Οι νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: Την ξυλοκόπησε πριν την ρίξει στο γκρεμό

Η 26χρονη έχει θλαστικά τραύματα στο μάτι και σε άλλα μέρη του κεφαλιού της, σαν να έχει γρονθοκοπηθεί.Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα που ήρθε να συγκλονίσει το πανελλήνιο λίγο διάστημα μετά τη στυγνή δολοφονία της 22χρονης Καρολάιν από τα χέρια του συζύγου της.

Η άτυχη 26χρονη Γαρυφαλλιά που βρισκόταν διακοπές στο νησί της Φολέγανδρου, έχασε τη ζωή της από τα χέρια του 30χρονου συντρόφου της.

Η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της 26χρονης έδειξε ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν έπεσε από τα βράχια όταν την έσπρωξε στο θάνατο ο 30χρονος σύντροφός της.

Νέες αποκαλύψεις όμως έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Ο 30χρονός δράστης είχε χειροδικήσει, είχε χτυπήσει το θύμα στο κεφάλι και μετά την έριξε στα βράχια.

Το θύμα έχει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία δεν ταιριάζουν με τα όσα έχει υποστηρίξει προανακριτικά ο 30χρονος.

Ο δράστης ισχυρίστηκε πως όταν έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και η Γαρυφαλλιά βγήκε τρομοκρατημένη, εκείνος την ακολούθησε και πάνω στον καυγά την έσπρωξε, δυο φορές, ρίχνοντάς την στα βράχια και εν συνεχεία στη θάλασσα, όπου πνίγηκε.

Η 26χρονη έχει θλαστικά τραύματα (μώλωπες) στο μάτι και σε άλλα μέρη του κεφαλιού της, σαν να έχει γρονθοκοπηθεί. Και αυτά είναι χτυπήματα πριν πέσει στη θάλασσα, δηλαδή, δεν προέκυψαν από την πτώση της στα βράχια, όπως οι κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της. Και αυτό οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος έδειρε το θύμα πριν το σπρώξει στο θάνατο.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία, δεδομένων των παραπάνω, έχει ζητήσει από τις αρχές φωτογραφίες του σημείου όπου έπεσε η 26χρονη. Έτσι, θα μπορέσουν να συγκρίνουν τις εικόνες από το σημείο και από τα τραύματα του θύματος και να καταλήξουν σε ένα οριστικό συμπέρασμα για το τι ακριβώς έγινε.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, όταν ο 30χρονος έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά, λίγο πριν από τον γκρεμό, η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο τρομοκρατημένη και φώναζε βοήθεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications