«Ράδιο σκατίλα»  : Τέλος ο Σ. Παναγιωτόπουλος από την εκπομπή - Τον καταγγέλλουν για βίντεο σε ροz σελίδα

Μοίραζε βίντεο πρώην φίλης του σε ροζ ιστοσελίδα...η αγαπημένη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» σε όλους τους ελληνόφωνους και άναρχο-συμμορίτες που την έχουν προωθήσει σε όλους τους συγγενείς τους,και τελικά έγινε αγαπημένη και σε λοβοτομημένους , και θα έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και χρόνια αν ηταν ανεξάρτητος ο ΕΣΗΕΑ και οχι δικός τους..

O γελοίος Νεοέλληνας Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της σημερινής εκπομπής ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» η επίτομη της σημιτικής αποβλάκωσης . Ο συμπαρουσιαστής του καταγγέλλεται ότι έχει διαρρεύσει βίντεο και φωτογραφίες μίας πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες ροζ περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

«Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι σήμερα, τα έχουμε χαμένα» ξεκίνησε ο Αντώνης Κανάκης εξηγώντας ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον στην εκπομπή σούταραν την φιλο τους πριν γίνει θέμα για τι "καλά παιδιά" ειναι όλοι τους εκεί

Οταν κάνει σημιτική προπαγάνδα υπό την μορφή χιούμορ τύπου Λαζόπουλος και χλευάζει ενοχλητικούς προς τους ελληνόφωνους δεν έχει καθόλου στενοχώρια πάντως,αυτούς βλέπουν ορδες ανεγκέφαλοι και γελάνε σαν ηλίθιοι με τα σημιτικά χαζά αστεία, η άλλη σημιτική πλύση εγκέφαλου ίδιου τύπου με αυτούς ειναι η λεγόμενη "Ελληνοφρένεια" αριστερό-κομμουνιστες μέχρι το κόκκαλο, που μολύνουν την νεολαία με την σημιτική αριστερή προπαγάνδα υπό την μορφή σημιτικού χαζού χιούμορ (και κάπως ετσι φτάσαμε στην "πανούκλα" τους και τωρα γελάνε αυτοι που βλέπουν ορδες χαζούς να φοράνε μάσκες ακομα και όταν ειναι μονοί τους στο αμάξι με κλειστά και τα παράθυρα μην κολλήσουν τον " φονικό ίο " άλλα οι άναρχο-συμμορίτες που στάλθηκαν στην στημένη δίκη της Χ.Α να παριστάνουν δήθεν τον απλό λαό δεν κολλάνε και χωρίς μάσκες άφου ξερουν ότι λένε ψέματα, και ειναι οι ιδιοι που εξαπατούν τους πάντες στα παντα εδω και 40 χρόνια και οχι μονο για την πανούκλα τους, από το 2014 τους βλέπουμε στο ίντερνετ να προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πάντες ακόμη και σε σχόλια οχι μονο μέσα απο ψευδό-έγκυρες πήγες τους που ειναι γεμάτες ιστορικά ψέματα και πλύση εγκέφαλου ) .

Αναλυτικά όσα αναφέρει η δημοσίευση:

«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε».

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόνησσο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια.

Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300).

Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα», γράφει αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρεται: «Αμέσως, έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλλυψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόνησσο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση την κατηγορία εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Επιπλέον, σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ, συνέχιζε να ανεβάζει ροζ υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει εώς σήμερα.

Ύστερα από έναν χρόνο μετά τη μήνυση, επικοινώνησε μαζί της εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση που βρισκόταν και ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα, προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι ήθελε να την παντρευτεί.

Εν τέλει σε μία δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μία κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μία υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος».

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη Δικαιοσύνη.

Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά, επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

Η ανακοίνωση του Αντ1
«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.
Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications