Έσερνε απ’ τα μαλλιά τη 17χρονη σύντροφό του στη μέση του δρόμου    αυτά γίνονται με την δημοκρατία

Η οικογένεια της κοπέλας έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του 33χρονου, ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.Η οικογένεια της κοπέλας καλα θα κανει να την μάθει να ξεχωρίζει τα φίδια !

O κακός χαμός γίνεται από τις αιμομιξίες γέμισε ο κόσμος αγρίμια σε 30-40 χρόνια απο την πολύ δημοκρατία την ηλιθιότητα πως ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι και των εκφυλισμό των γυναικών να πηγαίνουν με αγρίμια αφου έχουν γίνει υλιστικές ακόμη και ο διάβολος αν τους μιλήσει ευγενικά θα νομιζουν οτι ειναι άγγελος και θα του κάτσουν να γεννήσουν διαβολάκια, όλα αυτα ειναι αποτέλεσμα αυτών που λενε την την αριστεροκομμουνιστικη λέξη "γυναικοκτονίες" αφου ιδιοι υποστηρίζουν τα αγρίμια γιατι ειναι χρήσιμα για αυτούς ώστε να τα βαζουν σε θέσεις κλειδιά και να ρίχνουν τους υπολοίπους στο κατώτερο πνευματικό επίπεδο, γιαυτό ταΐζουν πολύ χρήμα τα μορφώματα μεταξύ άλλων για να αναπαραγουν την ράτσα τους, εκτός οτι κουβαλούν ορδές εισαγόμενους αφού προηγούμενος εχουν εκφυλίσει τις γυναίκες ώστε να ειναι εύκολα θύματα στα φίδια για να βάλουν τα αυγά τους (θεωριες συνομωσιας ειναι αυτά και οχι η πραγματικότητα!) .

Άλλα οπως ξανα είπαμε οι μάζες δεν αντιλαμβάνονται το κόσμο γύρο τους απο τα γεγονότα και από τα φαινόμενα όπως ειναι το φυσιολογικό, αλλα με βάση τι τους λένε οι συμμορίτες μεσώ ΜΜΕ εγκύρων πηγών τους και σχολείων, έχουν και την ψευδαίσθηση κιόλας πως ο χαρακτήρας ειναι αποτέλεσμα πως θα μεγαλώσει κάποιος (!) όταν ακόμη και τα ζώδια παίζουν ρόλο στο χαρακτήρα κατα την γέννηση, σαν λέμε να αν πάρεις έναν σκύλο και το μεγαλώσεις σαν πουλί θα συμπεριφέρεται ως πουλί και οχι ως σκυλός και θα προσπαθεί να πετάξει (!) , και όμως τα εντελώς παρανοϊκά τα έχουν κάνει δεδομένα επειδη ετσι τους ειπαν οι συμμορητες σαν μην έχουν λογική οι ίδιοι , μιλάμε για εντελώς εκτός πραγματικότητας εκατομμύρια των εκατομμυρίων εκτός ότι δεν έχουν καμιά αίσθηση του γένους ...

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, μια 17χρονη μαθήτρια έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 33χρονο σύντροφό της επειδή του ζήτησε να χωρίσουν, με το περιστατικό της κακοποίησης, μάλιστα, να λαμβάνει χώρα στη μέση του δρόμου, σύμφωνα με την καταγγελία. Ο 33χρονος είχε στήσει καρτέρι στην κοπέλα έξω από το σπίτι της και την ώρα που εκείνη, επιστρέφοντας από κάπου, προσπαθούσε να βάλει τα κλειδιά της στην πόρτα, ο άνδρας πετάχτηκε μπροστά της και άρχισε να την χτυπά.

Αφού την άρπαξε από τα μαλλιά, άρχισε να την σέρνει στο δρόμο, ενώ, παράλληλα, τη χτυπούσε μέχρι το σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, καθώς σκόπευε να την πάρει μαζί του με τη βία. Η 17χρονη μαθήτρια έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια ενώ τα πόδια της είχαν αίμα από τις πληγές που προκλήθηκαν καθώς την έσερνε ο 33χρονος, ο οποίος, αφού την έβαλε μέσα στο αμάξι του, την απείλησε πως, αν άνοιγε το στόμα της, θα της έκανε χειρότερα πράγματα.

«Τόλμα και θα δεις αν θα προλάβεις»
Η κοπέλα του φώναζε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία ενώ εκείνος της είπε: «Τόλμα και θα δεις αν θα προλάβεις», ενώ, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέχιζε να την χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς, το κορίτσι κατάφερε, τελικά, να ξεφύγει από τα χέρια του δράστη και να φτάσει στο σπίτι του, όπου η μητέρα του, σοκαρισμένη από την εικόνα της κόρης της, κάλεσε την αστυνομία.

Η 17χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, ενώ ο 33χρονος δράστης αναζητείται, πλέον, από την αστυνομία, με την οικογένεια της 17χρονης να έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του για σωματική βλάβη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications