Αποκαλύψεις του Dr.P.McCullough για τις μυοκαρδίτιδες: «Αυτές που προκαλούν τα εμβόλια Covid-19 δεν έχουν καμία σχέση»

Ο γνωστός Αμερικανός καρδιολόγος, Peter Andrew McCullough, o oποίος έχει ταχθεί αρκετές φορές κατά του επίσημου αφηγήματος αναφέρθηκε στην μυοκαρδίτιδα που προκαλούν τα εμβόλια.

Όπως είπε η μυοκαρδίτιδα που προκαλούν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού δεν έχουν καμία σχέση με αυτή που προκαλεί η φυσική λοίμωξη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η μυοκαρδίτιδα που προκύπτει με την φυσική λοίμωξη, είναι πολύ διαφορετική από την μυοκαρδίτιδα που βλέπουμε με τα εμβόλια.

Η μυοκαρδίτιδα στον Covid-19 είναι ήπια, είναι ασήμαντη και είναι σε μεγάλο βαθμό η αύξηση της τροπονίνης. Δεν θέλω κανείς να σκεφτεί ότι η μυοκαρδίτιδα της φυσικής μόλυνσης, είναι κάτι σαν αυτό που βλέπουμε με τα εμβόλια.

Το εμβόλιο παράγει τη διαδικασία τύπου φλεγμονής στην καρδιά.

Υπάρχουν προκλινικές μελέτες που υποδηλώνουν ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων στην πραγματικότητα πηγαίνουν κατευθείαν στην καρδιά, η καρδιά εκδηλώνει την ακίδα πρωτεΐνης, το σώμα επιτίθεται στην καρδιά.

Η τροπονίνη, η εξέταση αίματος για τον καρδιακό τραυματισμό,-μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο, είναι 10 έως 100 βολτ υψηλότερη, από την τροπονίνη που βλέπουμε με τη φυσική μόλυνση».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications