Η καταραμένη συρταριέρα που σκότωσε 18 ανθρώπους

Αυτή η ιστορία θεωρείται απολύτως αυθεντική, η καταραμένη συρταριέρα που σκότωσε 18 ανθρώπους για πάνω από ενάμιση αιώνα, καθώς σχεδόν όλα αυτά τα χρόνια τη συρταριέρα την κρατούσαν οι απόγονοι μιας οικογένειας.

Το Museum of the Historical Society of Kentucky (ΗΠΑ) φιλοξενεί μια φαινομενικά ασυνήθιστη συρταριέρα με τέσσερα συρτάρια από μαόνι Empire.Μια κατάρα συνδέεται με αυτή τη συρταριέρα, η ιστορία της οποίας χρονολογείται από τη δεκαετία του 1830 ή του 1840. Το 2017, η ιστορία της δημοσιεύτηκε στο The Conspirated Dresser: The Cursed Family of Old Kentucky από την Beverly Maine Kinzl , η οποία άκουσε την ιστορία από τους προγόνους της.

Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι κάποιος πλούσιος ονόματι Jeremiah Graham διέταξε τον σκλάβο του να δημιουργήσει μια συρταριέρα στην οποία θα φυλάσσονταν τα πράγματα για το πρώτο παιδί του, του οποίου η γέννηση αναμενόταν σε λίγους μήνες. Για κάποιο λόγο, ο Γκράχαμ ήταν τόσο δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον σκλάβο .

Άλλοι σκλάβοι αποφάσισαν να εκδικηθούν τον θάνατο ενός συγγενή τους και έκαναν ένα τελετουργικό μαγείας πάνω στη συρταριέρα - την ράντησαν με αίμα κουκουβάγιας και επέβαλαν μια κατάρα που θα σκότωνε όποιον έβαζε τα ρούχα του στη συρταριέρα.

Ο πρώτος θάνατος που σχετίζεται με τη συρταριέρα και την κατάρα ήταν ο πρωτότοκος γιος του Γκράχαμ, ο οποίος πέθανε ξαφνικά λίγο μετά τη γέννησή του. Το αν ο Γκράχαμ γνώριζε για την κατάρα ή όχι δεν αναφέρεται, αλλά είναι γνωστό ότι μετά από αυτό ο Γκράχαμ παρέδωσε τη συρταριέρα σε μια οικογένειά. Και μετά από αυτό, εκείνοι οι άνθρωποι των οποίων τα ρούχα μπήκαν στη συρταριέρα άρχισαν επίσης να πεθαίνουν.

Ωστόσο, δεν πέθαναν όλοι της οικογένειάς, κάποιοι «μόνο» αρρώστησαν πολύ ή τραυματίστηκαν σοβαρά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μόνο αφού πέθαναν τουλάχιστον 16 άνθρωποι, κάποιος υποψιάστηκε τελικά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη συρταριέρα. Μέχρι εκείνη την εποχή, η συρταριέρα κρατήθηκε στην οικογένεια της Βιρτζίνια Χάντσον Κλίβελαντ, η οποία την κληρονόμησε από τη γιαγιά της Έλσα Γκρέγκορι. Η Κλίβελαντ κατά κάποιο τρόπο έμαθε για την κατάρα και αποφάσισε να την την ξορκίσει , επικοινωνώντας με την καμαριέρα της Σάλι .

Η Σάλι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα τελετουργικό με μια νεκρή κουκουβάγια και σύμφωνα με τους όρους αυτού του τελετουργικού, αν αρθεί η κατάρα, τότε είτε η Βιρτζίνια είτε η Σάλι πρέπει να πεθάνουν. Η Σάλι πέθανε λίγο μετά το τελετουργικό. Από τότε,τα παλιά φτερά κουκουβάγιας βρίσκονται ακόμα σε ένα από τα συρτάρια της συρταριέρας. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο αν το ξόρκι έχει αρθεί εντελώς, αφού από τότε κανείς άλλος δεν έχει βαλει τα ρούχα του στην συρταριέρα .

Το 1976, η κόρη της Βιρτζίνια Χάντσον, Βιρτζίνια Κάρεϊ Χάντσον Μέιν, δώρισε αυτή τη συρταριέρα στην Ιστορική Εταιρεία του Κεντάκι και το 2015 η κόρη της πήγε σε μια τηλεοπτική εκπομπή και είπε την ιστορία της καταραμένης συρταριέρας των προγόνων της. Δύο χρόνια αργότερα, δημοσίευσε ένα βιβλίο για αυτό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications