Φαρσαλινός: «Για όσους γελούσαν και έλεγαν fake news τα στρατόπεδα καραντίνας – Ήρθαν στην Κύπρο»

Σε ένα κείμενό του ο καρδιολόγος και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, φέρνει τα πάνω-κάτω με την αποκάλυψή ότι τα στρατόπεδα καραντίνας δεν αποτελούν μια υπόθεση που "κείται μακράν" κάπου στη μακρινή Αυστραλία, αλλά πολύ πιο κοντά μας, τσην ίδια την Κύπρο.

Όπως αναφέρει στην Κύπρο ήρθε η "κρατική καραντίνα" για να σημειώσει με αγωνία, ότι είναι αδύνατο για τον καθένα ακόμη και να φανταστεί τι έρχεται στο μέλλον.

Διαβάστε το κείμενό του:

«Για όσους δημοκράτες ή ψευτοδημοκράτες, αριστερούς ή ψευτοαριστερούς ιδεολόγους, "προστάτες και σωτήρες" των άλλων, φαντάζουν ως fake news τα στρατόπεδα καραντίνας ατόμων με μόλυνση από SARS-CoV-2 σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ήρθε και στην Ευρώπη η "κρατική καραντίνα" (έτσι τη βάφτισαν), στην Κύπρο, για όσους εμφανίζουν λοίμωξη με τη μετάλλαξη Όμικρον (ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ).

Το βίντεο αναφέρει την ήδη υπάρχουσα κρατική καραντίνα (πιθανότατα ξενοδοχεία), ενώ οι μολυσμένοι με τη μετάλλαξη Όμικρον "μπορούν να τύχουν αυτοπεριορισμού στο χώρο διαμονής τους, και αυτό γίνεται με ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ".

Μόνο αν αυξηθούν τα κρούσματα και καλυφθούν οι θέσεις κρατικής καραντίνας θα αναγκαστούν να αυτοπεριορίζονται στο χώρο διαμονής τους.

Δηλαδή, η αύξηση των κρουσμάτων θα σώσει τη λογική!

Πέρασαν 21 μήνες, και σήμερα οι ψύχραιμοι και ευαίσθητοι "προστάτες" μας αντιδρούν απέναντι στην μετάλλαξη Όμικρον όπως συμπεριφέρονταν τον Μάρτιο του 2020, στην έναρξη της πανδημίας. Σκεφτείτε τι θα γίνει όταν θα έρθουν και οι επόμενες μεταλλάξεις... Να δούμε σε ποια δόση εμβολίου θα είμαστε τότε...

Και όσο η παράνοια αυξάνεται, ορισμένοι αφελείς, ψευτοαφελείς, γραφικοί και ψευτοιδεολόγοι, σφυρίζουν αδιάφορα, πανηγυρίζουν για την επιχείρηση ελευθερίας (μόνο με PCR η είσοδος στην Ελλάδα από 19 Δεκεμβρίου: https://tinyurl.com/46kub3pf - τόση ελευθερία), και κανιβαλίζουν ως βάρβαρα ζώα πάνω στα πτώματα εκείνων που διαφωνούσαν με τις απόψεις τους...

Μεγαλειώδης η κατάντια ορισμένων ανθρώπινων μορφωμάτων και πλούσια η πανίδα της ζούγκλας στην οποία ζούμε...

Είναι αδιανόητο ακόμη και να φανταστούμε τι μας περιμένει στο άμεσο μέλλον»...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications