φυλές και οχι απόγονοι αρχαίων.....

Στην Ελλαδα οι περισσότεροι έχουν την ίδια "λογική" με αυτούς και λόγο έλλειψης φαντασίας και όπως κάθε ύπουλος κατηγορεί τους άλλους γιαυτό που ειναι αυτός: "εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού αυτό κανουν αυτοί χρόνια τώρα γιαυτό οι "κακοί" ειχαν βγάλει νομούς φυλετικής υγείας ώστε να ΜΗΝ μολύνουν Γερμανίδες με αυγά των ερπετών, ούτε τα βασικά δεν ξέρουν οι περισσότεροι και εκαναν δεδομένα τα ψέμματα που λένε, ενώ δεν έχουν στοιχειώδες λογική και θέλουν να λέγονται και απόγονοι των αρχαίων και "μορφωμένοι" γιατί τους έδωσαν πτυχία,ούτε καν να σκεφτούν με βάση λογικής πως ειναι δυνατόν αυτοι που ηταν αποδεδειγμένα 100 χρονια μπροστά σε ολα να ηταν άπλα ρατσιστές χωρίς λόγο? το πως μια μασονικη ταμπελα το ράτσιστες (οπως λενε συνομωσιολογοι και λοιπες ταμπελες) έγινε και αδίκημα μονο ο Γιαχνε τους ξέρει και τα γκοιμ τους, που ελέγχονται με τόση μεγαλη ευκολία οπως τα εκπαιδευμένα σκυλιά, και τα γκοιμ εκπαιδευμένα ειναι απο τα σχολεια τους και με πτυχία .

Δεν σου αρέσουν τα φίδια μαντάμ? είσαι ρατσίστρια! Συγνώμη αλλα αυτα δεν ειναι ανθρωπινής λογικής, κοινός η παράνοια της παροιμίας επικρατεί, ας αρχίσουν απο αυτα κάποιοι έξυπνοι οτι θεωρούν φυσιολογικά πράγματα που δεν ειναι ούτε φυσιολογικά ούτε εχουν ανθρωπινή λογική πριν χλευάζουν αυτα που δεν μπορουν καν να καταλάβουν επίσης με μασονικές λέξεις ταμπέλες του τύπου θεωρίες συνωμοσίας! εκτός και ειναι γκοιμ οι ιδιοι όποτε μην ψάξουν καν τα ζώα ζώα θα παραμεινουν , και λεει ο άλλος αυτά δεν ειναι σοβαρά πράγματα με τα ερπετά, ενώ η λέξη ρατσιστής ειναι σοβαρά και εντελώς λογικά πράγματα? μήπως το θωριές συνωμοσίας ειναι φυσιολογικό? λέω κατι που δεν ξέρει ο άλλος και επειδή το λέω ειναι θωριές συνωμοσίας άρα αυτο που ξέρω δεν υπάρχει μονο και μονο επειδή το ειπε κάποιος άλλος θεωρίες συνωμοσίας που δεν θελει να μάθει ο πρώτος ...! μήπως ειστε σχιζοφρενείς οι περισσότεροι που έχετε υιοθετήσει την λογική του χάους των ερπετών στα παντα? αλλα τα ίδια τα ερπετά ειναι χαζομάρες (!) εγω πάντως ανήκω στο ανθρωπινό γένος και δεν μπορώ την η "λογική" των ερπετικών φύλων .

Εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού( ανάθεμα και αν κατάλαβε κανένας τι εννοεί εδώ ο ελληνόφωνος, ειδικά αυτοί που διαβαζουν σελίδες τύπου πρώτο θέμα ειναι τοσο πίσω πνευματικά που ειναι σαν να μιλάς σε Ζουλου το 1500 οτι μπορείς να φτιάξεις σιδερένια πουλιά να πετάνε , θα σε έσφαζαν ως αιρετικό , ειναι αυτοί που λενε τα παντα όλα θεωρίες συνωμοσίας και το επίπεδο τους δεν εχει καμια διάφορα απο αυτο των Αράβων και των Αφρικανών )
Μισαλλόδοξου εθνικισμού( αν ήσασταν άνθρωποι θα σας ήθελαν και στην ναζιστική Γερμανία που ηταν έτη μπροστά,αλλα είπαμε μιλάνε εκ του ασφαλούς σε Νεοέλληνες σαν αυτούς που αναφέρουμε άνωθεν.. )
Εχθροί του έθνους είναι όσοι εν ονόματί του παρακινούν στη βία (εκτός και ειναι δικοί τους οι οποίοι έγραφαν και δημοσια στο facebook για επιθέσεις σε γραφει της X.A καμια παραβίαση των κανονισμών τους στο facebook αλλα ούτε και της φερόμενης ελληνικής αστυνομίας για δημοσιά υποκίνηση μίσους, και όλες οι αληθινές εγκληματικές οργανώσεις μετα το 1974 ειναι αριστερές και δίκες τους )

Οι εθνικιστές παρέμεναν στο περιθώριο
Φυσικά με συκοφαντίες και εντολες σε facebook για μηδαμινή απήχηση, και εξαφάνιση απο την αναζήτηση google που οτι και να γράψεις βγαίνουν στην πρώτη θέση δεκάδες μαρξιστικές σελίδες, έμεινα κατι ψευδό-πατριώτες που δεν ξερουν την τύφλα τους και επίσης αναπαραγουν δικά τους ψέμματα ,είτε απο ηλιθιότητα είτε επειδή σε αυτές έχουν μπει συμμορίτες και κάνουν οτι θέλουν τα υποχείρια, που δεν καταλαβαινουν καν πότε ο άλλος ειναι ύπουλος και μοχθηρός, αν καταλάβαιναν τους μοχθηρούς θα τους απέφευγαν παντού και δεν θα χώρισε και κανένας , ενώ φαίνεται ακόμα και απο τον τρόπο που σχολιάσουν, ετσι λοιπόν στην αρχή μπαίνεις ένας και μετα κουβαλάει και άλλους στο τέλος κανουν δικιά τους απο μια εταιρία έως μια ιστοσελίδα oπως έγινε στο protothema.gr, σε αλλες άπλα χρησιμοποιούν τους ηλίθιους σε αυτές..

Και οπως είπαμε σε μια φίλη της σελιδας που έστειλε ενα βιντεο απο το youtube που τελευταία ο καθε έξυπνος εχει βγει και το παίζει φωστήρας και κανει ακριβώς το ίδιο με πατριωτικές σελίδες:Αυτοί ειναι 1000 χρονια πίσω και βλέπουν μονο το πάγο και οχι το παγόβουνο , δηλαδή δεν βλέπουν την ουσία, εχει γεμίσει τέτοιους το youtube και αυτα που λενε έπρεπε να τα ξερουν όλοι χωρις να τα δουν απο αυτούς,αν και δεν λενε και κατι ουσιαστικό γιαυτό και δεν τους ενοχλούν αλλιως θα κατέβασαν τα βιντεο τους, ειναι ίδια ιστορια με κατι "πατριωτικές σελίδες" τύπου pentostalagma makeleio ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ κτλ κτλ που τόσα χρόνια όλοι αυτοι που διαβαζουν τέτοιες σελίδες οχι άπλα δεν έμαθαν τίποτα αλλα έμειναν προβατα και καμια πνευματική εξέλιξη, κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των νεοελλήνων ειναι οτι δεν έχουν σχέση με θέματα μυστικισμού και εναλλακτικής ενημέρωσης (ειναι επειδή ειναι γνήσιοι απόγονοι αρχαιων μυστών που μονο για τέτοια θέματα μιλούσαν ) απόγονοι θνητών φύλων μπορεί να ειναι ..γιατι δεν εβαλαν κανέναν πράκτορα τους να συκοφαντεί αυτές τις "πατριωτικές" σελίδες όπως έκαναν με αυτη εδώ το 2016 ??

Ερώτηση : Υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν οι πολλοί τι παίζει με τα ερπετά? Απάντηση: Αυτοί δεν καταλαβαίνουν ούτε τα γκοιμ! επικρατεί τετοια πνευματική παρακμή και πνευματική φτωχιά που ειναι σαν μιλάς σε ζουλου, επίσης μεγαλώνουν απο μικρά με αγρίμια και συνηθίζουν το κακό όποτε δεν το ξεχωρίζουν, μονο σε εναν τέτοιο κόσμο μπορουν να επικρατήσουν, για αυτο με το που είδα μεσώ ίντερνετ που δεν έβλεπαν πριν οτι υπάρχουν ακόμα πολλοι άνθρωποι ορδές λαθρο σε όλη την Ευρώπη, με τοσα πολλα αγριμια δεν καταλαβαίνει κανεις ότι ειναι μισάνθρωποι ούτε την αφύσικη συμπεριφορά τους βλεπει, και τέλος για να καταλάβει κάποιος τι γίνεται πρέπει να έχουν αρετές και ηθική ώστε να δει το αντίθετο του κάλου .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications